Dodaj do ulubionych

wiosna we ogrodku

14.03.07, 09:29
seson ogrodkowy sie juz zaczon - wczora zech pou ogrodka juz przerou, lilie w
tamtym tydniu posadziou, no i piyrszy roz trowa juz kole tarasu skoszono. Jak
to u wos wyglondo?
Obserwuj wątek
    • ballest Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 10:48
      Jou thuje pouopcinou, tera bydam musiou te resztki wywiesc do miasta, problym
      mom z Kretami i Wühlmäuzami, moze mi se udou co z niymi zrobic, mocie jakis
      dobry kniff na te pierony.
      Z zajoncami juz nie zaczynom, bo zech pora zastrzelou, ale dostou pieronowe
      probylym z zonom!
      Trowa chcam w tym tydniu siyc a dzisiej trocha pflancow w ogrodku alpejskim
      posadzymy. (Steingarten)
      • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 11:11
        jo sie tego pozbou we ogrodku przed tarsym - take smierdzonce ekstra patyczki
        ze na to kupiou - cza je wbic co jakes pou metra/meter do ziymi i po problymie.
        Ta lawa(kamiynie) co sie do ziymi dowo nic niy pomoguy, bo krety to ino
        wykopujom nawiyrch i mosz jeszcze wiyncyj "gorkow" ze ziymi:)

we ogrodku od mamy ale momy ze myszami problym - w tym rkou na szczynscie niyma
        ich wiela narazie

we ogrodkach dziaukowych je z tym problym bo ze ty je bydziesyz tympiou to
        niyznaczy ze i somsiody:)
        • ballest Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 11:42
          To jest tym problem, ze to je ogrodek dzialkowy, a uone se maszerujom kaj
          prawie chcom!
          Z tymi patykami uech jusz probowou, na poczontku ich nie bouo, moze nawet
          miesiac, ale potym juzas mi ogrodek przerouy.
          Muszam z karbidem zaczonc!!!!!!!!!!!!!!
          • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 16:50
            jak to je nakoloni dziaukowyj to to smol - ty se bydziesz strou a inksze nic
            niy bydom robic

je ino jedne wyjscie w tyj sytuacji - wszyske muszom razym za to sie chycic,
            inaczyj zapomnij ...
      • annak12 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 13:53
        Ballest,ale z Cia barbarzyńca,strzelać do zajęcy!A potem opowiadosz co Poloki je
        chytajom!
        Na kreciki to som dobre wiatraczki ,czy butelki plastykowe zawieszone na
        patykach wbitych w ziemia,wynoszom se zwykle do somsiada:)Jou krecikow nie
        mom,pies mi loto po uogrodku.
        W tamtym roku powschodziło mi pełno słoneczników(chociaż ich nie siałam),a w tym
        dwa orzechy.A czasami coś co zasiejam,to za pierona nie chce wylyżć.
        • rita100 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 20:03
          Ja nie mam kretów, ani mysiorów, jedyne strorzenia które robią kopce to są
          mrówki, plaga mrówek. Ale tez jest teraz czas na przecinanie krzewów liściastych.

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=393&pos=6
          • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 21:06
            jo juz to we jesiyni porobiou:)
    • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 21:51
      couki ogrodek juz przeryty i wygrabiony - jutro ida robic grzontki
      • rita100 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 21:59
        ale u nas się ochłodziło momentalnie. Nie za wcześnie na grządki ?
        Mogą być jeszcze przymrozki.
        • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:03
          sadzic nic niy byda, chca ino wykorzystac wolny czas i fajno pogoda:)
          • rita100 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:11
            Taka praca to przyjemnośc - prawda ? Lubie pracować w ogrodzie.
            • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:14
              mie to wciongo jak narkotyk - ale tera czuja w krzizu:)
              • rita100 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:16
                to aż tak pracujesz ? Krziz łopatul kocem.
                Najgorsza jest ta wilgoć w ziemi, ciągnie od niej strasznie.
                Chociaz ja musiałam podlewać niektóre krzewy znajdujące się pod daszkiem.
                • ballest Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:20
                  Niby slonce, ale jak se straci, to zaroz zimno!
                  Jak sie w Krakowie pogoda zapowiadou?
                  • rita100 Re: wiosna we ogrodku 14.03.07, 22:22
                    Niezbyt dobrze, chłodno.
                    Prace polowe wstrzymane :)
                    • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:51
                      chłodno się zrobiło, ale wiosna na galerii - widzieliście ?
                      • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:52
                        schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=230&pos=9
                        To chyba kwitną morele albo brzoskwinie
                        • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:53
                          prawiech to samo chciou dac:)
                          • ballest Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:55
                            u nos Magnolia zaczynou kwitnonc
                            • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 22:43
                              schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=397&pos=2
                              A te zajączki to Snopi ni przegoni ?
                              Też porządki ogrodnicze zrobiłeś
                            • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 22:46
                              schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=399&pos=6
                              uciekły - pewnie do Polski :) To były kaczki szpiegowskie ;)))))
                              • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 16.03.07, 13:07
                                to bouy krzizowki czyli krojcoki:))
                          • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 22:45
                            schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=399&pos=0
                            Laband , a co tu rośnie ? To nie jest trawa.
                            • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 16.03.07, 13:09
                              jakes zboze - ale az tak sie niyznom coby tera to poznac jake:)
                              • rita100 Re: wiosna we ogrodku 16.03.07, 19:39
                                szwager_z_laband napisał:

