niymiec-z-chorzowa 26.12.05, 21:39 Czas ku temu. Rasizmowi czas pedziec NIY!!! Ballesta czas wykludzic z tego foruma!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:45 Tu mamy "gospodarzy".Po co nam moderatorzy! Odpowiedz Link
ballest Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:47 ;) Aniu zostaw tego Chorzowianina, moze mu bydzie lepi po tym wpisie ;) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:48 to czymu "gospodarze" tolerują rasistowskie wpisy ballesta? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:50 niymiec-z-chorzowa napisał: > to czymu "gospodarze" tolerują rasistowskie wpisy ballesta? Synek,pitej z auta a niy tszaskej dźwiami,szkoda uo tyn luft,co uoszaśniysz. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:51 a ty cos taki chamski? popierasz rasizm ballesta, czy co? Odpowiedz Link
ballest Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:53 Moze podosz link do tych wpisow? Odpowiedz Link
builder Re:wreszcie kierys` chycil ta tfojo myntalnos`c` 27.12.05, 03:47 i ty gupkowaty fpisy na tly Go`rnos`loonzokuf i Poloko`w, ni cza tygo fpisywac` bou by miejsca niy starcziylo...., aly nikt niy zaowazyl zys` je podlizywacz pieron`ski kiery ino zacis`nie zymby i bydzie daliyj pszoul tim kierych se upacziy(wybierze), Uoni mys`lom zy tiy ich lubisz a prawdo jes tako zy tiy mosz ich za marjonetki a potym mosz sy tygo satysfakcjo (ino jako)=mom rych ballest=jou wiym zy mom ;), a teros ic` z bogiem synek, by, the builder, ballest napisał: > Moze podosz link do tych wpisow? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:14 niymiec-z-chorzowa napisał: > a ty cos taki chamski? popierasz rasizm ballesta, czy co? Tutaj chciałem stwierdzić,kobieta czy męszczazna?,jak widać kobieta,mogę się przeprosić. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:32 i znowu niy odpowiedziales na proste pytanie. czy popierasz rasistowskie wpisy ballesta? Odpowiedz Link
builder Re:"gospodarze" to jusz po 45-tiym boli roz!, 27.12.05, 03:34 annak12 napisała: > Tu mamy "gospodarzy".Po co nam moderatorzy! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:47 Widza,pieronym dugo'ś nat tym myślou,pomyś jyszczy ros tak dugo,moge wymyślis:) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:49 popierasz rasizm ballesta na tym forumie? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:52 niymiec-z-chorzowa napisał: > popierasz rasizm ballesta na tym forumie? A tak przi raji,to uod Chorzowa 3-i nazot. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:53 nie odpowiadasz na pytania? popierasz rasizm ballesta na forumie, czy niy? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:02 niymiec-z-chorzowa napisał: > nie odpowiadasz na pytania? popierasz rasizm ballesta na forumie, czy niy? Jak jo coś ze Ballestym mom,to je moja rzyc,i uostanie,jak Ty jom mos,to siy ydź kaj yńdzy,a ze Chorzowym dej siy pokoj i niy ciorej go we Twoj maras. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:05 no to o co chodzi? Jak ci rasizm ballesta nie przeszkadza, nie musisz pisac do mnie, ja bede pisal, bo mnie jego rasizm w kazdej postaci jest ochydny. Pisz se dalej, kaj chcesz. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:07 niymiec-z-chorzowa napisał: > no to o co chodzi? Jak ci rasizm ballesta nie przeszkadza, nie musisz pisac do > mnie, ja bede pisal, bo mnie jego rasizm w kazdej postaci jest ochydny. Pisz se > > dalej, kaj chcesz. Nauc siy noprzodzi szkryflać,Du Mjymjec ze Chorzowa. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:10 szkryflam jak chce, przeszkadza ci? nastympny nietolerancyjny? dalej bedziesz zmienial tymat? albo odpowiedz, czy popierasz rasizm ballesta na tym forumie, albo niy pisz do mnie, przeca to proste. Odpowiedz Link
