sss9 28.01.06, 12:36 "Prawda w oczy kole, co ? Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: ZAGADKA 28.01.06, 13:29 sss9 napisał: > "Prawda w oczy kole, co ? > > Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" > > czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. > powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) Je to mono tyn na tym obrosku? Ciekawe czy wiysz jak sie uoon mianuje i uod kogo je ta ueb co joom czimie w gors´ci? schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=71&pos=0 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ZAGADKA 28.01.06, 16:03 sss9 napisał: > "Prawda w oczy kole, co ? > > Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" > > czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. > powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) nigdy niy miałach zamiaru Cie wyciepnyć:)bo widza,że robisz postympy w dobrym zachowaniu;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: ZAGADKA 28.01.06, 18:09 sss9 napisał: > "Prawda w oczy kole, co ? Spojrzał Pan we własne wypowiedzi?;) > > Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" Pierwszy raz czytam słowo słowo -rzygam-tutaj,Panie sss9 autopsyjne przyzwyczajenie? > > czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. > powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) Jeżeli chodzi o miszcza,preferuje Pan w dużej mierze,też do niego,i to wielobarwnie;))) Odpowiedz Link
sss9 Re: ZAGADKA 28.01.06, 18:58 rico-chorzow napisał: > > Spojrzał Pan we własne wypowiedzi?;) > > Pierwszy raz czytam słowo słowo -rzygam-tutaj,Panie sss9 autopsyjne > przyzwyczajenie? > > Jeżeli chodzi o miszcza,preferuje Pan w dużej mierze,też do niego,i to > wielobarwnie;))) > > czy jest na sali tłumacz?!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 28.01.06, 20:03 >czy jest na sali tłumacz?!!! Sss, potrzebujesz tłumacza ? Na górze masz link słownika Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: ZAGADKA 29.01.06, 17:12 Nie wiedziałem,że polski Polakowi trzeba tłumaczyć:),skoro Pan wszystkich potrafi poprawić:),coś słabo z tym pańskim ojczystym:) Odpowiedz Link
sss9 Re: ZAGADKA 29.01.06, 17:18 cieszę się, że mogłem sprawić by wydawało ci się przez chwilę, że coś ci się udało. :) a wydaje ci się tylko dlatego, że jeszcze nie doczytałeś wątku do końca, ale dobre i to, pra? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=35785725&a=35826978 Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: ZAGADKA 29.01.06, 17:23 Właśnie,dlatego Panu się tylko wydawało i wydaje,i nigdy jednak do końca:) Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 28.01.06, 20:05 sss9 napisał: > "Prawda w oczy kole, co ? > > Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" > > czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. > powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) Sss, to są Twoje słowa i pewnie Twoje myślenie. Odpowiedz Link
betelka Re: ZAGADKA 28.01.06, 20:17 sss9 napisał: > "Prawda w oczy kole, co ? > > Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra?" > > czyje to słowa? zwycięzca ma prawo zrobic sobie z nich sygnaturkę. > powinniście je sobie przykleić na wirchu strony, toż to wasze "zasady". :) Moze to slowa pani fesi, albo kuruburu? Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 28.01.06, 20:19 tak , napewno to są słowa po tamtej stronie barierki ;))) Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 28.01.06, 20:22 rita100 napisała: > tak , napewno to są słowa po tamtej stronie barierki ;))) no tysz tak myslam. :)))))))) Odpowiedz Link
rita100 Re: Witej rita 28.01.06, 20:26 No i co z nimi zrobić ? Nawet do swoich słów się nie przyznają ;))) Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 28.01.06, 20:30 rita100 napisała: > No i co z nimi zrobić ? > > Nawet do swoich słów się nie przyznają ;))) nie wiam, cza by cos wymyslec. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Witej rita 28.01.06, 20:32 A niech se synek nom tu wypłacze,może mu to pomoże a jak pomoże to dobrze. Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 28.01.06, 20:33 socer-schlesier napisał: > A niech se synek nom tu wypłacze,może mu to pomoże a jak pomoże to dobrze. gynau, niech placze, mani wysikou. Odpowiedz Link
