olandi1 21.03.06, 08:15 Co o tym sondzicie, bo jo prowda pedziawszy niy mom zdania -:( wiadomosci.onet.pl/1320271,1292,kioskart.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podziwok Re: Pomocnik Hitlera 21.03.06, 10:02 Tacy ludzie som wszyndzie.Som tacy, co wszystko zwalom na okoliczności, na niywiedza, na inkszych... Żol mi tego chopa, bo to miynczak. Myśla że boji sie uocynić tamtyn czas żle, bo musiouby pedzieć "przepraszam", a tak może pedzieć "to niy moja wina". Przipomino mi tych ZOMO-wców z "Wujka". Niy mo co prowda takich rzeczy na sumiyniu, ale w w konkretnych sytuacjach tak by sie mog zachować. Jo wola pedzieć "przepraszam", to dobrze robi i mie, i tym co ich musza przeprosić. Wczora (chyba w Lublinie) podano do wiadomości nazwiska tych co kapowali SB w latach 80. Z wyjontkym 3 nazwisk, tych co sie prziznali i przeprosiyli. I dobrze. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pomocnik Hitlera 21.03.06, 10:20 Jo oglondou kedys we TV ze nim wywiad(y), sprawiou wrazynie pieronowo spokojonego, opanowanego i rozsondnego chopy. Niywiym, ale to co sam odczuwom przi czytaniu tego artikla, jakos mi niy pasuje do tego jak odbiyrouech go i odniego wypowiedzi na zywo we TV(film dokumyntalny). Ciynszko cos mi pedziec, ale wydowo mi sie ze som fakt ize dowiedziou sie o istniyniu KZow dopiyro we piyndziesiontych latach tysz o czyms swiadczy. Kedys niy chciauo mi sie w take cos wierzyc, ale od mojyj oupa tysz prziszou nazod ze ruskyj niywoli we piyndziesiontych latach i tysz se przedtym niy zdawou z nich sprawy/niywiedziou - egal jak to nazwac chyba. W kozdym razie na zicher wiela z tych wojokow faktycznie odprawiauo ino swoja ola wojoka. Bezto tysz ale je zech przeciwny wojsku i ani moj fater, ani jo ani moj synek niy poszli my do wojska - egal jakego. Odpowiedz Link