willi2 Re: Magia Obrazow - TV 19.02.06, 02:06 student.wspa.pl/~czerwiu/doors/galeria/norm/61.jpg images-eu.amazon.com/images/P/B00061QSHC.02.LZZZZZZZ.jpg www.tvoon.tv/images/kobold35.jpg dommy.com/alan/pix/tv.jpg Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 19.02.06, 12:25 members.lycos.nl/wijnanda1964/hpbimg/389424_ph.jpg Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 19.02.06, 12:38 www.feiernundspass.de/optiktrick/doppeldeutig_2.JPG Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 19.02.06, 12:39 www.feiernundspass.de/optiktrick/doppeldeutig_4.jpg co widzicie? Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 14:02 Jo widza wazon ale pszypomino mi on kobiete :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 19:25 willi2 napisał: > Jo widza wazon > ale pszypomino mi on kobiete :) www.feiernundspass.de/optiktrick/doppeldeutig_4.jpg tak , kobietę w mocherowym berecie :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 19:23 www.feiernundspass.de/optiktrick/doppeldeutig_2.JPG Niesamowita czaszka i jak przedstawiona , jako zwierciadło z kobietą Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Regenbogen 19.02.06, 16:17 htc.physik.hu-berlin.de/~mitdank/dist/scripten/regenbogen-Dateien/image004.jpg www.muc.kobis.de/lernwerkstatt/projekte/tmg-umwelt/regenbogen.JPG www.newbreedsoftware.com/tuxpaint/gallery/carolin/Regenbogen.png www.svkk.ch/_eboutique/_images/104_26_kb_regenbogen.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow - Regenbogen 19.02.06, 19:26 bajkowe tęcze :) To co najbardziej podziwiamy Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow -Mandala 19.02.06, 16:25 www.abgoodwin.com/mandala/past-motw/Mandala-4-17-05.gif biomikro.vscht.cz/maldiman/hassmanm/zare/mandala/mandala_velka.jpg Czy kiedykolwiek widziałeś Boga? - mandala. Symetryczny anioł. Wiersze 1966-1971 - Jim Morrison Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow -doskonalosc bryl 19.02.06, 16:30 www.mini.pw.edu.pl/MiNIwyklady/algebra/symetria/sym_przestrzen/dwudz.gif Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - andy warhol 19.02.06, 16:43 www.rpi.edu/~turcoj/Timeline/Art%20History/andy%20warhol.jpg www.sackville.ednet.ns.ca/art/gallery/exhibit/pop/Warhol,Andy-Noodle_O%25s-1969.jpg i tu jak zwykle ruda dziewczyna :) www.warholprints.com/images/artwork/full/FS-II.316.jpg Shiny, shiny, shiny boots of leather Whiplash girlchild in the dark Comes in bells, your servant, don't forsake him Strike, dear mistress, and cure his heart Downy sins of streetlight fancies Chase the costumes she shall wear Ermine furs adorn the imperious Severin, Severin awaits you there I am tired, I am weary I could sleep for a thousand years A thousand dreams that would awake me Different colors made of tears Kiss the boot of shiny, shiny leather Shiny leather in the dark Tongue of thongs, the belt that does await you Strike, dear mistress, and cure his heart Severin, Severin, speak so slightly Severin, down on your bended knee Taste the whip, in love not given lightly Taste the whip, now plead for me I am tired, I am weary I could sleep for a thousand years A thousand dreams that would awake me Different colors made of tears Shiny, shiny, shiny boots of leather Whiplash girlchild in the dark Severin, your servant comes in bells, please don't forsake him Strike, dear mistress, and cure his heart Venus in furs Velvet Underground *Der Jäger* Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow -Mandala 19.02.06, 19:27 Coś dla uspokojenia, przypomina mi to dzierganie lub haftowanie Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - circle_of_life 19.02.06, 16:55 www.elmspuzzles.com/gallery/Maier/circle-of-life.jpg www.merkaba.co.za/images/circle_of_life.jpg tigerladyea.topcities.com/NN3/NN3_CircleOfLife.gif www.jigboxx.com/jps/su/su02022.jpg www.sunrisetradingco.com/images/Circle%20of%20Life.jpg www.americanbackcountry.com/womens/circle_of_life/images/wdcl_luvknot_copyright_2004.gif www.lauraplantation.com/circle%20of%20life.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow - circle_of_life 19.02.06, 19:31 www.sunrisetradingco.com/images/Circle%20of%20Life.jpg Praktycznie go nie widać, tak małe me serce, Jak wielką piękną miłość w tym sercu pomieszczę? Możesz porównać serce do swojego oka: Wspaniałe widzi rzeczy, choć też nie jest wielkie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow - circle_of_life 19.02.06, 19:34 jest też twórczośc w poezji pasująca do tej magii obrazków Naszą ścieżką podążaj i nie bój się. Wiernie pilnuj tej drogi i nie bój się. Nawet gdy cię świat cały skaże na śmieć, Nie trać głowy, trwaj z nami i nie bój się. Rumi Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 21:12 Rita masz racje.W zyciu codziennym jesli chcemy normalnie funkcjonowac,to takie "wglebianie sie "jest wrecz niewskazane.Znam dobrze ludzi,ktorzy probowali dotrzec do nieznanego i wiem jak konczyli.:-) Temat zalozylem,bo materialy ktore tu przedstawilem beda mi wkrotce potrzebne do stworzenia stronki www albo na poczatek bloga :)Fajnie,ze uczestniczysz w moim temacie.Teraz wiem ,ze tez jestes Istota niespokojna,ktora poszukuje tajemnicy pewnej :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 22:13 Willi, jeśli coś poszukuję to piękna i wolności. Ciągłe bieganie za sprawami, ciągła monotonność - jedynie wyrywa mnie z tego ciągle zmieniająca się pogoda, roślinność, zwierzeta i krajobrazy. Ale przy temacie to powiem Ci , że namalował pewnien malarz artysta obraz , taki do sypialni nad łózko miał namalować i namalował - cud , miód itd - czyli w czerwonych ciemnych kolorach nagą kobietę lezącą na tapczanie - styl taki turecki tego obrazu. Pamietam go jak nigdy , bo wyobraźcie sobie, kiedy przyniósł do domu zaczeliśmy wszyscy obraz oglądać i wystarczyło , że teściowa powiedziała, że ta kobieta ma za grube uda i się zaczeło....zaczeło się szukanie wad w dziele malarskim ,a obraz oddaliśmy do poprawki - bo uda miała piękna kobieta za grube. Jak obraz wrócił do malarza na drugi dzień zjawił się inny klient i od ręki kupił , bez szemrania. I tak zakończyła sie przygoda z fantastycznie pięknym obrazem , z nagą cudowną kobietą. Wszyscy nie mogliśmy przeżyć stratę. Zeby koszty obrazu nam się zwróciły artysta malarz dał nam pięć grafik bialo-czarnych , które wiszą po pokojach do dzisiejszego dnia i przypominają nam głupotę ludzką - szukania dziury w całym. Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 23:24 Rita ja mam tylko jeden obraz co wisi nad lozkiem. Jest na nim piekny aniol. wierza ,ze mnie na codzien broni :) Jak mam jakis dylemat to siadam na lozku i patrze na niego. I zawsze udo mi sie rozwiazac problem Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Tarot 19.02.06, 21:26 www.rotten.com/library/occult/tarot/tarot1.jpg www.acumind.com/Joe/tarot/tower.gif www.xtcian.com/TAROT.