szwager_z_laband 17.02.10, 20:17 Hanys jako gospodorz rozstrzygnij mozno Ty kto dou wszkryfnincie 200 000 prosza:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: zapytanie do Hanysa 17.02.10, 20:24 Na oko widać było, że ja, ponieważ odliczanie było cały czas na górze. Ale jak się okaże, że nie, to nic się nie dzieje Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 17.02.10, 20:25 instancja musi to oguosic oficjalnie:) Odpowiedz Link
ballest Re: zapytanie do Hanysa 17.02.10, 20:27 przeca uech napisou fto wygrou, Polski Zolnierz! Odpowiedz Link
rita100 Re: zapytanie do Hanysa 17.02.10, 20:28 Hanys pewnie jeszcze posypuje sobie głowę popiołem. Póki co mogę być na ten moment nieoficjalnym zwycięscą ;)))) Odpowiedz Link
rita100 Re: zapytanie do Hanysa ! 17.02.10, 20:39 Kiedy będzie rozwiązanie konkursu bildu 2009 ? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 07:44 Niy douech se pozoor kery to cylnoou:-( Cza bydzie pszi 300.000 bardzi aufpasowac´... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 07:50 jo myslou ze to tam jakos inaczyj poradzisz uwidziec jako szef "kuchni";) no to niy bydzie karykatury;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 07:58 szwager_z_laband napisał: > jo myslou ze to tam jakos inaczyj poradzisz uwidziec jako > szef "kuchni";) > > no to niy bydzie karykatury;) Ostatnio to dopiyro po jskims´ czasie widza nikere wpisy kere byuy pisane godzina tymu... Odpowiedz Link
ballest Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 09:13 Jou se wpisou jako 200 001 a ostani wpis przede mnom bou uot PRlowskiego ministranta. Odpowiedz Link
annak12 Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 09:38 Dołbyś już pokoj,kożdy mo sam swoj nick.Rouz w miesioncu robicie tyjater,potym se dziwicie reakcjom.Idzie se za sprawom a nie za personom. Odpowiedz Link
ballest Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 09:47 Pytanie ? - jest fto zaczon tyn Tyjater ! Odpowiedz Link
annak12 Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 10:41 ballest napisał: > Pytanie ? - jest fto zaczon tyn Tyjater ! Nie wiym,tysz niy jes żech pewno,eli ftoś sam na zicher wiy. Fto zacznoł?! to przeszłość,kero je nauczkom,tera dlo pozostałych je ważne to,fto w tym dali se babrze. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 11:55 no to muszymy tydziyn poczekac eli HJ nom do swoja karykatura tera ... jak niy to muszymy my mu jom dac:) Odpowiedz Link
ballest Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 12:08 Dobrze Anienko, bos Tys je, to nie bydam w tym dali babrou, ale dlo mnie jak na sondzie, tyn winny jest fto zaczon! Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: zapytanie do Hanysa 18.02.10, 12:29 ballest napisał: > Dobrze Anienko, bos Tys je, to nie bydam w tym dali babrou, ale > dlo mnie jak na sondzie, tyn winny jest fto zaczon! --------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------- Masz racje mily kolego, dlatego tez w celu odswiezenia Twojej pamieci podaje Ci kopie Twojego postu od ktorego nasza wspaniala przyjazn sie zaczela. Cytat Autor: ballest☺ 04.09.09, 21:59 Rita honorowy czlowiek by se przyznou do porazki , bo w koncu sie tylko rozchodzilo o to za co sadzili tego Rudolfa, tera wiemy , ze za jego Gutachten, ale som ludzie bez zdziebeczka HONORU, a do tych nalezy Twoj Hans -Jürgen! Takou jest prowda Rita! Ludzie Honoru przyznajom sie do porazki , polskie szczury nigdy! Jakie jest slonskie przyslowie? "Gorol sie nigdy do winy nie przyznou" Tu jest link do naszej wspanialej dyskusji, gdzie padly te slowa. forum.gazeta.pl/forum/w,34281,99688076,99860346,Re_Kogo_momy_w_Niymcach_wyjlowac_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re: zapytanie do Hanysa 19.02.10, 18:19 Zadam aby mnie odbanowano ! Boli mnie krziz , czuje lamania w kosciach i do tego jeszcze nie moge pisac pod swoim nickiem . Pomozta mi i mnie odbanujta ..... :-) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 19.02.10, 20:03 HJ, dosz ta Twoja karykatura? Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: zapytanie do Hanysa 19.02.10, 20:22 szwager_z_laband napisał: > HJ, dosz ta Twoja karykatura? -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- Nie wiem o co Ci chodzi, wiec nie szukaj zaczepki. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 20.02.10, 06:00 niy szukom zaczepki - godka boua ze kto uszczeli 200 000 wszkryfnincie Tyn mo szansa dac samymu swoja karykatura, ale jak mo stracha to same mu jom domy:) a ze zes trefiou te 200 000 wszkryfniyncie to niy moja wina:) Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: zapytanie do Hanysa 20.02.10, 14:35 szwager_z_laband napisał: > niy szukom zaczepki - godka boua ze kto uszczeli 200 000 > wszkryfnincie Tyn mo szansa dac samymu swoja karykatura, ale jak mo > stracha to same mu jom domy:) > > a ze zes trefiou te 200 000 wszkryfniyncie to niy moja wina:) ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- Nie interesuja mnie takie zabawy, wiec zapomni o mnie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapytanie do Hanysa 20.02.10, 14:56 je zes na tym forum i niymosdz wyboru:)) Odpowiedz Link