hanys_hans 11.11.09, 21:46 alladyn15 napisał: > Nazwac to i swinie mozna,pra? www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-690/PICT0314.JPG Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alladyn15 Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 00:40 Fakty sa takie a nie inne,ze jestem swinia www.youtube.com/watch?v=JI9gPSymfhY ale ogolnie lubiana! Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 00:48 Typowy ja; www.youtube.com/watch?v=QRqXSinHNHw&feature=related Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 01:00 Typowe moje tanczenie po swinsku,na imieninach; www.youtube.com/watch?v=VOdQqsxKXko Odpowiedz Link
1fatum Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 00:48 alladyn15 napisał: > Fakty sa takie a nie inne,ze jestem swinia > ale ogolnie lubiana! ************************************************ Z pierwszym się zgadzam w całej rozciągłości. Dodałbym nawet "wielka", jednak z drugim nie można się zgodzić. Owo twierdzenie wynika ze świńskiego samouwielbienia. Nawet nie warto żałować, że nie taka prawdziwa świnia z zakręconym ogonkiem, bo z takiego starego knura nawet smalec byłby ze specyficznym przykrym aromatem, zaś kotlety twarde i żylaste. Jedynym rozwiązaniem problemu jest skierowanie do utylizacji. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 01:22 Goli sie kowboj spokojnie,a tu nagle takie fatum www.youtube.com/watch?v=8MgubwywhiU Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Bojka do Alladyna na dobranoc 12.11.09, 02:02 To jest po prostu piekne,co Dzidzie na moim punkcie wyprawiaja www.youtube.com/watch?v=kpvUBd4pO1c Fatum,strzez sie. Odpowiedz Link
1fatum Jaki z tego wniosek? 12.11.09, 09:51 Taki, że: Nie wszystkie świnie wyrastają z dziecięcego wieku filmów o dzikim zachodzie. Nim zrozumie powiedzenie: "Stary - głupi i nie rośnie", dziecinnieje jeszcze bardziej żyjąc w wyimaginowanym świecie schizofrenika walczącego na frontach 2 WŚ i wyszukującego w Internecie stosownych wpisów, którymi niczym granatem rzuca na forum Bogu ducha winnych ludzi, którzy nic jemu nie zawinili. Największy w tym problem, że czasami sam zdaje sobie sprawę ze swoich świństw, ale nie potrafi się zmienić, by zostać człowiekiem. Chyba tylko chrześcijańska miłość do bliźniego i tolerancja wobec cierpiącego sprawia, iż jeszcze nie został zbanowany. Odpowiedz Link