hanys_hans 14.02.10, 21:01 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=882 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Moomy nowego fotografa na galerji 14.02.10, 21:29 Danke Meriviorz! Besten Dank, richtig fajnie ues to zrobiou! Odpowiedz Link
cirano Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 08:05 Zastanawiom sie ino, pojakymu niy widza ani jednego umundurowanego Bergmana na tych zdjynciach. Powymiyrali abo jich to niy uobłazi? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 08:18 kuknij dobrze, bo jo widza:) Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 15:35 A co ze mna ? Czy mnie wreszcie odbanujesz ? Czy doczekam sie rownego prlnoprawnego traktowania ? Smutno jest byc u was forumowiczem II lub nawet III kategorii :-( Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 15:48 jak bys bou Hanys to by my cie zaro juzas zabanowali pszi takich gupotach jak sam szkryflosz, ale zes je Gorol to mosz ulga:) Odpowiedz Link
rita100 Re:Do Hanysa_Hanza 15.02.10, 19:38 No a jo wnioskuja o amnestie dla Kubissia, ze względu na szykujący się wielki fajer (199593) To jest okazja nad okazją Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:36 Winszuja nowemu galernikowi duzo wrażeń związanych z fotografiką i miłego spojrzenia na wszystkie galernicze zdjęcia :) Zapraszam też w imieniu Hanysa Galernika i reszty Forumów do wybory zdjęcia roku 2009. Wątek na wierchu. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:38 Rita, jo jusz wybrou :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:40 Myślę, ze Hanys zdecyduje się wreszcie wyłonić zwycięzcę, tym bardziej, że z okazji pięknej zimy wyłoni się nowy konkurs - zimy 2010, bo nie wiadomo czy w przyszłym roku spadnie śnieg. Pogoda lubi figle płatać :) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:49 A nowymu fotografowi winszuja coby jak nojwiyncy Bildow sam wciepywou - meistyns tych ze Kreis Niywiesche - Muldenau - Plawniowitz. My na Niymcach som radzi jak widzymy nowe Bildy s Heimatu :) Na jezioro bestimmt niy mo daleko :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:51 Album z Plawniowitz to jest kultowy album. Pod każdym względem. Ballest tak wypromował jak Hanys swoją piosenke jakem jechał do Glywic. Właśnie - z czym kojarzymy sonie forumowiczów ? Antón - Ty mi się kojarzysz z autami Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 19:55 a niy ze lasym i gowiedziom??? :) Tja, Rita - a mie sie zaro Krakau wspomino jak z Tobom pisza :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:09 Powiem Ci Antón, że Kraków szykuje rewolucję turystyczną. Od wrzesnia tego roku będzie otwarty Kraków pod ziemią, czyli pod płytą Rynku Krakowskiego. Na wieka skalę inwestycja. Będzie co oglądać. Z gowiedzom też i z lasem, ale większość to prawisz o autach :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:00 Nie widzę wpisu, jest o 19.55, a jego nie ma. Coś mi komputer szwankuje chyba. Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:03 rita100 napisała: > Antón - Ty mi się kojarzysz z autami Tymi maluskimi :-) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 20:11 A z czym się kojarzy Kubiss ? Nie mam określenia na to jeszcze. Może z ballestową jedną komóreczką ? ;)))))))))))))0 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Moomy nowego fotografa na galerji 15.02.10, 22:09 rita100 napisała: > A z czym się kojarzy Kubiss ? Nie mam określenia na to jeszcze. Może z > ballestową jedną komóreczką ? ;)))))))))))))0 Jako sie niy kojarzy, kubiss to pszeca odmiana kapusta! Taki nik kojarzy mi sie z powiedzyniym "rozum z kapusty" czyli pusty Odpowiedz Link
meriviorz Re: Moomy nowego fotografa na galerji 16.02.10, 18:12 Bardzo mie to cieszy że zdjencia wam sie podobajom.Tak przy okazji jak mocie taki program:Google Earth to tam jest moich zdjęć dużo wiecej i to z okolic jeziora.Byda mioł wiecej czasu to tyz sam coś wciepna Odpowiedz Link