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Devil 19.02.06, 21:34 www.fromoldbooks.org/Duerer/pages/1513-Knight-Death-and-the-Devil/1513-Knight-Death-and-the-Devil-q50-969x1257.jpg www.filmwinter.de/uploads/media/Kurat_Tuleb_Sauna-Devil.JPG photo1.dukenews.duke.edu/pages/abele/chapel%20story/joshua.blue.devil.jpg www.narty.g2g.pl/galeria/007don_kichot_1.jpg www.rotten.com/library/religion/satan/satan3.jpg www.ibiblio.org/wm/paint/auth/blake/blake.satan-inflicting-boils-on-job.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: teraz moja fotka !!!!! 19.02.06, 22:02 nie wyszło, spróbuj jeszcze raz :) A kiedy będzie Twoja stronka ? Odpowiedz Link
willi2 Re: teraz moja fotka !!!!! 19.02.06, 22:19 www.szuwi.com/images/avatars/73489188843f8e02e0044b.jpg musialem sprytnie to umiescic :) i zaraz zdjac,bo inaczej na silesianie bedzie moja fotka wisiec a pod nia napis wanted 1000$ = hahahha Odpowiedz Link
willi2 Re: teraz moja fotka !!!!! 19.02.06, 22:25 Rita najpierw bedzie blog. Wziely mnie nostalgie :) musze znalesc jakies ujcie dla mojej melancholi :) jak co to wkleje tu adres Odpowiedz Link
rita100 Re: Mysle,ze moja fotka jest widoczna abo ??? 19.02.06, 22:31 www.szuwi.com/images/avatars/73489188843f8e02e0044b.jpg to jest ta fotka ? Czy ty lubisz muzykę hevi metal ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Mysle,ze moja fotka jest widoczna abo ??? 19.02.06, 22:32 musze już uciekac, kto inny zasiądzie przy klawiaturce slicznie dziękuję dobranoc wszyskim Odpowiedz Link
willi2 Re: Mysle,ze moja fotka jest widoczna abo ??? 19.02.06, 22:33 troche lubie , ale fotke musialem troche okroic. musze sie zastanowic gdzie by tu ja wkleic calom. Na fotce jestem ja i moja Agnes :) w zasadzie to mnie tu niezna nikt osobiscie to co mi szkodzi :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Mysle,ze moja fotka jest widoczna abo ??? 20.02.06, 11:07 willi2 napisał: > troche lubie , ale fotke musialem troche okroic. > musze sie zastanowic gdzie by tu ja wkleic calom. > Na fotce jestem ja i moja Agnes :) > > w zasadzie to mnie tu niezna nikt osobiscie to co mi szkodzi :) Willi, daj zdjęcia do galerii naszej. Tam mamy wszyscy albumy. Na samej górze po prawej stronie jest galeria. Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Portret Doriana Graya 19.02.06, 22:35 www.lideria.pl/img_big/62939.jpg horror.com.pl/books/obraz.php?id=61 Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow spiegel 19.02.06, 22:38 www.atasteofceremony.nl/sinatra/images/Spiegel%20rook.jpg bilder.filmstarts.de/thumbs/film/filme/d/der.spiegel/DerSpiegel-DVD.jpg www.der-pressedienst.de/download/Spiegel%201.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Alice in Wonderland. 19.02.06, 22:44 web.syr.edu/~mltreffi/Alice-in-Wonderland.jpg www.adcom.uci.edu/~marsenie/quartet/gallery/public/2004_laguna/Alice%20Head%20Shot%20in%20Laguna.JPG www.selectmusic.co.uk/September/Jpegs/Alice%20in%20Wonderland.jpg Odpowiedz Link
builder Re: Magia Obrazow 19.02.06, 22:58 sam two`j podpis "DER JAGER" wszystko niszczy i nie sposo`b sie temu przeciwstawic`, willi2 napisał: > obrazeczki,grafiki,zdjecia,ktore ostatnio mnie zauroczyly. > :-) > > The Accolade > www.mayhemltd.com/poster/accolade.jpg > Midsummer > www.mayhemltd.com/poster/midsummer.jpg > ladyshallot > www.links2love.com/love/romance/pictures/ladyshallot_waterhouse.jpg > magia-celta > www.magia-celta.com/bosque.jpg > BarthelBild > www.cafe-herbst.de/Kunst/Barthel/BarthelBild3.gif > Edward Hopper > > www.alumni.utah.edu/continuum/spring03/images/hopper.jpg > www.missouri.edu/~bkuc97/images/house_rr.jpg > www.moma.org/images/collection/FullSizes/00133053.jpg > rozne > > www.thegreatillusion.com/doorway.jpg > www.chetzar.com/red_girl2.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 23:01 Builder wstow linki a niy godej,ty tam potych angielskich wynalazkach musisz miec wizje i to pieronowe :)))))) Szwager dla mnie tatra je za mocno jak i zywiec.Tyskie je takie subtelne i delikatne,takie lajcikowe :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 19.02.06, 23:04 jo tyske pieronym lubia, a po Zywcu mom zgaga ... Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Szamani 19.02.06, 23:09 www.anarheologija.org/clanci/filipovic/droge-09.jpg art.webesteem.pl/10/img/pejot_kartka_thm.jpg www.ucho.com.pl/img/szaman.jpg polter.pl/galeria_gfx/damien11/szaman.jpg members.aol.com/Szaman2/Gig3.JPG members.aol.com/Szaman2/Gig2.JPG Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 19.02.06, 23:10 Mi sie zdo ,ze zywiec jest przereklamowany. jo jak chca sie dobic to biera rybnickie :) Odpowiedz Link
builder Re: Magia Obrazow 19.02.06, 23:17 willi2 napisał: > Builder wstow linki a niy godej,ty tam potych angielskich wynalazkach musisz > miec wizje i to pieronowe :)))))) pszeca byles` tukyj to wisz zy mom;))), Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - The End of World 19.02.06, 23:18 www.ela-art.com/gallery/aqua/apokalipsa.jpg www.fforde.pl/src/apokalipsa.gif altercated.metal.pl/grafika/tlo_druid.jpg www.pancevac.com/arhiva/!4096/fotonedelje_096.jpg Odpowiedz Link
willi2 builder 19.02.06, 23:26 czamu ci sie moj wilczek nie podobo ? :) nie lubisz zwierzont ,czy jako ? Odpowiedz Link
builder Re: builder 19.02.06, 23:55 builder napisał: > jakos` niy pasuje dou dziyl sztuki, > > mosz cus` na tyn temot dou peydzynia?, chyba niy=bou intyrnet je za prosty i linki mogysz wciepac`, i mys`la zy mom rycht willi2, by, Odpowiedz Link
rita100 Re: builder 20.02.06, 11:12 wilk - to dopiero symbol - nigdy nie usiedzi w domu, ciągle coś poszukuje i jest niezależny. Odpowiedz Link
willi2 Re: builder 20.02.06, 12:21 Rita opowiadosz o mojej ulubionej ksionzce Wilk stepowy = steppen wolf :) Odpowiedz Link
builder Re: builder 21.02.06, 00:09 willi2 napisał: > Rita opowiadosz o mojej ulubionej ksionzce > Wilk stepowy = steppen wolf > > :) mis`ku!?, JAGER to nie WOLF= JAGER to SZAKAL, wpisujesz cos` a sam nie wiesz jakie to ma znaczenie, Odpowiedz Link
rita100 Re: builder 21.02.06, 10:37 willi2 napisał: > Rita opowiadosz o mojej ulubionej ksionzce > Wilk stepowy = steppen wolf > > :) Dokładnie tak, toś mnie zaskoczył, o jednej książce myślelismy - Wilk stepowy, ulubiona książka mojej córki, włąsciwie to mnie zmusiła do jej przeczytania i zrozumiałam , że są ludzie o takich specyficznych charakterach. Nie powiem , wywarła na mnie wrażenie. Jednym zdaniem to ujmę - to jest zmysłowa walka z samym z sobą. Jak zobaczyłam wilka zdjęcie , odrazu skojarzyłam. Piekna postać bohatera, lecz ten wewnętrzy tragizm troche mnie przeraża Odpowiedz Link
builder Re: builder 21.02.06, 00:06 rita100 napisała: > wilk - to dopiero symbol - nigdy nie usiedzi w domu, ciągle coś poszukuje i > jest niezależny. niemoz`liwe?, i zapewne do dziel sztuki pasuje=prosze bardzo, ja wychodza, Odpowiedz Link