betelka Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:08 niymiec-z-chorzowa napisał: > no to o co chodzi? Jak ci rasizm ballesta nie przeszkadza, nie musisz pisac do > mnie, ja bede pisal, bo mnie jego rasizm w kazdej postaci jest ochydny. Pisz se > > dalej, kaj chcesz. > A cos ty je za jaki???? Myslisz ze ciebie na moderatora wybierymy. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:12 a co chcesz wiedziec? ja pytam, czy rasizm ballesta bedzie tolerowany na tym forumie? tylko o to pytam. I prosza o prosta odpowiedz, niy moga siy doczekac. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:20 niymiec-z-chorzowa napisał: > a co chcesz wiedziec? ja pytam, czy rasizm ballesta bedzie tolerowany na tym > forumie? tylko o to pytam. I prosza o prosta odpowiedz, niy moga siy doczekac. Ja sobie nigdy nie biorę tego prawa,kogoś pytać o inne osoby,mam na tyle osobistej odwagi je same zapytać. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:25 pytac ballesta o jego rasistowskie wpisy? hehehe, dyc to nowina, hehehe. to jak pytac tych, co tworzyli ustawy norymberskie, hehehe. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:17 betelka napisała: > niymiec-z-chorzowa napisał: > > > no to o co chodzi? Jak ci rasizm ballesta nie przeszkadza, nie musisz pis > ac > do > > mnie, ja bede pisal, bo mnie jego rasizm w kazdej postaci jest ochydny. P > isz > se > > > > dalej, kaj chcesz. > > > > A cos ty je za jaki???? Myslisz ze ciebie na moderatora wybierymy. > Nie Betelka,ten Niemiec z Chorzowa jest z pewnością,jednym z najpewniejszych punktów KuKusClanu. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:20 czyli popierasz rasizm szerzony na tym forumie przez ballesta? Odpowiedz Link
annak12 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 21:56 niymiec-z-chorzowa napisał: > popierasz rasizm ballesta na tym forumie? A czy kiedykolwiek mój wpis świadczył o tym? Odpowiedz Link
ballest Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:00 To Pani Aniu, niech mi Pani pokaze moj rasistowski wpis? Jesli Pani tak napisala? ;) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:00 przeca to było do rico. Twojego wpisu popierającego rasizm ballesta nie zauwazyłem. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:22 nikt nawet nie zajaknie o rasizmie wpisow ballesta? nikt nie powie dosc! nikt nie zgani? nie zwroci uwagi niskim instynktom ballesta? nikt nie usunie postow rasistowskich ballesta? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:29 Polska nie tylko dla Polaków 09-01-2002 Po wydarzeniach z 11 września w Łodzi doszło do zamieszek pod jednym z domów studenckich. Grupka młodzieży wykrzykiwała antyarabskie hasła, o zajściu zawiadomiono policję. W warszawskim akademiku pobito czarnoskórego studenta tylko dlatego, że "nie usunął się z drogi” grupce młodych mężczyzn. O sprawie nikt się nie dowiedział; poszkodowany bał się. Nikt nie wie, do ilu takich zdarzeń dochodzi rocznie w Polsce, gdyż ofiary zazwyczaj nie zgłaszają się na policję. Szara strefa dyskryminacji - Mam dużo szczęścia. Ze strony Polaków nigdy nie spotkało mnie nic złego - mówi Trinh, Wietnamka, która od dwóch lat studiuje w Polsce. - Dali mi jednak odczuć, że nie jestem u siebie. Na co dzień staram się o tym nie myśleć. Na uczelni, w akademiku czuję się bezpieczna, gorzej jest na ulicach. W tramwaju zawsze to ja zostanę poproszona o ustąpienie miejsca, a nie siedzący obok mężczyzna. Polacy uważają, że obcokrajowcy odbierają im pracę, więc ich nie lubią. Moje koleżanki spotykały się z określeniami "żółtek” i przekleństwami, a kiedy grupą byliśmy na kursie w Łodzi, kolegę pobito tylko za to, że był Wietnamczykiem - opowiada Trinh. Takie sytuacje nie zdarzają się codziennie, niemniej jednak mają miejsce. - Przy Zemenhoffa (w akademiku Uniwersytetu Warszawskiego - red.), gdzie mieszkałam, był jeden Murzyn, którego ciągle prześladowało kilku chłopaków -opowiada Iwona, studentka UW. - Dowiedzieliśmy się o tym przez przypadek, bo obcokrajowcy trzymają się razem i raczej niechętnie się zwierzają. Jednak gdy już wiedzieliśmy, nikt nie starał się mu pomóc - dodaje Iwona. Uczelniane rozwiązania Właśnie ze względu na takie sytuacje niektóre uczelnie umieszczają zagranicznych studentów w oddzielnych domach studenckich. - Większość obcokrajowców mieszka w "Czternastce” - mówi Barbara Napieraj, rzecznik Uniwersytetu Łódzkiego. - Jeżeli chodzi o dyskryminację, to na pewno zdarzają się jakieś drobne jej przejawy, ale nie przypominam sobie żadnych większych spraw. Na UW obcokrajowcy mieszkają w domach studenckich swoich wydziałów, chyba że są to tak zwani sokratesowcy (studenci z Zachodu - red.). - Ich zazwyczaj lokujemy w akademiku przy ul. Radomskiej, gdyż odpowiada on zachodnim standardom - tłumaczy Artur Lompart, rzecznik UW. Czy odizolowanie obcokrajowców może być rozwiązaniem? - Moim zdaniem to do niczego nie prowadzi. Mam dziewczynę Polkę i wiele razy zdarzało się, że ktoś mnie zaczepiał, gdy szliśmy razem ulicą. Zawsze jednak staram się to lekceważyć - mówi Dżihan, student tureckiego pochodzenia, który od czterech lat mieszka w Polsce. Czasami jednak nie wystarczy zejść z drogi. To może jeszcze bardziej rozzłościć agresorów. Co może pomóc w takiej sytuacji? Bywa, że pomocna jest... płeć. - W Polsce łatwiej jest być Murzynką niż Murzynem, bo mimo wszystko Polacy mają wpojony szacunek dla kobiety - mówi Trinh i dodaje, że studentkom jest jeszcze łatwiej. - Przecież w akademiku widzą, że uczę się tak jak oni. Moje problemy nie różnią się od tych, które mają Polki - dodaje. Dokąd na skargę? Co jednak zrobić, gdy pojawi się problem? - Poszkodowany zawsze powinien zgłosić się do rzecznika dyscyplinarnego na swoim wydziale. Drugą instytucją jest Uczelniana Komisja Dyscyplinarna i w końcu rektor. W przypadku udowodnienia winy któremuś z naszych studentów, groziłyby mu kolejno: nagana, upomnienie, zawieszenie, a nawet wyrzucenie z uczelni - mówi Artur Lompart. Bez względu na to, jak często dochodzi do takich sytuacji, przerażające jest, że w ogóle się one zdarzają. Przecież na naszych uczelniach kształci się elita intelektualna Polski. Czy więc ci młodzi, tak otwarci na świat ludzie, mogą za amerykańskimi kolonizatorami uważać, że jeżeli ktoś jest inny, to nie jest w pełni człowiekiem? Ciśnie się na usta słowo "wstyd” - wszak od odkrycia Ameryki minęło kilkaset lat! Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:31 Popierasz rasistowskie wpisy ballesta na tym forumie? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:44 Niemiec z Chorzowa przestań truć. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:47 tyz uciekasz od odpowiedzi? za diabla niy powiedziec tak, czy niy? popierasz wpisy rasistowskie ballesta? a moze ich niy widzisz? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:12 niymiec-z-chorzowa napisał: > tyz uciekasz od odpowiedzi? za diabla niy powiedziec tak, czy niy? popierasz > wpisy rasistowskie ballesta? a moze ich niy widzisz? niy widza ich:) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:13 to bylo do cia? hehehe, a ze ty ich niy widzisz, to mniy wcale niy dziwi, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:38 studia.korba.pl/brulion/1,1004,384,art.html poczytej sie Niymiec Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:41 a na tymat cos napiszesz? popierasz rasistowskie wpisy ballesta, czy niy? bedziesz tez uciekac od odpowiedzi, zmieniajac tymat? Odpowiedz Link
ballest Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:48 Moze w Polsce jest ten rasista, ktory popiera demokracje, ktory nic nie ma do studentow pochodzenia arabskiego czy afrykanskiego, albo jesli ktos przeciw Torturom CIA jest i ich polskim wspolnikom! TEN JEST W POLSCE RASISTA! PRAWDA????? - pyrsk Ballest Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:39 niy moga sie doczekac na odpowiedz. nabraliscie wody w usta? rasistowskie wpisy ballesta na tym forumie sa faktem, czy nie zalezy wam na opinii, ze te forum staje sie powoli najbardziej rasistowskim forum na portalu? czy ktos z was powie w koncu dosc!!! przeca to posrednio rzutuje na was wszystkich. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 22:57 Niemiec z Chorzowa - coś Ty za jeden? Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:02 a co to ma za znaczynie? niech ci wystarczy, ze rasizm wpisow ballesta zochydza te forum. odpowiesz, czy popierasz rasistowskie wpisy ballesta, czy tyz bydziesz od tymatu uciekal? przeca to proste pytanie. czymu niy chcecie odpowiedziec? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:06 Stajesz się nudny. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:06 dyc wiym, bo odpowiedzi niy ma, hehehe. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:13 niymiec-z-chorzowa napisał: > dyc wiym, bo odpowiedzi niy ma, hehehe. Ciebie tysz niyma! Wyszukiwarka pokazuje Znaleziono: 0 Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:16 no dyc do mnia szkryflosz, hehehe Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:19 niymiec-z-chorzowa napisał: > no dyc do mnia szkryflosz, hehehe A co takiego ważnego napisałem?:)) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:21 do cia to bylo, hehehe. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:05 socer-schlesier napisał: > Niemiec z Chorzowa - coś Ty za jeden? Jako kto kabociorz ze podforum Gliwickiego Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:08 Przyszedł smrodzić.To umią najlepiej na świecie. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:12 nie przychodza z forum gliwice, jestem tuz od zawszy, hehehe, a rasizmu to tymu forum odmowic niy mozna, hehehe. ty tyz niy lepszy, pra? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:13 niymiec-z-chorzowa napisał: > nie przychodza z forum gliwice, jestem tuz od zawszy, hehehe, a rasizmu to tymu > > forum odmowic niy mozna, hehehe. ty tyz niy lepszy, pra? jak my som rasisty to wracej do Niymiec --nom sam takich niy trzeba Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:15 no dyc to chcialem wiedziec, hehehe, przeca ty rasistka tyz jestes, bo wpisow rasistowskich ballesta niy usuwosz. podobaja ci sie, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:18 Niymiec--chca Pass niymiecki---załatw mi go:)ale niy chca do Chorzowa jechać--he,he Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:22 dobrze, ze na tymat, hehehe. lubisz, jak ballest szkryflo rasistowskie tyksty, hehehe. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:21 socer-schlesier napisał: > Przyszedł smrodzić.To umią najlepiej na świecie. Niy ino uoon. Somepoint tysz sie ostatnio popisuje, wejrzij na forum >>Strzelce Op. (Gross Strehlitz)<< forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16759&w=33698628 ******************************************************************************* > • Szkopstwo > somepoint210 19.12.05, 00:40 + odpowiedz >No co tam Szkopy, rasizm postepuje proporcjonalnie do nienawisci?:) ******************************************************************************* Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 26.12.05, 23:10 tak, tak, kazdy kto przeciwko twojemu ulubiencowi, czytej ukochanymu rasiscie ballestowi musi byc z forum gliwice, hehehe. Bo przeca tu nikt sie niy osmieli napisac cos na rasiste ballesta, hehhe. Dyc pomylka, "gospodarzu", ty rasistowskich wpisow ballesta-ulubienca niy widzisz, hehehe. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:20 Te forum staje sia powoli rasistowskim forum na portalu. szkoda, ze niykiery tego niy widza, wienkszosc, kaj tu piszom to normalni ludzie, ale jest rasista ballest, i ci kiery go bronia za wszelka mocka i robiom opinia innym. to sia niy godzi. zawzdy byda przeciw takim losobnikom, jak ballest i jego pomagiery, czytej "gospodorz", tak dalyj byc niy moze. zastanowcie sie. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:25 I nie doczekalem sie na odpowiedz, zadyn nie napisze, ze wpisy ballesta som rasistowskie, zadyn slowa nie szkryfnie, ale kolektywizm, jak za komuny, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:31 niymiec-z-chorzowa napisał: > I nie doczekalem sie na odpowiedz, zadyn nie napisze, ze wpisy ballesta som > rasistowskie, zadyn slowa nie szkryfnie, ale kolektywizm, jak za komuny, hehehe widzisz Niymiec,my som przijaciele i niy udo Ci sie miyndzy nos wsadzić klina:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:32 a ,że każdy mo jakieś wady--to nasz urok;) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:34 sloneczko1 napisała: > niymiec-z-chorzowa napisał: > > > I nie doczekalem sie na odpowiedz, zadyn nie napisze, ze wpisy ballesta s > om > > rasistowskie, zadyn slowa nie szkryfnie, ale kolektywizm, jak za komuny, > hehehe widzisz Niymiec,my som przijaciele i niy udo Ci sie > miyndzy nos wsadzić klina:) jo, jestescie fabrika kilku kolesi rasistow, hehehe, jedni warci drugich, hehehe, szkoda tylko innych co tu szkryflajom. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:35 to je wolne forum i każdy może sam pisać;) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:38 sloneczko1 napisała: > to je wolne forum i każdy może sam pisać;) hehehe, nawyt rasistowskie wpisy? dyc nic nowego, hehehe, zawzdy rasizm kulal sia po ballesta wpisach, hehehe. tylko czy to zgodne z prawym? jako myslisz, hehehe? wolne forum myli ci sie z propagowaniym rasizmu, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:40 niy wiym czy lubia takich "farbowanych "Niymcow jak Ty Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:43 niy zmieniaj tymatu, hehehe. a kto to jest farbowany Niymiec, hehehe? lubisz rasizm ballesta? jak widzisz na ulicy Afrykanina, to plujesz mu pod nogi, pra? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:44 mom czorno skora i niybieskie oczy,a włosy ryszawe--jak myślisz --jakie mom pochodzynie? Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:46 a wiysz jaki jest tymat, hehehe. rasistowskie wpisy ballesta, tylko ci przypomna, hehehe, zamierzasz cos zrobic, czy ja mam cos z tym zrobic, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:47 widzisz,mie to niy boli to czymu Ciebie boli?bo to mie bardziyj by musiało dotyczyć,niy sondzisz? Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 27.12.05, 00:12 niy boli cie rasizm ballesta? dyc wiadomo, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 27.12.05, 00:15 niymiec-z-chorzowa napisał: > niy boli cie rasizm ballesta? dyc wiadomo, hehehe co wiadomo?bo niy rozumia Cie tera Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 27.12.05, 00:18 dyc proste, rasistowskie wpisy ballesta nie som usuwane z tego foruma, wiync wiadomo, hehehe Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 27.12.05, 00:24 to nazod do poczontku, hehehe, czy popierosz rasistowskie wpsiy ballesta? dasz odpowiedz, czy niy, hehehe? inaczyj wiadomo, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Podsumowaniy !!!!! 26.12.05, 23:46 a do plucia som spluwaczki--może Cie Szwejk nauczy tego? Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Podsumowaniy !!!!! 27.12.05, 00:11 ciebie juz rasista ballest nauczyl, hehehe Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Do gospodarzy tego foruma!!!!! 26.12.05, 23:28 Czy i kiedy rasistowskie wpisy ballesta zostana usuniete z tego forum? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Do gospodarzy tego foruma!!!!! 27.12.05, 00:07 niymiec idz się już połóż,pizło dwanaście. Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Do gospodarzy tego foruma!!!!! 27.12.05, 00:11 jak tam ulubieniec rasistowski ballest, skladasz mu holdy, hehehe? Odpowiedz Link
fesia Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:13 nigdy nie znikną> bo ballest sprytnie tworzy i wzmacnia swoją ideologię a co za tym idzie i władzę na tym forum>im słabszy jest element logiczny w swiadomosci forumowiczów przynajmniej niektórych oraz im bardziej brakuje racjonalnego krytycyzmu i odpowiedzialności tym większe otwieraja sie przed tym rasista możliwosci panowania nad niektórymi> Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:17 dyc probuje im to szkryfnac, prostym jenzykiem, ale niy chcom tego zauwazyc, abo udaja. a jak udaja, tym gorzej dla nich, znaczy to tyle, ze bedac rasistami, abo popierajacymi rasistowskie wpisy ballesta, staja sie takimi samymi, a rasizm to nic innego jak zezwierzecenie. