ballest 30.11.05, 18:47 Warto zwiedzic, NAPRAWDE ! Chyba najfajniejszy na SWIECIE! schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=36 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:05 no jo juz nic niy godom :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:11 Czymu, mom z Ty sorty wiyncy ale zawsze zawsze z innom inzynierkom Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:13 jo juz myslou ze mosz wiyncyj z tyj sorty ale zowdy z inkszym ogrodkym Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:14 Np. ta dzioucha juz u nos nie pracuje, ale jest jeszcze innou, co znou 5 jenzykow ! Wszystkie majom wyzsze wyksztalcenie! Ty juzas mosz kosmate mysli, Laband ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:15 no ja, jak zno aze 5 jynzykow to co inkszego :))) Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:18 Znou Polski, Niemiecki, Angielski, Niederlancki i Francuski !!!! Poczekej moze znejdam tysz uot nie zdjyncia z Palmengarten! Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 19:16 Dobrze dom ci nastympne zdjyncia z Ty sorty, ale Laband to nic do nos to som same mlode dziouszki! Ta matka uot Ty co widzisz na zdjynciu ugotowala mi te nalesniki. Odpowiedz Link
szwager_z_laband mie ani tesciowo nalesnikow niy robi :(( 30.11.05, 19:18 no jo zaros wiedziou ze cos wiyncyj sie za tym kryje - Tys to je dobry miglanc :)) Odpowiedz Link
ballest Re: mie ani tesciowo nalesnikow niy robi :(( 30.11.05, 20:33 Laband dugo uech szukou, nie znaloz ani Jowity ani Karoliny za to moja zona i mama. Znejdam i te dwie i tu wciepnym, uobiecujam! schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=36 Odpowiedz Link
annak12 Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 17:46 ballest napisał: > Ta matka uot Ty co widzisz na zdjynciu ugotowala mi te nalesniki. > To były naleśniki ,czy pierogi ale jak podawał taki anioł błogi to nic dziwnego ,przyziemna strawa a w Twoich myślach ,niebiańska potrawa;) Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 18:41 Nie, to byly pierogi, a jaki aniou to podowou?! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 23:28 Ballest------jo tam chodziyuach alech Ciebie niy spotkała :( i żodnyj fotki zy mnom niy mosz:( Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 30.11.05, 23:38 Suoneczko, jak bydziesz u nos bydam Cie tysz tam uoprowadzou! Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 08:48 Tu nowe fotki schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=36&postdays=0&postorder=asc&start=15 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 15:01 niymom sam prawie zodnych prywatnych fotek, ale polecom wom: www.hannover.de/deutsch/kultur/nah_park/herrenh/grosser.htm Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 15:06 Bardzo fajne, ale polecom ci Palmengarten, tam palmiarnia w Glywicach 100 razy wlezie. --- Niestety fotkow od Karoliny nie umiam znalezc bych tysz je wciepnou! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 15:41 tak przi okazji - Karolina to moje ulubione imie :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Frankfurcki Palmengarten 01.12.05, 16:27 bardzo mondrou dzioucha, 5 jenzykow znou, do tego bardzo bogatou, wciepnam kedys inne zdjyncie uot nii. Ciekawostkom je, ze mi sie do wyznania nie przyznala, ale jak bydziesz fotka widziou to se domyslisz. Mou miyszkanie wlasnosciowe we Breslau 110m2 i bardzo duzy dom wyposazony przez najlepszego desyniera austriackiego, mou cos z piyniyndzmi do czynieniou! Jest rocznik 1977! Odpowiedz Link