rita100 Re: Witej rita 28.01.06, 20:39 A może polubimy Sss9 i zaprzyjaźnimy się i bedziemy miło rozmawiać ? Może nie jest taki zły, może dajmy mu szanse :) Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 28.01.06, 20:46 rita100 napisała: > A może polubimy Sss9 i zaprzyjaźnimy się i bedziemy miło rozmawiać ? > Może nie jest taki zły, może dajmy mu szanse :) myslisz ze by sie szlo z sss9 zakolegowac? takou przijazn jak ze zandkastle? :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Witej rita 28.01.06, 20:53 Beatko nie idzie z niym se zaprzyjaznic, bo on zna tylko nienawisc. Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 28.01.06, 20:55 ballest napisał: > Beatko nie idzie z niym se zaprzyjaznic, bo on zna tylko nienawisc. a mozno jednak podzie? mozno on chce, a niy wiy jak to pokozac? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Witej rita 29.01.06, 09:44 Może go naprowadzimy na ta właściwo droga. Odpowiedz Link
betelka Re: Witej rita 29.01.06, 09:49 socer-schlesier napisał: > Może go naprowadzimy na ta właściwo droga. Tysz tak myslam. Odpowiedz Link
sloneczko1 to je młody synek 29.01.06, 09:51 on myśli,że jak nom bydzie dokuczoł to sie inkszym przichlybi Odpowiedz Link
betelka Re: to je młody synek 29.01.06, 09:52 sloneczko1 napisała: > on myśli,że jak nom bydzie dokuczoł to sie inkszym przichlybi a mozno on nos podrywou? Odpowiedz Link
plac_piastow Re: 29.01.06, 10:16 Nie ma rzeczy niemożliwych. Może nawet i ty Rita kiedyś zmądrzejesz? Odpowiedz Link
sss9 Re: ZAGADKA 29.01.06, 11:07 cóż za mizeria! rita, nie studiujesz dokładnie dzieł miszcza, musisz się bardziej przyłożyć. ricuś, powinieneś pisać przez tłumacza. i nie chodzi mi o twoją śląszczyznę, tylko o zrozumiałe wyrażanie myśli. :) betelka, cóż to, jakiś kompleks zandkastli? każdy temat do tego się u niej sprowadza. h_h tradycyjnie nie w temacie. ale żeby sam miszcz nie wiedział czyje to słowa??? a może taki skromniś? :)))))) Odpowiedz Link
ballest SNOPEK, nic wiyncy 29.01.06, 11:19 "• Re: Dlaczego Polska znowu szczuje? IP: *.chello.pl Gość: korn 28.01.06, 11:09 + odpowiedz To forum schodzi na psy. Przykro to mowic, ale taka jest prawda. Nie wiem czy moderatorzy moga cos w tej sprawie poradzic. Dobrze gdyby mieli jakis pomysl jak przywrocic temu forum "normalnosc". Tacy ludzie jak Ballest, zakladajacy te swoje durne watki, mam wrazenie, ze celowo to forum marginalizuja. • Re: Dlaczego Polska znowu szczuje? ballest 28.01.06, 11:16 + odpowiedz Prawda w oczy kole, co ? Najlepi wyrzucic, zamknac, zarzgac dziada, pra? Odpowiedz Link
sss9 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 12:19 pysznie miszczu! całość daje jeszcze lepszy obraz twojego zakłamania. :) nie widzisz tu jakże pięknej, krystalicznie czystej analogii? zagadka II: na czym polega moja rzekoma manipulacja? będą nagrody! :))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 12:42 może byście tak mailami pogodali sobie na swoje prywatne sprawy? Odpowiedz Link
sss9 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 13:05 sloneczko1 napisała: > może byście tak mailami pogodali sobie na swoje prywatne sprawy? coż to sloneczko? tu rozmawiamy o czymś znacznie ważniejszym niż kto dziś fajruje okrągłą rocznicę, bo to bardziej dotyczy wszystkich tu piszących niż czyjeś urodziny. :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 13:18 jesteś w wieku jego syna,czy naprawdę nie umiecie się pogodzić?czy też tak swojego ojca traktujesz?a nas?ponoć prywatnie jesteś bardzo miłym człowiekiem i dlaczego tutaj się tak zachowujesz? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 13:25 a urodziny som bardzo a to bardzo ważne,ale jak sie je fajruje w gronie kochających ludzi Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 13:29 byłam niedawno na urodzinach osoby bardzo schorowanej,i widziałam tą miłość najbliższych,ale widziałam też zawiść osoby której dzieci opuściły i nie pamiętają o niej za bardzo,no,może jakiś telefon od czasu do czasu,ale nic bliższego --ta osoba cierpiała widząc tę miłość tych drugich dzieci --nie życzę nikomu czegoś takiego,więć sss9 ,ciesz się z nami albo odpuść sobie te złośliwości Odpowiedz Link
sss9 Re:ZAGADKA II 29.01.06, 13:29 sloneczko1 napisała: > jesteś w wieku jego syna,czy naprawdę nie umiecie się pogodzić?czy też tak > swojego ojca traktujesz?a nas?ponoć prywatnie jesteś bardzo miłym człowiekiem i > dlaczego tutaj się tak zachowujesz? masz niewiarygodne dane. :) to znaczy jak? nie obrażam nikogo - wasz miszcz owszem i to nagminnie. właśnie zarzucił mi jakąś manipulację i wielokrotnie obraził, nie zauważyłaś czy tak między sobą rozmawiacie? nie zauważyłem. miszcz jak widać, na innych forach jest szermierzem w walce o wolność słowa i wypowiedzi, ale już tutaj te wartości są zarezerwowane wyłącznie dla wybranych. śmieszne? może, ale przedewszystkim żałosne. i żałośni są wszyscy, którzy ten stan rzeczy popierają. Odpowiedz Link
sloneczko1 sss9 --my nie mamy żadnego mistrza 29.01.06, 13:34 Ty sobie sam wymyśliłeś to,pisz normalnie i bez złośliwości,czy nie widzisz ,że my sobie nawzajem też różne rzeczy piszemy ?ale nie złośliwie--jakbym była złośliwa tobym przytoczyła Twoje wypowiedzi o nas na innym forum,ale nie zrobie tego,bo to by świadczyło ,że nie jestem lepsza od tam piszących :) a o tych danych,no,cóż,świat jest mały.............. Odpowiedz Link
kuruburuu kolejna zagadka ??? 29.01.06, 13:55 sloneczko1 napisała: a o tych danych,no,cóż,świat jest mały.............. ciekawe kto te dane dostarcza ;) Odpowiedz Link
plac_piastow Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 13:57 spoko, mocni w GEMBIE, jak zawsze... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 14:00 kuruburuu napisał: > sloneczko1 napisała: > > a o tych danych,no,cóż,świat jest mały.............. > > ciekawe kto te dane dostarcza ;) > > napewno o tym nie dowiesz sie odemnie;) Odpowiedz Link
kuruburuu Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 14:02 sloneczko1 napisała: napewno o tym nie dowiesz sie odemnie;) :))))) rozumiem, deklaracja lojalności, ale na ucho możesz mnie powiedzieć Słoneczko :) miszcz sie nie dowie :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 14:10 ciekawość to pierwszy stopień do ....................he,he Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 14:14 pozatym nie wiem kogo nazywasz mistrzem,to raz,a drugi,gdyby ktoś jeszcze o tym wiedział to myślisz ,że o tym by nie wspomniał na forum,jak się tak obrzucacie błotem?albo prywatnie mailem? Odpowiedz Link
kuruburuu Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 14:18 nikogo mistrzem nie nazywam, pisałem o miszczu ;) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: kolejna zagadka ??? 29.01.06, 16:27 kuruburuu może lepiej byś coś ciekawego napisał,o czym moglibyśmy wszyscy podyskutować.Czekamy na jakiś fajny wpis z Twojej strony. Odpowiedz Link
sss9 Re: SNOPEK, nic wiyncy 31.01.06, 22:46 to jak bydzie komiku? kaj to je tyn moj szwindel? poradzisz go wyswietlic, abo? mono ty zwyczajny psychol je? Odpowiedz Link
sss9 Re: ZAGADKA II 29.01.06, 16:20 sloneczko w temacie jest cienka i bardziej ją interesują prywatne dane niż równe traktowanie. żałosna ślepota. :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ZAGADKA II 29.01.06, 17:22 sss9 napisał: > sloneczko w temacie jest cienka i bardziej ją interesują prywatne dane niż równ > e > traktowanie. żałosna ślepota. :) ho,ho--i kto to mówi.... Odpowiedz Link
sss9 Re: ZAGADKA II 30.01.06, 08:39 to jak będzie z ballestowymi insynuacjami i obelgami? poradzi tu który? Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 do SiuSiuSiuska9 30.01.06, 23:46 o a co my tu mamy, jednego malego antysemickeigo parcha? ssiusiku skad jestes? Odpowiedz Link