Dodaj do ulubionych

Najwazniejsza uchwala szczytu!

23.06.07, 14:33
Teraz jest mozliwosc wystapienia z UE, bo przedtem ja nie bylo?
Obserwuj wątek
    • olandi1 Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 23.06.07, 14:36
      Mom nadzieja, że Poloki z tego skorzystajom
      • ballest Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 23.06.07, 14:55
        Polok ci abo nie wystapi, on sie chwoli, ze je Zebrokiem Europy.
      • 999s Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 23.06.07, 14:58
        oby stało sięzadość Twojemu rzyczeniu. Najlepsze jest to, że wraz z Polską od
        Europy odpłynie r-ż śląski Mordor :))))))))))))))))
        • ballest Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 23.06.07, 15:04
          "Natomiast dla Polski, a już szczególnie dla Polski braci Kaczyńskich, UE jest
          raczej instytucją powołaną do zadośćuczynienia za krzywdy, jakie w ciągu
          minionych stuleci zostały wyrządzone temu krajowi przez innych Europejczyków – w
          pierwszej linii bezsprzecznie przez Niemców. W Warszawie ochoczo eksponuje się
          prawa przysługujące z tytułu unijnego członkostwa, w skrajnym przypadku chodzi
          tu prawo weta, ale już o wiele mniejszą wagę przywiązuje się do wynikających z
          tego samego tytułu obowiązków. W Polsce chętnie zgarniają to, co Unia ma do
          zaoferowania ze swoich środków finansowych, za to wiją się jak piskorze, gdy
          tylko trzeba cokolwiek dołożyć do wspólnej kasy – nawet gdyby miała to być tylko
          waluta ideowo-polityczna.

Perspektywy spojrzenia na tę samą instytucję, aczkolwiek przeciwstawne,
          pozostają ze sobą w bezpośrednim związku. Po ustaniu konfrontacji na linii
          Wschód-Zachód właśnie rządy Kohla i Schrödera walnie przyczyniły się zrozumienia
          idei Unii w Polsce. W tej kwestii nie można im niczego zarzucić. Od Niemiec
          słusznie bowiem oczekiwano spełnienia tego szczególnego historycznego
          zobowiązania, które polegało na utorowaniu Polsce drogi wiodącej do Unii. Stąd
          też polskie doświadczenia z poprzednimi rządami niemieckimi aż po obecną erę
          Angeli Merkel można streścić w taki sposób: w ostatecznym rachunku zawsze coś
          urwiemy, tak jak ostatnim razem w 2005 roku urwaliśmy ładną sumkę, którą nowa
          pani kanclerz okupiła swój pierwszy sukces na niwie polityki zagranicznej."

Cwaniaki Poloki, tylko teraz juz ostatni Europejczyk, tych dzikusow ze Wschodu
          poznou i bydom duzo ostrozniejsi.

wiadomosci.onet.pl/1418916,2678,1,1,kioskart.html
          • 999s Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 24.06.07, 11:06
            Teraz jak już są w unii to mogą tych "dzikusów cmoknąć w pompkę, po czym wstać,
            wyjść spod stołu, otrzeć usta chusteczką usiąść i próbować się dogadać :)))
            • ballest Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 24.06.07, 11:10
              Polskie posuy i tak uchodza za prymitywnych pieniaczy.
              Podobno takich dzikusow jeszcze w Brukseli nie widziano.
              • 999s Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 24.06.07, 17:28
                widać ci z Brukseli mało w życiu widzieli. Teraz maja ockazję się napatrzeć :)))
                • ballest Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 24.06.07, 23:09
                  999s napisał:

> widać ci z Brukseli mało w życiu widzieli. Teraz maja ockazję się napatrzeć :))

Tukej ci dowom 100% recht!
    • stix Polska wystąpi z UE. 23.06.07, 15:41
      I wprowadzi dla Niemców zakaz kupowania ziemi i nieruchomości w Polsce.
      • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 23.06.07, 15:44
        Juz dzisiaj to ma zrobic, SOFORT!
        • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 25.06.07, 18:28
          A ty kim jesteś aby mówic co akurat Polska ma zrobić? Krągłe zero, nadmuchane
          nic :)))))))))))
          • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 25.06.07, 19:38
            oj, zaczynasz osobiste wycieczki, strugaj lepiej Twoje koniki, to sie
            przyczynisz do rozwoju Twej ojczyzny i byc moze przestanie byc kiedys Zebrakiem
            EUROPY!
            • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 06:56
              Tusk mou recht:
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4252355.html
            • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 15:26
              Wara Ci od mojej ojczyzny nieudaczniku.
              • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 15:36
                Twoja Ojczyzna jest w Polsce, a nie na Slonsku, Prusach czy Pomorzu!
                • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 16:19
                  Tak w życiu ułozyło (przyjkro dla ciebie), że częściami składowymi mojej
                  ojczyzny (.in.)jest Śląsk, Pomorze, czy Warmia i Mazury (własnie Warmia i Mazury
                  a nie niestniejące Prusy).
                  • olandi1 Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 19:14
                    999s napisał:

> Tak w życiu ułozyło (przyjkro dla ciebie), że częściami składowymi mojej
                    > ojczyzny (.in.)jest Śląsk, Pomorze, czy Warmia i Mazury (własnie Warmia i Mazur
                    > y
                    > a nie niestniejące Prusy).