> jakes zboze - ale az tak sie niyznom coby tera to poznac jake:)

Może być to ozimina, to jest to co sieje się na jesień, a wiosną wychodzi.
                                • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 17.03.07, 11:39
                                  je myjglich

ps

dzisiej Ballest poszou przeryc ogrodek:)

moj synek tysz tera prawie do tesciow na ogrodek idzie ryc.
                                  • rita100 Re: wiosna we ogrodku 17.03.07, 19:35
                                    Ale pogodę mamy, wiatr, deszcz, zimno i ja jutro idę do ogródka teściowej ciąć
                                    krzewy. Strasznie ogródkować w taką pogodę. Ale musze, bo obiecałam i pizza
                                    czeka jej roboty. Był układ między nami - ty potniesz krzewy , a ja zrobię Ci pizze.
                                    Poszłam na ten układ, bo nie lubię gotować, choć, już, już jakoś mi idzie w
                                    gotowaniu.
                                    • ballest Re: wiosna we ogrodku 17.03.07, 19:42
                                      Dzisiej mi se pila zepsula, ale uech jom naprawiou, choc trocha trwalo, bo
                                      musiou uech uzyc dwoch roznych srubokretow !
                                      • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 17.03.07, 19:49
                                        no to widza ze Rita je fro i Ballest tysz:)
                                        • rita100 Re: wiosna we ogrodku 18.03.07, 18:53
                                          schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=393&pos=10
                                          Widzieliście , jaki wesoły ogród ?

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=393&pos=11
                                          Jak Zef , też mam wisienkę ozdobną. Warto ją mieć w ogrodzie, pięknie kwitnie na
                                          wiosnę. Może sobie wsadzicie ?
                          • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 22:49
                            schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=399&pos=3
                            I mamy pierwsze bazie :)

I pierwsze różaneczniki

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=399&pos=18
                            Czyli wszystkie roślinki kwitną najpierw w Niemczech
                        • rita100 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:55
                          schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=399&pos=2
                          Pozimowe porzadki - aż strach jaka ciężka zima była tego roku ;)
                          Dobrze, że na Labanda to drzewo nie spadło - taki ciężar
                          • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 19:59
                            jo te drzewo czimou couko zima plecoma, ale mi sie znudziouo:)
                          • sloneczko1 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:03
                            no to Laband, czekomy na Cia na CH :)
                            • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:04
                              robiyliscie cie juz cos ?
                              • ballest Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:09
                                ja robiyli, na lopata do Ciebie wachowali;)

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=397&pos=5
                                • sloneczko1 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:17
                                  Ballest,Ty sie niy mondruj bo co przidziesz to yno jak jaki panoczek na
                                  inspekcja a łopaty do rynki niy weźniesz bo zawsze rynkawiczek zapominosz,ale
                                  tera kupiymy extra yno do Ciebie i bydom czekały:)
                                  • sloneczko1 Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:18
                                    to je nowo strona naszych Metamorfoz : www.gliwiczanie.eu/
                                    • ballest Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:21
                                      EJJJJJJJJJJJJJJJ!
                                      Jou se musiou szanowac, bo mnie Meg zajechac chciala!
                                      • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 15.03.07, 20:36
                                        widza ze za teater tera sie czas brac:)
                                        • ballest Re: wiosna we ogrodku 18.03.07, 19:21
                                          Laband a nad Tobom Margotka z Karbaczem nie stoua?
                                          • szwager_z_laband Re: wiosna we ogrodku 18.03.07, 19:45
                                            do mie ogrodek to je jednak relaks
                                            • rita100 Re: wiosna we ogrodku 20.03.07, 20:01
                                              Relaks i nie tylko, też nadzieja że dożyjemy nastepnej wiosny i tak od wiosny do
                                              wiosny, nowe życie , nowe relaks i nowe nadzieje. Piękny okres tak u ludzi jak i
                                              u roslin i zwierząt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka