sloneczko1 30.03.07, 23:55 Reginka dała po bani Stefkowi:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 15:34 sloneczko1 napisała: > Reginka dała po bani Stefkowi:) I to niy piyrszy roz. Uon to lubi, a te ciymne bryle mu tak leżom... Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 16:34 mozno mi ftos powie,co to za motyka ta Regina? Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 16:56 no to tera leza na plecach,KO,liczcie do 10. ne,taki kasper teater to je ganba do sportu,bezto bezzemnie Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:08 ale szkoda żes niy paczou jak mu tako mało kobiytka manto spuszczała ;) Odpowiedz Link
ballest Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:11 spraua go, - takie wredne mogom byc baby! Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:29 a jo myslol najpierw ze Stefan z MjM lod jakis po pycholu dostol w glozy tera patrza na boks Odpowiedz Link
ballest Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:31 Jou tysz patrzam, ale przed tem chodziouo uo Regina a Raabowi se nalezauo! Odpowiedz Link
ballest Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:49 ja, chop z babom, tylko ta baba to je mistrzyni Swiata;) pyrsk Ballest "Dobra retoryka jest tarcza niewiedzy" Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:55 tyla to wiem,ale jak by tam Maske bol? na te patelnie na sniegu u niego tyz nie patrza. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:59 www.youtube.com/watch?v=UdbWq8phF4k&mode=related&search= Odpowiedz Link
ballest Re: a tera na dobranoc:) 31.03.07, 23:59 Maske, ;) - przeca uon nie je "damski bokser"? Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 01.04.07, 00:06 ale je goly i do knyte,pape kto wie? chyb a wygro Odpowiedz Link
gryfny Re: a tera na dobranoc:) 01.04.07, 00:11 no to tera moze te hamburgery splacic i pociepnoc Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: a tera na dobranoc:) 01.04.07, 22:22 Gdybyś krzyczal przez 8 lat, 7 miesiecy i 6 dni wyprodukowalbyś wystarczająco energii do podgrzania 1 filizanki kawy. (Nie wydaje mi sie to warte wysilku.) Gdybyś puszczal bąki bez przerwy przez 6 lat i 9 miesiecy wyprodukowalbyś wystarczająco gazu równego energii bomby atomowej. (No to mi sie wydaje bardziej warte wysilku!) Ludzkie serce wytwarza wystarczające ciśnienie aby wystrzelic krew na odleglośc 20 metrów . (O ludzie!) Orgazm świni trwa 30 minut. (W przyszlym zyciu chce byc świnią) Karaluch zanim umrze moze zyc jeszcze przez 9 dni po odcieciu mu glowy (Ciągle jeszcze myśle o tej świni.) Uderzając glową w ściane zuzywasz 150 kcal na godzine (Nie próbuj w domu. Spróbuj w pracy) Pchla moze skoczyc na odleglośc 350 dlugości wlasnego ciala. To tak jakby czlowiek skoczyl na odleglośc boiska. (30 minut... szcześciara z tej świni! Wyobrazasz to sobie?) Sum ma ponad 27,000 kubeczków smakowych (Co moze byc tak smacznego na dnie stawu?) Niektóre lwy kopulują 50 razy dziennie. (Nadal chce byc świnią w przyszlym zyciu... stawiam jakośc nad ilośc) Motyle smakują jedzenie stopami. (Coś co zawsze chcialem wiedziec) Najsilniejszym mieśniem jest...jezyk. (Hmmmmmm......) Osoby praworeczne zyją przecietnie 9 lat dluzej niz osobyleworeczne. (Jezeli jesteś obureczny pownieneś wykalkulowac przecietną?) Slonie są jedynymi zwierzetami, które nie potrafią skakac (OK, to w zasadzie jest fajne) Koci mocz świeci w podczerwieni. (Zastanawiam sie komu zaplacono, zeby to zbadal?) Strusie oko jest wieksze niz strusi mózg (Znam takich ludzi) Rozgwiazdy nie mają mózgu. (Takich ludzi tez znam) Niedźwiedzie polarne są leworeczne. (Jak zmienią reke to bedą zyly dluzej) Ludzie i delfiny są jedynymi stworzeniami, które uprawiają sex dla przyjemności. (A co z tą świnią ) . Odpowiedz Link