rico-chorzow 30.12.06, 20:46 była dyskusja - w nocy - na tym forum,żeby to forum zamknąć,żałuję,że się wstawiłem za tym forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybniker Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 20:49 wstawiles sie ,bo myslales ze Ci w lapa domy ! NIE BIORE NIE DAJE = STOP KORUPCJI Odpowiedz Link
rybniker rico jestes falszywy tak jak arni 30.12.06, 21:00 i dlatego was nikt nie lubi. Mnie nie lubia bo pisze prawde i mam skrajny poglady. Ale nikogo nie zdradzilem i falszywy nie jestem Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: rico jestes falszywy tak jak arni 30.12.06, 21:03 Na Silesianie masz odpowiedź,ale tutaj dodam,że nawet najbardziej krwawe szczepy indziańskie nie zrobiły nic złego niedorozwiniętym umysłowo. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 21:22 rico-chorzow napisał: > była dyskusja - w nocy - na tym forum,żeby to forum zamknąć,żałuję,że się > wstawiłem za tym forum. "na tym forum?"?? koonkretnie na jakim? "żeby to forum zamknąć"? kto chciou go zamknyc´? "że się wstawiłem za tym forum." u kogo zes´ sie wstawiyu? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 21:29 Może całkiem prosto,rozmawialiśmy o tym telefonicznie,albo nie? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 21:39 rico-chorzow napisał: > Może całkiem prosto,rozmawialiśmy o tym telefonicznie,albo nie? rico niy miyszej sam ino odpowiydz na te czi pytania i niyskryncej ze moze to a moze tamto, soom zes zaczoon pszeca tyn woontek abo? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 21:47 Uostatni ros pytom,godali my bes telefon uo tym eli niy? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 22:04 rico-chorzow napisał: > Uostatni ros pytom,godali my bes telefon uo tym eli niy? Jo sie tysz ostatni rous pytoom! I niyodpowiadej mi na pytanie, pytaniym to mo byc´koonkretno odpowiydz´! "na tym forum?"?? koonkretnie na jakim? "żeby to forum zamknąć"? kto chciou go zamknyc´? "że się wstawiłem za tym forum." u kogo zes´ sie wstawiyu? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Dobry rok temu, 30.12.06, 22:17 uostow to,Gryfno:),bo Cie sam sponiywiyrajom, Hanys,gryfny podziynk Odpowiedz Link
sloneczko1 Rico 30.12.06, 22:27 niy żałuj tego,boby my sie niy poznali w inkszym wypadku,a i innych ciekawych ludzi bych niy poznała :) Odpowiedz Link
ballest Rico, szef GW, czy kolega Michnika? 31.12.06, 00:46 NO TO RICO PIERONOWOU WLADZA MOU; jak uon decyduje, czy mozna forum zamknonc abo NIY! Jesli czytom jego prymitywne wpisy i jego kompanow, to sue nie dziwiam, ze prymitywizm kedys w Polsce zwyciezy, bo ludzie typu Rico, czy Arnoldzik, w Polszi podobno rzadzom! Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 00:50 "> Uostatni ros pytom,godali my bes telefon uo tym eli niy? Jo sie tysz ostatni rous pytoom! I niyodpowiadej mi na pytanie, pytaniym to mo byc´koonkretno odpowiydz´! "na tym forum?"?? koonkretnie na jakim? "żeby to forum zamknąć"? kto chciou go zamknyc´? "że się wstawiłem za tym forum." u kogo zes´ sie wstawiyu?" HANYS! Mafia, nic wiyncy MAFIA! DO TEGO PRYMITAWNOU MAFIA Rico szef Forow, czyli Mafia. Odpowiedz Link
betelka Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 14:08 ballest napisał: > ;) a co na to nasza Mafia powie? Dzisiej juz chyba nic, uoni juz na zicher suepiom :)))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:27 to je prowda co Rico pisou i Hanys o tym tysz wiy,a niy zdziwia sie jak i inksze wiedzom yno wody w gymba nabrali i udowajom niymowy Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:29 Czyli to je prouwdam ze jakes "prymitywy" uo przyszlosci naszego forum godajom! Suoneczko, czy Ty wiysz co Ty skryslosz? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:30 ze nom forum zawrzyc chcieli abo o co sie rozuazi? Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:32 No jak by nie Rico, to by nom je zawarli? ;) Cos mi sie zdou, ze Rico za duzo pisze na Forum uo czym z kyms telefonuje! Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:35 " Re: Dobry rok temu, sloneczko1 30.12.06, 22:09 + odpowiedz pamiyntom to,Rico prowda godo" To je najlepsze! Suoneczko przy tymu bouo? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:35 przeca Cie z FG niy wyciepli,co o co chodzi?to wycinali Labanda i mie,i blokli nos potym z Hanysym Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:37 ach to tyn jabur abo jak mu tam bouo -- Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:39 szwager_z_laband napisał: > ach to tyn jabur abo jak mu tam bouo -- ja,bou tam taki jedyn cieć co mu sie niy podobało co my piszymy Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:38 i sloneczko przi tym niy byuo ,ale mu wierza,bo niy mo poczeby mie cyganić Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:40 godosz do sia abo jo juz mom bania? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:45 zrozumious to, bo jo naprowdy niy ... Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:50 " Re: Dobry rok temu, sloneczko1 31.12.06, 15:35 + odpowiedz przeca Cie z FG niy wyciepli,co o co chodzi?to wycinali Labanda i mie,i blokli nos potym z Hanysym" Chodzi Ci o tyn wpis! Laband, jou myslam, Suoneczko dzisiej za duzo wypiouio! No ja uono chyba fronty zmiyniouo, ale to je innou sprawa! Uono se same zaprzeczou, ale tak to je u dziouchow czasami, Ty wiysz kedy;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:52 żol Ci czego?to sie zmiyń nik i idź tam na forum,zaro Ci sie polepszy Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:53 jo mom suoneczko te zdanie na mysli: "Re: Dobry rok temu, Autor: sloneczko1 ☺ Data: 31.12.06, 15:38 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- i sloneczko przi tym niy byuo ,ale mu wierza,bo niy mo poczeby mie cyganić" jak jo to mom rozumiec? Odpowiedz Link
rybniker Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:53 hehe czasem tez tak i moja molo.Gdy Ciocia do niej przyjedzie ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:56 "na tym forum?"?? koonkretnie na jakim? "żeby to forum zamknąć"? kto chciou go zamknyc´? "że się wstawiłem za tym forum." u kogo zes´ sie wstawiyu? Odpowiedz Link
ballest piszesz cos co zodyn trzyzwy nie rozumie 31.12.06, 16:00 a potym udajesz uobrazonou! Przeca sie dzisiej uozrac mozesz! My tylko Twoje wpisy tumaczymy! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: piszesz cos co zodyn trzyzwy nie rozumie 31.12.06, 16:02 jo powaznie tego wszkryfnincia Suoneczko niy kapuja - wytuplikuj mi o co ci tam szuo(?) Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:59 Hanys tu widzisz zaklamanie tysz u Slonzokow, to som uobudy, falszywcy, judasze! Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:53 Laband tak samo je jesli chodzi o wpis Rica! Nie wiem kaj Rico moderatorem je, ale jak richtig pisze na Forum do slonskich moderatorow, ro se jeszcze roz pytomm, czymu hanysa, abo mnie tam nie wpusciyli ? Wontek z tym pytaniem wyciepnou Settembrini z Silesiany! a Suoneczko jeszcze pozauuje tej zdrady! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:55 ta geszichta ze tym forum do moderatorow ale pokozaua nom ze som i take kerym idzie ufac;) Odpowiedz Link
ballest Re: Dobry rok temu, 31.12.06, 15:57 " Re: Dobry rok temu, sloneczko1 31.12.06, 15:38 + odpowiedz i sloneczko przi tym niy byuo ,ale mu wierza,bo niy mo poczeby mie cyganić" To yno drugi dowod na to, ze Suoneczko dzisiej se wypiouo, bo trzezwou cos takiego nie skrysli. Odpowiedz Link