rita100 Re: builder 21.02.06, 10:49 builder napisał: > rita100 napisała: > > > wilk - to dopiero symbol - nigdy nie usiedzi w domu, ciągle coś poszukuje > i > > jest niezależny. > > niemoz`liwe?, > i zapewne do dziel sztuki pasuje=prosze bardzo, > ja wychodza, Builder, nie, nie wychodź, nie uciekaj przed wilkiem ;))) Każdy z nas cos ma w sobie - wybierz , który z tych łobrazków najbardziej Ci pasuje. A póżniej zaśpiewajmy i czadu dajmy "Graj muzyczko graj jutro moomy fraj A po jutrze zajs´ do szkouy, Co by z nos niy byuy wouy." Builder - to na Twoje smuteczki ;) Nie łam sie i przełam sie Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Mond 19.02.06, 23:33 www.cyberclimber.de/bergnews/bildschirmhintergruende/mond.jpg www.winti-guide.ch/images/cocktail/funcorner/wallpapers/mond.jpg Moj najladnieszy : www.siu.edu/~dfll/German/ArtImages/CDF-MannundFrau-Mond.jpg www.wilfried-gebhard.de/images/Reise%20zum%20Mond.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Mondscheinsonate 19.02.06, 23:37 www.hoefgen.de/img/schattentheater.JPG www.cultkanaal.nl/Muziek/Geschiedenis/images/Klassiek/Mondscheinsonate.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Latarnie 19.02.06, 23:48 www.lajt.friko.pl/gfx/foto/galeria2/latarnia.jpg www.zwoje-scrolls.com/zwoje14/pic20.jpg net.siec-otwocka.pl/~kalmus/fotki/latarnia.jpg foto.stonkaart.com/html/zdjecia/zima_latarnia.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - wizje :) 19.02.06, 23:55 obejz se to hehehe www.ooops.pl/blog/images/moskwa-1930-11.jpg www.ooops.pl/blog/images/moskwa-1930-03.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Nostradamus 20.02.06, 00:03 www.nostradamus.dk/homepic/nostradamus-10-072-1.jpg www.playingcardsales.co.uk/cards/moreimages/14023_6_cards_of_nostradamus.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - StoneHenge 20.02.06, 01:34 paganart.dreamdivining.com/stonehedgefinal.JPG www.puzzlehouse.com/images/webpage/stonehenge.jpeg www.wga.hu/art/c/constabl/stonehen.jpg www.mythicalireland.com/ancientsites/stonehenge/stonehenge-cholt-1152.jpg www.novae.ch/stonehenge/images/light.jpg www.vvm.com/~cdhoit/unicorn_and_stonehenge.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Herne 20.02.06, 01:41 ce.et.tudelft.nl/~tirza/RoS/images/Rod_Herne1a-PSP.jpg www.englishheathenism.homestead.com/files/herne.JPG www.draeconin.com/images/other/herne.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Heilige Gral 20.02.06, 01:45 www.svatygral.sk/obr/svatygral.jpg www.judit-hildebrandt.de/images-articles/07-Gral.jpg www.svatygral.sk/obr/hradgralu.jpg www.bunkahle.com/Aktuelles/Belletristik/Images/holygrail.jpg www.my-noniparadise.com/assets/images/SchreinX.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow - Burzum 20.02.06, 01:51 www.darkness.de/images/product_images/info_images/burzum_filosofem.jpg www.headbanger.hu/be/htdocs/updir/Burzum_hvis_cover.jpg Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow - Burzum 20.02.06, 08:15 www.burzum.org/files/videos/dunkelheit.avi Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow - Burzum 20.02.06, 11:16 www.winti-guide.ch/images/cocktail/funcorner/wallpapers/mond.jpg Widzieliście to , cudowna groza :) Ciekawe jakie myśli Wam przychodza oglądając taki obraz Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow - Burzum 20.02.06, 11:19 jo osobiscie grozby w tym niy widza, a piyrsze odczuce jak to uwidziuech to bouo cos w rodzaju "ziymi obiecanyj" nocom Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow - Burzum 20.02.06, 11:25 Nie ma groźby chyba żadnej, to poprostu są odczucia duszy w danym momencie tego artysty, a ocena nalezy do nas. Te fantazje sa tak czasami piękne i prowadzą do gry zmysłów. Najczęściej taka fantazja jest w grach komuterowych i chyba jest w modzie :) Ale spójrz na to Laband Jak przedstawiony jest dom w budowie i po budowie, jak na górze z tarasu wyglądają ludzie. www.filbunken.com/cpg/albums/userpics/10001/normal_Optische_Teuschung_Neo-Escher.jpg Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 20.02.06, 12:18 Rita Szwager witom wos. Wkleilem fotka we wskazanym miejscu :))) Tylko sie nie smiejcie prosza :))) Coz jo do wos je mlody szczyl :)) Teroz juz wiym jak wyglondo Ballest,Hanys,Olandi pozdrowiom ich Szwager jo ciebie kajs widziou,ale musialo to byc rychtig fest dawno. Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 20.02.06, 12:19 Fotka ze studniowki,my sie tam ale wyglupiali :))) Miolech maly trondzik :),ale moja cos z tym bildem zroubila ,ze go niywidac = hahahaha Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow 20.02.06, 12:34 Fajne, a nawet swietne zdjęcie, żadnego tądzika nie widać - ze zdjęcia podchodzisz mi pod typ muzyczny hevimetalowca, to nie jest nic złego, ludzie tego pokroju są nadwrażliwi, mają zamkniety świat i to najczęściej w obrazkach i innej twórczości. Są to ludzie wielkiego serca lecz zamknietego. W rodzinie mam taką osóbkę. Oj, Willi - świat jest zły mówią hevimetalowcy i uciekaja w muzykę i symbole :) Witam Cię na twardym i ubitej gliwie ziemi Glywickiej :) Ile godzin śpisz , że już jesteś ? Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 20.02.06, 12:58 Dzis mam na noc :) To moge troche poszalec na forach :) Co do muzyki to lubie metal,ale nie jestem metalowcem :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 20.02.06, 13:43 Hm, moznos mie kajsik we Rybniku kedys trefiou - czynsto nocowouech we Kamiyniu we tym hotelu, no i bouech ze dwa razy na piwie we takim ogrodku piwnym niydaleko placu wolnosci:)) We Rybniku bouech tysz na Ogniym i mieczym, no i we tyj pizzeri HUT chyba roz, a tak to po sklepach i po rynku ech sie smykou. Potym jeszcze je taki antykwariat niydaleko rynku, kaj na przeciwko je jakos kawiarnia - tam tysz bouech ze dwa razy. Acha!, miouech kumpla we Rybniku - jak mu to bouo Marek/a nazywali my go Gonzo, bo miou kichol konsek jak klamka ze zakrysti - miyszkou na takim osiedlu ze wiezowcami. Kurde skleroza mom, jak mu to bouo? jakos na L.... Odpowiedz Link
willi2 Re: Magia Obrazow 20.02.06, 13:51 Szwager moze to bylo we ogrodku piwnym za placem wolnosci. Jo tez tam czensto chodzil.Teroz juz go nima.Bo browar pszerabiajom na multiplaza czy cos takiego.Ale napewno gdzies Cie widziou :) Tego Gonza to jo niyznom ,ale fajnie to widziec fotka kogos z kim sie szkryflo :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Magia Obrazow 20.02.06, 13:57 no to na zicher to bouo we tym ogrodku - pamiyntom tam prziszuo roz trocha ludzi we Twoim wieku, jakes lipsty tysz tam wtedy bouy:)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Magia Obrazow 21.02.06, 10:57 Willi , ogromna ilość obrazków , niesposób je wszystkie przeglądnąć, ale może uda Wam sie znaleź moje wpisy dzisiejsze , są międzi 100-200 - aleś w ciągu dwóch dni rozhulał watek :) Zdjęcia widziałam na galerii, fajnie , że je zamiesciłeś, jakoś faktycznie robi to wrażenie :) Odpowiedz Link