sloneczko1 06.04.07, 22:41 tera leci na Pro 7 w oryginale Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socer-schlesier Re: Pasja 08.04.07, 08:26 Duzo musial Pan Jezus wycierpiec nim go ukrzyzowano.Wszystko z milosci ku nam. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Pasja 08.04.07, 11:30 Fakty sa takie,ze zona pasjami sie nademna zneca.A to okna sa niedo swietliste albo podloga niedo szklista(kafle sa). Uwazam,ze ma ta Pasje. Znacie moze cos anty? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Pasja 08.04.07, 12:55 Ludzie drodzy,niby Swieta a juzas slysze,ze sie drze.Chuba cos z tym zrobie. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pasja 08.04.07, 15:02 alladyn15 napisał: > Ludzie drodzy,niby Swieta a juzas slysze,ze sie drze.Chuba cos z tym zrobie. mosz omamy słuchowe?tak w bioły dziyń? Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: Pasja 08.04.07, 14:20 Film zech widziol i moga padac ze tyn co go rezyserowo mo strasznie zryty beret. Bo po piyrwsze z takich filmow se nie robi since fiction, a jak by w zeczywistosci kogos tak wychlostali jak na tym filmie to by juz w tym momyncie odjechol z tygo swiata, a co dopiyro isc calo droga z krzyzem. Mie sie tyn film z tych powodow nie podobol i tela. Efekty specjalne, ciagle kopanie, bicie w tyn sposob jak tam jest pokozane, niszczom caly film Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pasja 08.04.07, 15:01 slonzok.jak.cza napisał:a jak by w zeczywisto > sci kogos tak wychlostali jak na tym filmie to by juz w tym momyncie odjechol z > tygo swiata, a co dopiyro isc calo droga z krzyzem. przeca to Syn Boży a niy zwykły człowiek,zastanow sie nad tym coś napisoł Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Pasja 08.04.07, 18:22 Ty ale Sloneczko1 mnie ni kapujesz.Jo ale chciol mordowac ta moja gizda i nic wincyj. Jeszcze zdążymy tanio wynająć małą mansardę Z oknem na rzekę lub też na park, Z łożem szerokim, piecem wysokim, ściennym zegarem; Schodzić będziemy codziennie w świat. To znaczy jak sie nie bedziesz bac. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pasja 08.04.07, 19:35 alladyn15 napisał: > Ty ale Sloneczko1 mnie ni kapujesz.Jo ale chciol mordowac ta moja gizda i nic > wincyj. jak mogesz swoja ukochano mordować?powiniyneś jom na rynkach nosić:)))) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pasja 08.04.07, 18:26 Takich "razow" zaden czlowiek by nie przetrzymal.Moze rezyserowi chodzilo o to by na ogladajacych ten film wywrzec jak najwieksze wrazenie, by zatanowili sie nad dalszym swym postepowaniem i ewentualnie odwlec co niektorych od dalszego prowadzeniem swego nedznego zywota. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pasja 08.04.07, 19:41 Socer--przeca to boł Syn Boży--kwestionujesz mynka pańsko? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pasja 09.04.07, 19:42 Sloneczko1 napisala: Socer--przeca to boł Syn Boży--kwestionujesz mynka pańsko? Sloneczko przeca napisalem: "Takich "razow" zaden czlowiek by nie przetrzymal". Odpowiedz Link