Kiere zostały zasrane przez takich jak TY!!!!!!!!!!!!!!!
                    • rita100 Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 19:31
                      olandi1 napisał:

> 999s napisał:
                      >
                      > > Tak w życiu ułozyło (przyjkro dla ciebie), że częściami składowymi mojej
                      > > ojczyzny (.in.)jest Śląsk, Pomorze, czy Warmia i Mazury (własnie Warmia i
                      > Mazur
                      > > y
                      > > a nie niestniejące Prusy).
                      >
                      > Kiere zostały zasrane przez takich jak TY!!!!!!!!!!!!!!!

I takich jak ja !!!!!!!!!
                      • olandi1 Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 20:40
                        rita100 napisała:

> olandi1 napisał:
                        >
                        > > 999s napisał:
                        > >
                        > > > Tak w życiu ułozyło (przyjkro dla ciebie), że częściami składowymi
                        > mojej
                        > > > ojczyzny (.in.)jest Śląsk, Pomorze, czy Warmia i Mazury (własnie Wa
                        > rmia i
                        > > Mazur
                        > > > y
                        > > > a nie niestniejące Prusy).
                        > >
                        > > Kiere zostały zasrane przez takich jak TY!!!!!!!!!!!!!!!
                        >
                        > I takich jak ja !!!!!!!!!

Rita, nie Ciebie mam na myśli
                    • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 07.07.07, 04:32
                      Nie uważam żebym cokolwiek zasrywał. Ale jeśli tak uważasz to mimo wszystko jest
                      mi bardzo miło. Gruess.
                      • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 07.07.07, 08:27
                        No prosze, za to trzeba 999sa pochwolic, to je pierwszy Polok co se przyznou!
                        • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 08.07.07, 02:45
                          przyznać to ja mogę, żeś jest pan inteligentny jak pęk słomy.
                          • ballest Re: Polska wystąpi z UE. 08.07.07, 10:43
                            Widzisz 999s te peki slomy caly czas robiyli na na Polska, bo polskie
                            inteligenciki to po prostu nierobole co nic nie potrafia.
                            A teraz poprosze naszego Inteligencika, zeby mi wymienil jeden jedyny produkt
                            polski ktory jest bezkonkurencyjny na rynkach swiatowych.
                            Moze 999s cos fantastycznego wymyslil.
      • hanys_hans Re: Polska wystąpi z UE. 23.06.07, 15:50

stix napisał:

> I wprowadzi dla Niemców zakaz kupowania ziemi i nieruchomości w Polsce.

noo i dobrze, pszeca to gupota coby swoje ziymie i nieruchomości kupowac´...
        • gryfny Re: Polska wystąpi z UE. 23.06.07, 16:20
          ta zabawa je grozno,Angela wyklupala kaczy kuper,to musi sie nie podobac
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=64714823
          ta haja,jeszcze kaczki nie daruja
          • olandi1 Re: Polska wystąpi z UE. 23.06.07, 19:17
            Kaczki muszom teroz pysk czimać, bo mogom być przez KGB odstrzelone abo łotrute.
        • 999s Re: Polska wystąpi z UE. 26.06.07, 21:03
          hanys_hans napisał:

>
          > noo i dobrze, pszeca to gupota coby swoje ziymie i nieruchomości kupowac´...
          >

Mimo się z pańską ocena sytuacji zgodzić nie mogę chylę czoła przed zręczną
          ripostą .
        • oppelner_os Re: Polska wystąpi z UE. 08.07.07, 02:58
          Richtig! Jak Polacy chca cos sprzedac, to niech to kupia najpierw od prawdziwych
          wlascicieli. Moim zdaniem Polska powinna jak najszybciej wystapic z Unii, bo do
          niej zupelnie nie pasuje. Azja nigdy nie bedzie Europa!

Glück auf:)

Oppelner
    • oppelner_os Re: Najwazniejsza uchwala szczytu! 24.06.07, 22:58
      Polska powinna skorzystac z tej mozliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka