Dodaj do ulubionych

Reklamacja kolonii

09.08.13, 17:07
Właśnie siedzę i piszę reklamacje dotyczącą kolonii mojej córki. Reklamacja już gotowa, wszystko opiasane. Teraz zastanawiam się ile procent ceny określić ? Tabelę frankfurcką przejrzałam ale sama nie wiem ile tam napisać. Myślę o 20%.

Może któraś już to przerabiała. Ja pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • annakate Re: Reklamacja kolonii 09.08.13, 18:36
      Wszystko zalezy od tego jakie były uchybienia. Musisz sama sobie odpowiedzieć na to pytanie.
    • camel_3d Re: Reklamacja kolonii 09.08.13, 19:24
      zalezy od tego co bylo nie zgodne z umowa...
      • doroti.net Re: Reklamacja kolonii 14.08.13, 13:27
        prześledź umowę,ofertę i program organizatora
        • iwon311 Re: Reklamacja kolonii 15.08.13, 10:53
          Witam właśnie też zbieram się do reklamacji kolonii mojej córki.Moje wielkie zastrzeżenia wynikają z niezrealizowanego programu.Dziecko miało pojechać i zobaczyć wiele ciekawych miejsc ale niestety nudziło się.
          • mama-ola Re: Reklamacja kolonii 17.08.13, 22:10
            Nuda to akurat nie argument... Niektóre dzieci są znudzone podczas wycieczek właśnie, a cieszą się, jak mogą cały dzień skakać na trampolinie. (To nie do Twojej córki, tylko tak ogólnie - o nudzeniu się).
            A co do programu - czy musi być realizowany w 100%? Nie ma widełek? Być może podawany spis wycieczek to był spis wycieczek do wyboru, spis możliwości, jakie się ma. A na bieżąco oceniano, gdzie z daną grupą / przy danej pogodzie można by się wybrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka