hanys_hans 13.09.10, 20:07 Kaj sie straciyua ta nasza KLARA Mono kajs´ loto mit knipsaparat Abo na kole se kajsik rajzuje I skwuli tego sie niymelduje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berncik Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 13.09.10, 21:09 Nie pisala Sloneczko ostatnio ze Maluje antrej,albo i izby cos mi tak jakos ? albo to bou wtos inkszy? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 13.09.10, 21:33 berncik napisał: > Nie pisala Sloneczko ostatnio ze Maluje antrej,albo i izby cos mi tak jakos ? a > lbo to bou wtos inkszy? Padosz rze maluje antrej Abo se majluje mit Andrjej Wcale niyma noom do szpasu Rze uona niymo dlonos czasu Odpowiedz Link
rita100 Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 13.09.10, 21:53 A jak byndzie słońce i pogoda, słońce i pogoda pójdziemy se razem do ogroda, pójdziem sobie razem do ogroda. Będziemy se fijołeczki zbierać, fijołeczki zbierać będziemy se ... To czekamy :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 19.09.10, 11:44 meg_s napisała: > ma zepsuty komputer A kero dokuadnie tajla sie jyj tam popsooua we tym koomputerze, morze cosik poomogymy abo doradzymy... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 19.09.10, 15:41 meg_s napisała: > ma zepsuty komputer Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 15.09.10, 07:23 za gorami za lasami ... ... zaszuo suoneczko Odpowiedz Link
kubiss Re: Kaj sie straciyuo SLONECZKO 15.09.10, 08:38 Ja wiem kaj sie podziauo ale wam nie powiem ..... :-) Odpowiedz Link