socer-schlesier 15.05.10, 07:26 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7885462,Donald_Tusk_z_SS_i_spisek_smolenski.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Wybory blisko. 15.05.10, 10:13 chadziajsko-gorolske fanaberie i nic wiyncyj Odpowiedz Link
gryfny Re: Wybory blisko. 16.05.10, 16:33 tego bydzie wiecyj przez tym miesionc,mozesz byc pewny www.pardon.pl/artykul/11567/to_wojna_domowa_ostra_jazda_u_komorowskiego Odpowiedz Link
gryfny Re: Wybory blisko. 08.06.10, 18:43 ciekawie bydzie na pewno: www.tvn24.pl/0,1659792,0,1,wiece-palikota-i-kaczynskiego-moze-byc-karczemna-awantura,wiadomosc.html Odpowiedz Link
berncik Re: Wybory blisko. 08.06.10, 18:57 Przed wyborami to zawsze jest muzyka na cauo klawiatura ,od Tuskowego Opy do Eriki Steinbach.Ino te biedne ludzie co to kozdy dzien muszom suchac Odpowiedz Link
herbjelita Re: Wybory blisko. 08.06.10, 19:07 Jo wybierom Jarosława Kaczyńskiego bo uon, jak pisou arnold 7 na Historii, zaproponowou zorganizowanie Sląska na wzór niemieckich Bayern !!!!! Jo arnoldowi uodpisou, że bydymy musieli SiS zauożyć (Sląsk i Sprawiedliwość) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybory blisko. 08.06.10, 21:34 herbjelita napisał: > Jo wybierom Jarosława Kaczyńskiego bo uon, jak pisou arnold 7 na Historii, > zaproponowou zorganizowanie Sląska na wzór niemieckich Bayern !!!!! ------------------------------------ Kaj arnold to slyszol? Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 08.06.10, 21:39 Ten Jarek to jakby mi słowa z ust wyjmował :) Podoba mi się coraz bardziej. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybory blisko. 08.06.10, 22:45 Jo by propoonowou kandydata na Prezydynta stixa! Uoon to pszinajmi w gowie mo mysli skoond sie bieroom take tragedie do pszikuadu woontek: "Czemu Odra wylewa, a Wisła nie wylewa? (42)stix" Couko reszta mo ino w gowie wybory i rze te trocha wody to idzie kajakym do urny wyborczy dopuynoonc´... Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 08.06.10, 22:53 Hanys, to prawda, mają właśnie urny wozić amfibiami lub kajakami ;) Bo jak dojdą do komisji. Nie patrz na stixa, on tu pracuje na akord ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybory blisko. 08.06.10, 23:06 rita100 napisała: > Hanys, to prawda, mają właśnie urny wozić amfibiami lub kajakami ;) Bo jak dojd > ą > do komisji. a po co majoom dojechac´ niy prosciyj by byuo guosy do flaszkoow fsadzac´ zafroopowac´ i wciepnyc do wody. We Gdan´sku szuo by te flaszki z guosami pochytac´ i porachowac´... Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 08.06.10, 23:22 Już mogą zacząć flaszkować, póki fala płynie z prądem;) łoj, czas na mnie, prysk ! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybory blisko. 09.06.10, 07:21 Ale to by musialy byc take flaszki co je do skupu niy mozna oddac bo inaczyj byly by latwym lupym flaszko-zbieraczy. Odpowiedz Link
gryfny Re: Wybory blisko. 09.06.10, 15:55 www.tvn24.pl/-1,1659910,0,1,pis-powstrzymac-palikota-bo-krol-kaczynski-przyjechal,wiadomosc.html sam mogom"flaszki" furgac Odpowiedz Link
annak12 Re: Wybory blisko. 09.06.10, 16:17 Działo na szkoda swojej partii,do tygo nie powinno dojść,akcje Komorowskiego spadnom. Odpowiedz Link
cirano Re: Wybory blisko. 09.06.10, 16:23 Niy spadnom, anna. Palikot godo do ludzi mysloncych, a tych w Polsce coroz wiyncyj,... i prawie zawsze mo recht. Media muszom na jego ciyrpke słowa reagować, ale w sumie kożdy dawo mu recht Odpowiedz Link
gryfny Re: Wybory blisko. 09.06.10, 21:07 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/0,105934,7780449.html Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 09.06.10, 22:01 cirano napisał: > Niy spadnom, anna. Palikot godo do ludzi mysloncych, a tych w Polsce coroz > wiyncyj,... i prawie zawsze mo recht. > Media muszom na jego ciyrpke słowa reagować, ale w sumie kożdy dawo mu recht ---------------- Platformerski obciachowiec Platforma ostatnio ubiega się chyba o polityczną Nagrodę Darwina i najwyraźniej chce niechwalebnie polec na tym polu śmiercią idioty. Mało jej sromoty z błyskotliwym inaczej kandydatem na prezydenta, który nie odróżnia długu publicznego od deficytu budżetowego a gazu od węgla (bo podobno "musi się wyszumieć"), to jeszcze co się odezwie któryś z prominentnych platformersów (vide Nowak, Pitera czy Niesiołowski), to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać izaj.salon24.pl/192196,platformerski-obciachowiec-w-lublinie Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 09.06.10, 22:45 gryfny napisał: > salon-24,Rito litosci Gryfny i to Ci nie pasuje :) Odpowiedz Link
bokertov1947 Re: Wybory blisko. 10.06.10, 05:18 herbjelita napisał: > Jo wybierom Jarosława Kaczyńskiego bo uon,...... A idzie tysz welowac na wlasnego kandydata? Bo jo by tak myslou, co moze by tak tego Horsta Köhlera, bo synek teroski bezrobotny. A do tego to uon kajsik we wschodni Polsce rodzony – to by sie nadowou. I moze by cojsik wjyncy dlo Slonzokow zrobiou. To mom przijyzdzac na tyn 20 Juni, abo njy??? Odpowiedz Link
cirano Re: Wybory blisko. 10.06.10, 07:39 Rita próbuje "mądrości" Rydzyka. Oni wymierają dziewczyna, opanuj się! I więcej się nie odrodzą Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 10.06.10, 22:59 Cirano, nie bój żaby. Ruch 'Solidarni 2010' dopiero się rozwija, a że radyjo idzie też, to sie chwoli. To tylko znaczy , że Polska jest źle rzóndzona i trzeba inszej władzy nam. Ty tego nie widzisz, bo nie chcesz widzieć i tak sie zastanawiam dlaczego ? A że kozda prawda musi znaleźć odważnego co to ją powie to zaczne dywagować - czy dlatego jestes za Tuskiem i Korowskim, ze widzisz, ze oni tak rządzą, ze doprowadzą Polskę do upadku, do chaosu i wtedy będzie łatwiej naród zniewolić ? Odpowiedz Link
cirano Re: Wybory blisko. 11.06.10, 14:17 Niy widza tego, rita, a to dlatego, że tyn "ruch" to mrzonka chorych głow. Czuja, że po wyborach dostanom porzondnego kopa. Zasłużyli sie go Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:01 cirano napisał: > Niy widza tego, rita, a to dlatego, że tyn "ruch" to mrzonka chorych głow. > Czuja, że po wyborach dostanom porzondnego kopa. Zasłużyli sie go Cirano, ta katastrofa nie zostanie tak szybko zapomniana. Tego się nie da tak zapomnieć. Ten ruch "Solidarni 2010" po to został załozony. Ta katastrofa musi być wyjaśniona i to nie przez następnych 70 lat. Nie ma tak, żeby winą obarczyć Lecha Kaczyńskiego - już nikt na to się nie nabierze z wyjątkami oczywiście. Wyjatki zawsze muszą być. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Wybory blisko. 11.06.10, 17:21 rita100 napisała: ...i wtedy będzie łatwiej naród zniewolić ? Rito oswiec mnie, ktoz to tak czycha na ten polski narod, ktoz to tak bardzo pragnie go zniewolic??? Odpowiedz Link
gryfny Re: Wybory blisko. 11.06.10, 18:22 hans-jurgen napisał: > Rito oswiec mnie, ktoz to tak czycha na ten polski narod, > ktoz to tak bardzo pragnie go zniewolic??? Tysz mosz pytania,wiadomo:ONI Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybory blisko. 11.06.10, 20:05 Zaczyno byc goronco.Atakuja. wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8001552,Wybory_2010__Lublin___starsza_pani_dusi_zwolennika.html Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Wybory blisko. 11.06.10, 21:11 socer-schlesier napisał: > Zaczyno byc goronco.Atakuja. > wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8001552,Wybory_2010__Lublin___starsza_pani_dusi_zwolennika.html ------------------------------------------------------------------- I co udusiyla? Jak niy to to nie je żodno wiadomość ale dziynnikarski "pumps". Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybory blisko. 11.06.10, 21:48 bratjakuba napisał: > socer-schlesier napisał: > > > Zaczyno byc goronco.Atakuja. > > wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8001552,Wybory_2010__Lublin___starsza_pani_dusi_zwolennika.html > ------------------------------------------------------------------- > I co udusiyla? > Jak niy to to nie je żodno wiadomość ale dziynnikarski "pumps". zaroski dusiyua, uoona mu ino krragel chciaua dziebko poprawic´... Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:15 hanys_hans napisał: > > zaroski dusiyua, uoona mu ino krragel chciaua dziebko poprawic´... > I tak mieli szczęście, bo nie jedna by palikota obiła nawet lago ;))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:24 rita100 napisała: > hanys_hans napisał: > > > > zaroski dusiyua, uoona mu ino krragel chciaua dziebko poprawic´... > > > > I tak mieli szczęście, bo nie jedna by palikota obiła nawet lago ;))) Lago Maggiore? Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 23:09 hanys_hans napisał: > Lago Maggiore? > A co to jest za laga ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:13 bratjakuba napisał: > I co udusiyla? > Jak niy to to nie je żodno wiadomość ale dziynnikarski "pumps". Prawda Braciejakubie, chcą pokazać jacysmy , my sympatycy są groźni i bojowi. A to nie tak, Palikot nie wart nawet spojrzenia. A fuj, tylko. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:11 socer-schlesier napisał: > Zaczyno byc goronco.Atakuja. > wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8001552,Wybory_2010__Lublin___starsza_pani_dusi_zwolennika.html Sami sie tam pchali. Nie dziwię się, ludzie są już zmęczeni tymi katastrofami. Ja wieś niesie to sam Tusk tez został ponoć pobity przez powodzianina w Sandomierzu nazimno.salon24.pl/192688,premier-tusk-w-sandomierzu-jak-klamia-media-jak-klamie-wladza Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:07 hans-jurgen napisał: > rita100 napisała: > > ...i wtedy będzie łatwiej naród zniewolić ? > > Rito oswiec mnie, ktoz to tak czycha na ten polski narod, > ktoz to tak bardzo pragnie go zniewolic??? To jest bardzo obszerny temat. JKM uważa , że już jestesmy zniewoleni chociażby przez UE. I wiesz, ja sie z tym zgadzam. Nie wiem czy wiesz, ale Ballest doskonale wie, że ja byłam przeciwnikiem UE. To tylko biurokracja, nic więcej. To tylko normy, zasady , reguły, żadna wolność gospodarcza. Ale jest jak jest. Unia rządzi, szkoda tylko, że Unia nie miała pieczy nad komisją do sprawy wyjasnienia katastrofy lotniczej. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Wybory blisko. 11.06.10, 22:45 rita100 napisała: > hans-jurgen napisał: > > > rita100 napisała: > > > > ...i wtedy będzie łatwiej naród zniewolić ? > > > > Rito oswiec mnie, ktoz to tak czycha na ten polski narod, > > ktoz to tak bardzo pragnie go zniewolic??? > > To jest bardzo obszerny temat. JKM uważa , że już jestesmy zniewoleni chociażby > przez UE. I wiesz, ja sie z tym zgadzam. Nie wiem czy wiesz, ale Ballest > doskonale wie, że ja byłam przeciwnikiem UE. To tylko biurokracja, nic więcej. > To tylko normy, zasady , reguły, żadna wolność gospodarcza. Ale jest jak jest. > Unia rządzi, szkoda tylko, że Unia nie miała pieczy nad komisją do sprawy > wyjasnienia katastrofy lotniczej. ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- Nie rozumie w czym lezy problem, przeciez nic prostszego, jak przekonac odpowiedni procent narodu do swojej idei, a nastepnie wygrac wybory i ta idee zrealizowac. UE to nie jest " wiezienie " dla panstw, ani podpisanie aktu wstapienia do niej, nie jest podpisaniem cyrografu, zawsze mozna UE opuscic, lub zawiesic w niej swoje czlonkowstwo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wybory blisko. 11.06.10, 23:11 hans-jurgen napisał: > UE to nie jest " wiezienie " dla panstw, ani podpisanie aktu wstapienia do niej > , nie jest podpisaniem cyrografu, zawsze > mozna UE opuscic, lub zawiesic w niej swoje czlonkowstwo. -------------- Hansiku, a podaj mi przykład takiego państwa ? Jak wiem, to nie wiadomo jakie są procedury wystąpienia z UE ? Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Wybory blisko. 11.06.10, 23:31 rita100 napisała: > hans-jurgen napisał: > > UE to nie jest " wiezienie " dla panstw, ani podpisanie aktu wstapienia d > o niej > > , nie jest podpisaniem cyrografu, zawsze > > mozna UE opuscic, lub zawiesic w niej swoje czlonkowstwo. > > -------------- > Hansiku, a podaj mi przykład takiego państwa ? ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------ Bo zadnemu panstwu, ktore do Unii sie dostalo, ani przez mysl nie przejdzie, aby z niej wystapic. ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------ > Jak wiem, to nie wiadomo jakie są procedury wystąpienia z UE ? ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------ Potrzeba by poszukac informacji w necie na ten temat, powtarzam jeszcze raz, Unia nie jest wiezieniem. Problemem moze byc rozliczenie dotacji i wkladow wlasnych, poniewaz, jak na razie Polska wiecej bierze z Uni, niz do niej daje. Odpowiedz Link
cirano Re: Wybory blisko. 12.06.10, 09:08 Niy widać tukej ani jednego forumowicza żeby rity pozycja popiyroł, a jak sie poczyto na innych forach, to sie włos jyrzy, jak Poloki "kochajom" Kaczora Odpowiedz Link
meg_s Re: Wybory blisko. 12.06.10, 10:00 prezydent silny jest siłą swoich wyborców, z każdym kolejnym poznanym wyborcą Kaczyńskiego upewniam się, że jego wybór to by była katastrofa Odpowiedz Link