szwager_z_laband Re: Franz Polewka GLEIWITZ 08.02.12, 06:41 Polewka, hm - miouech takego kolegi w robocie - on bou z Zernik Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 08.02.12, 09:35 szwager_z_laband napisal: Polewka, hm - miouech takego kolegi w robocie - on bou z Zernik ------------------------------------------------------------------------------ A jak miol na imie i kery mniyj wiyncy jest rocznik, u nos Polywkow je bardzo duzo. Yno niy godej zes robiol w ZREMB-ie na Portowyj? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 07:02 musiou by tera byc na ryncie juz - niypamiyntom imiynia Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 07:25 Polywkow jest duzo u nos ale se zoriyntuja.Jedyn miol jakes 5-8 lot tymu na moscie "na autostradzie" nad ul. Portowom smiertelny wypadek.On miyszkol na Kuznicy ale to sie tysz godo w Zernikach. Jak chodzi o Urbanika to moze myslisz Dietmar Urbanik rocznik 60-ty? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 08:17 ona boua abo 61y abo 62i, bouo jyj Silwia - wiym ze miaua brata(niywiym jak miou na imie) tyn brat sie ozyniou tysz z mojom kolezankom ze szkouy, bouo jyj Karina - ona sie teroz tysz tak musi mianowac(Urbanik), i jak sie niy myla prowadzi jakes bioro od ubezpieczyn Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 09:01 szwager_z_laband : a znosz Urbanik? - uazioua syymnom do liceum do tyj samyj klasy:) ------------------------------------------------------------------------ Jo zle przeczytol, myslolech ze chodzi o synka. Znom ta Sylwia Urbanik. To je siostra wlasnie tygo Dietmara o kerym zech pisol.Chodziol ze mnom do jedny klasy szkoly podstawowy a miol przezwisko "globusik" bo co by go niy spytac to wszystko wiedziol. Tak jak piszesz Sylwia jest modszo od niygo. Fajno blondynka z niyj byla. Dietmara dugo zech jusz niy widziol i niy wiym czy sam dali miyszko czy tysz czasym se niy wyprowadziyli. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 10:34 swiat je mauy:) Odpowiedz Link
ballest Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 11:51 Laband, a nie robiou we Energopomiarze jeden z moji klasy? nk.pl/#school/60439/130 Sprawdz yno, bo cos mi sie zdou, ze nawet 2 tam robiyli! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Josef Neukirch jun. GLEIWITZ O.-S. 09.02.12, 15:21 szkryfnij mi na priv kere by to mieli byc to juz cwierc wieku - niy kozdego se tak pszipomniec idzie ajnfach ... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: EMIL DIETRICH Hindenburg O.-S. 10.02.12, 07:12 :)) tako familia znouech we Glywicach - miyszkali na Toszeckyj Odpowiedz Link