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:21 niymiec-z-chorzowa napisał: > dyc probuje im to szkryfnac, prostym jenzykiem, ale niy chcom tego zauwazyc, > abo udaja. a jak udaja, tym gorzej dla nich, znaczy to tyle, ze bedac > rasistami, abo popierajacymi rasistowskie wpisy ballesta, staja sie takimi > samymi, a rasizm to nic innego jak zezwierzecenie. za dużo pornosow oglondosz Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:25 znowu zmiana tymatu, boisz sie odpowiedziec, hehehe. ballest-rasista to brzmi dumnie, hehehe, a ty lubisz dumnych rasistow? hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:19 fesia napisała: > nigdy nie znikną> bo ballest sprytnie tworzy i wzmacnia swoją ideologię a c > o za > tym idzie i władzę na tym forum>im słabszy jest element logiczny w swiadomo > sci > forumowiczów przynajmniej niektórych oraz im bardziej brakuje racjonalnego > krytycyzmu i odpowiedzialności tym większe otwieraja sie przed tym rasista > możliwosci panowania nad niektórymi> Fesiu--nie zaznałaś rasizmu to nie możesz sie wypowiadać tutaj:) a mnie nie przeszkadzają inni ludzie,obojętnie jakie rasy są,tylko ich nienawiść do innych--rozejrzyj sie wokół siebie to może to dostrzeżesz obok siebie Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:28 ida nynac, z rana od poczontku, az rasizm zostanie wypleniony z tego foruma, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:31 koniec tymatu,Ty nawet niy wiysz o czym piszesz dziecinko Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:35 bzdetko, ty nawet niy wiysz co szkryflosz, a tymatu to niy koniec, albo rasizm zniknie z tego foruma, albo trzyba bedzie cos z tym zrobic dziecinko, hehehe Rasizm to zezwierzecenie, na tym forumie jest rasista i trza go sie pozbyc. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:39 mosz wolno droga--a przezywanie to niy jest forma rasizmu? bo do mie jest Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:44 a gdzie cia przezwalem, hehehe. a jak juz prawisz o przezywaniu to oczywiscie niy widzisz, ze rasista ballest robi to kazdygo dnia, hehehe, klapki na slipiach, hehehe. ponad 80 wpisow na tym wontku i ciagle niy mo odpowiedzi. czy popierasz rasistowskie wpisy ballesta, no odpowiedz, tak sie boisz ballesta, hehehe, czy tez moze w imie zle pojmowanej solidarnosci niy chcesz sie do tego przyznac? prawda jest droga do wyzwolenia, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 00:54 niy odwracej kota ogonym--przeczytej poprzedni wpis--do mie to było przezywanie,tym bardziy,że jo Cie w żodnym momyncie nie przezywałach--a co do bonia--;)--jestyśmy sam równoprawnymi użytkownikami i mogymy sie poprzezywać nawet nawzajym,ale to niy znaczy ,że bydymy Judaszami do siebie:) Odpowiedz Link
niymiec-z-chorzowa Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 01:00 to niy bylo przezywanie, ale uswiadomiynie ci, ze wiekiem jestys mlodsza ode mniy, hehehe. inaczyj tyz rozumia solidarnosc, dlo mniy wpisy ballesta som rasistowskie i dziwia sie, ze tego niy przyznosz. ale widac strach ma wiylkie slipia, hehehe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 01:10 mosz szczynście ,że Cie poznałach tera--dostaniesz po facce na drugi roz jak sie bydziesz tak mondrowoł,wiysz dobrze,że sie niy boja nikogo a to co pisze Ballest to je takie bleble--ale czymu Ciebie to akurat boli?przeca to niy je żodyn rasizm,mie on naprawde niy ruszo a sam miyszkom i mom przijacioł Polokow i w rodzinie mom Polokow,że niy wspomna,że czyńść z rodziny była przez Polokow szykanowano Odpowiedz Link
builder Re:poniewaz` dostal "kopa" w K-ce 27.12.05, 03:53 zauolzoul sfoje=ponoc` normalne F, pora klijyntuf wyd..l i mys`li zy mo "gronia", ehhheeeeeeeeeeeeeeeeeeee, niymiec-z-chorzowa napisał: > Czas ku temu. Rasizmowi czas pedziec NIY!!! > Ballesta czas wykludzic z tego foruma!!! Odpowiedz Link
builder Re: Wybieramy moderatora tego forum!!!!! 27.12.05, 04:07 jou proponuja "kozioulka-matoulka", Odpowiedz Link