Dodaj do ulubionych

Pomocnik Hitlera

21.03.06, 08:15
Co o tym sondzicie, bo jo prowda pedziawszy niy mom zdania -:(
wiadomosci.onet.pl/1320271,1292,kioskart.html
Obserwuj wątek
    • podziwok Re: Pomocnik Hitlera 21.03.06, 10:02
      Tacy ludzie som wszyndzie.Som tacy, co wszystko zwalom na okoliczności, na
      niywiedza, na inkszych... Żol mi tego chopa, bo to miynczak. Myśla że boji sie
      uocynić tamtyn czas żle, bo musiouby pedzieć "przepraszam", a tak może pedzieć
      "to niy moja wina". Przipomino mi tych ZOMO-wców z "Wujka". Niy mo co prowda
      takich rzeczy na sumiyniu, ale w w konkretnych sytuacjach tak by sie mog zachować.
      Jo wola pedzieć "przepraszam", to dobrze robi i mie, i tym co ich musza
      przeprosić. Wczora (chyba w Lublinie) podano do wiadomości nazwiska tych co
      kapowali SB w latach 80. Z wyjontkym 3 nazwisk, tych co sie prziznali i
      przeprosiyli. I dobrze.
      • szwager_z_laband Re: Pomocnik Hitlera 21.03.06, 10:20
        Jo oglondou kedys we TV ze nim wywiad(y), sprawiou wrazynie pieronowo
        spokojonego, opanowanego i rozsondnego chopy. Niywiym, ale to co sam odczuwom
        przi czytaniu tego artikla, jakos mi niy pasuje do tego jak odbiyrouech go i
        odniego wypowiedzi na zywo we TV(film dokumyntalny). Ciynszko cos mi pedziec,
        ale wydowo mi sie ze som fakt ize dowiedziou sie o istniyniu KZow dopiyro we
        piyndziesiontych latach tysz o czyms swiadczy. Kedys niy chciauo mi sie w take
        cos wierzyc, ale od mojyj oupa tysz prziszou nazod ze ruskyj niywoli we
        piyndziesiontych latach i tysz se przedtym niy zdawou z nich
        sprawy/niywiedziou - egal jak to nazwac chyba.
        W kozdym razie na zicher wiela z tych wojokow faktycznie odprawiauo ino swoja
        ola wojoka. Bezto tysz ale je zech przeciwny wojsku i ani moj fater, ani jo ani
        moj synek niy poszli my do wojska - egal jakego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka