Dodaj do ulubionych

Drogi Ballescie.

14.04.06, 18:54
Niy zgodza sie z Tobom, ze Poloki ino koniki strugać poradzom. Zaryzykuja
twierdzynie , ze tego tysz już niy poradzom. Jeżdża doś dużo po Polsce, łaża
po targach, i uot downa niy trefiołżech nic ciekawego z drzewa. Nawet w Nowym
Targu. Warzechy , rogolki, deski do krojanio i take tam pierdoly, ale nic coby
mie chyciyło.
Jak bydziesz zaś na Ślonsku, zainteresuj sie ale naszom muzykom ludowom.
Warto posuchać. Głownie kapele z terynu Piekor, Tarnowskich Gor i kupa inkszych.
Zdarzo sie, że niy ustympujom w niczym tym tak przez nos lubianym ze Heimatu
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Drogi Ballescie. 14.04.06, 21:19
      Wiysz uo tym, ze Ci wierzam, ze uoni juz nawet konikow strugac nie umiom, to
      mosz recht, uostanie dwa co je strugajom to som Arnoldzik i Slezan, moze tysz
      pochodzom z podkrakowskich stron!
      Tak richtig ale ani uoni ani jednego fajnego konika do dzisiej nie ustrugali!
      • slezan Re: Drogi Ballescie. 18.04.06, 12:21
        Balleściku, widze, że masz obsesje na naszym punkcie - zupenie tak jak niejak
        gość z zaświatów a właściwie z Zagłębia. To może stanowić podstawę wyciągania
        daleko idących wniosków na temat Twego pochodzenia:-).
        • szwager_z_laband Re: Drogi Ballescie. 18.04.06, 20:48
          jo by padou ze wy oba 'scie som po jednych piyniondzach ...
          • slezan Re: Drogi Ballescie. 18.04.06, 20:50
            Mnie tam miszcz po nocach nie straszy, a nawet z rozbawieniem obserwuję jego
            próby spopularyzowania mej wirtualnej osoby na roztomajtych forach:-).
            • szwager_z_laband Re: Drogi Ballescie. 18.04.06, 21:10
              Slezan i Ballest - Ballest i Slezan, wy oba sie nawzajym dyskfalifikowac
              zaczynocie w tych personalnych podjazdach.
    • oberschlesier.de Re: Drogi Ballescie. 30.04.06, 23:35
      Dziwne ale ja to też zauważyłem. Może w niektórych regionach Polski jeszcze
      potrafią strugać. Szkoda by było, gdyby taka polska tradycja miała zaginąć.
      Może powinni przestawić się na struganie koników z ułańskimi łebkami i
      szabelkami ppanc?
      • hanys_hans Re: Drogi Ballescie. 01.05.06, 08:32
        oberschlesier.de napisał:

> Dziwne ale ja to też zauważyłem. Może w niektórych regionach Polski jeszcze
        > potrafią strugać. Szkoda by było, gdyby taka polska tradycja miała zaginąć.
        > Może powinni przestawić się na struganie koników z ułańskimi łebkami i
        > szabelkami ppanc?

Jo tysz nic zuego niy widza w tym struganiu koników. Gorzi jak kery zaczyno
        "gupka strugac´"
        • oberschlesier.de Nowy polski hit eksportowy 01.05.06, 15:48
          "Struganie głupka" może stanie się ich nową specjalnością i ważnym towarem
          eksportowym. Polska stanie się mistrzem świata w eksporcie "struganych głupków"
          • ballest Re: Nowy polski hit eksportowy 01.05.06, 20:03
            ;) tysz to tak widzam, np. Sikorski jest gupkiem co uosiouka strugou ;)
            • oberschlesier.de Re: Nowy polski hit eksportowy 01.05.06, 20:17
              Pewno strugal białego osiołka od Andersa. Normalni Polacy nie umieją takich
              strugać. Ten Sikorski musi być naprawdę zdolny. Polska ma wyjątkowych ministrów
              w tym rządzie Marionetkiewicza.
              • ballest Re: Nowy polski hit eksportowy 01.05.06, 20:29
                Kazdy narod mou takiego Prezydenta i rzad na jaki zasluzou, a ze Poloki tak
                kourani som, to som sami sobie winni.
                Kaczynski reprezentuje to polskie dno, uon abo jest poijany, abo zazywou
                narkotyki!
                KEDYS UECH MYSLOU, ze gorszego ja Walesa juz nie bydzie, ale przyszou KLAMCA
                Kwasny, no ja, to uech se podziou, to je dno co zodyn drugi juz nie uosiognie,
                ale i tu uech se kiwnou, Kaczor i to dno przebiou!
                • oberschlesier.de Re: Nowy polski hit eksportowy 01.05.06, 20:36
                  To niech Polacy lepiej strugają te koniki zamiast na wybory chodzić.
                  Będzie większy pożytek. Polscy politycy są kwiatem polskiego narodu podobno.
                  Wstyd na cały świat.
                  • ballest Re: Nowy polski hit eksportowy 02.05.06, 11:05
                    "Polscy politycy są kwiatem polskiego narodu podobno."

Tera uech se usmiou!
                    Jou se zawsze dziwiam, fto takich uosioukow wystrugou?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka