socer-schlesier 24.03.10, 06:32 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7690724,Genialny_matematyk_odrzucil_milion_dolarow_nagrody_.html www.vesti.ru/videos?vid=264278 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: Geniusz-ekscentryk. 24.03.10, 07:30 Niy wierza żeby jo, komuś co mi chce milion podarować, taki numer wykrynciył, ale podziwiom takich ludzi. Matymatyczny gyniusz, ale życiowo "fujara"? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Geniusz-ekscentryk. 24.03.10, 07:51 Kazdy geniusz(no moze nie kazdy) mo trocha z glowa.Ten mi na takiego wyglado.Jak mu juz karaluchy po chalupie lotaja a jemu to nie przeszkadzo to cos jest nie tak. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 19:55 Przecietny geniusz boryka sie wieloma,zyciowymi problemami.Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 20:43 alladyn15 napisał: > Przecietny geniusz boryka sie wieloma,zyciowymi problemami.Wiem to z > wlasnego doswiadczenia. ------------------------------------------------------------------- A mi sie zdowało,że Cie sam eno przezywajom geniuszym i było mi Cie żol. A tyn wsponinany matematyczny geniusz już sie nawrocioł i możno przijmie tyn milion. Chyba somsiedzi go namowiyli bo możno takim Rusom(karaluchom)w Rusyji noleży sie dacza. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 20:48 Dziekuje za troske braciejakuba.Jest faktem,ze jestem tak nazywany mimo,ze posiadam dwa materace. Odpowiedz Link
rita100 Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 21:19 "Mam wszystko, czego potrzebuję" mówi geniusz. Wydaje mi się, że nie posiada kobiety, bo zaraz by chapła ta pieniądze. No ale ważniejsze dla matematycznego geniusza są karaluchy od kobiety. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 21:36 Jak by mial kobiete to by tak nie chodzil tak ubrany jak dziwak.No ale teraz to moze jakas paniusia sie kolo niego zakreci. Odpowiedz Link
rita100 Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 21:45 Jakis film mi to przypomina. Acha , już wiem "Piękny umysł" Temu matematykowi geniuszowi poplątały się zmysły. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 21:55 rita100 napisała: > Jakis film mi to przypomina. Acha , już wiem "Piękny umysł" > > Temu matematykowi geniuszowi poplątały się zmysły. ------------------------------------------------------- Temu we filmie czy "naszemu" bohaterowi? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Geniusz-ekscentryk. 26.03.10, 23:40 Powiem wam za prawde,ze Karol Marks,niezaprzeczalny geniusz, mieszkal w strasznym syfie mimo,ze byl zonaty.Pewien angielski znajomy go kiedys odwiedzil i byl tak wstrzasniety,ze to opisal.Z tego co kapnalem,no to tak jak u mnie w domu u niego bylo.Jestesmy z Karolkiem jakos nierozlaczni.Brudy wszystkich krajow,pierzcie sie! Odpowiedz Link