hanys_hans 02.07.07, 22:32 Skoond sie mooguo take koouko na trowie zrobic´? schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=45&pos=14 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: ZAGADKA 02.07.07, 22:38 Trawa lepiej rośnie na obrzeżach okręgu, musi byc tam wilgoć, ale od czego ta wilgoć tego już nie wiem. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 02.07.07, 22:54 sloneczko1 napisała: > posypoles konsdingrym takie kouko po co bych miou to posypac´? Jo to ostatni skosiayu tydziyn tymu a zauwarzyua to moja pszed 3 dniami Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ZAGADKA 02.07.07, 22:59 mioles tam wczesniyj jakis ring polozony,w tamtym roku tysz takie kolko w Toszku zauwazyli i myslom ,ze to je resztka po wiezy ostatecznyj obrony,samach to na wlasne oczy widziala Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 02.07.07, 23:09 sloneczko1 napisała: > mioles tam wczesniyj jakis ring polozony,w tamtym roku tysz takie kolko w > Toszku zauwazyli i myslom ,ze to je resztka po wiezy ostatecznyj obrony,samach > to na wlasne oczy widziala 7 lot tymu byu tam robioony koparkoom wykop pod kabel do mojego gararzu byuech pszi zakopywaniu i nic tam szsczegulnego niy byuo zakopane Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 02.07.07, 23:01 tyn trownik byu zrobioona pszed 7 laty Couki byu glebogryzarkoom pszekopany, wiync odpado rzeby byuo cojs tam okroonguego do 30 cyntymetroow wguoomb ziymi..... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 02.07.07, 22:49 rita100 napisała: > Myslę, ze na skutek polania wodą . woda sie leje ostatnio dziynnie z nieba... odpado rzeby tak do koouka dziebko mocniyj Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 03.07.07, 06:03 rybniker napisał: > to slady po basenie,ktory stal tam dwa tygodnie dobro uwaga, ale basynu tam niy byuo Odpowiedz Link
annak12 Re: ZAGADKA 03.07.07, 07:29 może jako studnia,albo baszta jest głęboko,,podobnie w Toszku boło,dopiyro jak sie dokopali do niej ,zagadka tajemniczego okregu znikła:)) Odpowiedz Link
ballest Re: ZAGADKA 03.07.07, 09:14 Jou myslam, ze se tam ftos uodlou tak se dookola lou!;) Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 03.07.07, 19:45 annak12 napisała: > może jako studnia,albo baszta jest głęboko,,podobnie w Toszku boło,dopiyro jak > sie dokopali do niej ,zagadka tajemniczego okregu znikła:)) I ja się ku tej tezie skłaniam. To najbardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link
olandi1 Re: ZAGADKA 03.07.07, 09:42 Niy lotoł tam se pies w kółko??????? Bo jak ja to już wiym czamu :)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 03.07.07, 12:36 olandi1 napisał: > Niy lotoł tam se pies w kółko??????? > Bo jak ja to już wiym czamu :)) To je myjglich.... godej czymu jak wiysz... Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 03.07.07, 19:47 hanys_hans napisał: > olandi1 napisał: > > > Niy lotoł tam se pies w kółko??????? > > Bo jak ja to już wiym czamu :)) > > To je myjglich.... godej czymu jak wiysz... Olandi, skąd , pies jak siusia to podnosi nogę, to musiała być suczka, ale z kolei jakby to ona zrobiła to trawa by wyschła, a tu objaw bardzo pieknie rosnącego koła. A teraz : > To je myjglich.... godej czymu jak wiysz... Odpowiedz Link
gryfny Re: ZAGADKA 03.07.07, 20:02 jakis bajtel miol figer abo auto na linie(baterie)i gadzina goniola zabawka az padla,bateria oczywiscie hihi Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 04.07.07, 19:31 Kaj sie olandi straciyu, mono experymyntuje na trowie z pjeskym... Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 04.07.07, 19:35 Też czekam na tą ciekawą odpowiedź. Olandii, Olandii zgłoś się ;))))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 06.07.07, 12:58 rita100 napisała: > Też czekam na tą ciekawą odpowiedź. > > rita100 napisała: > Też czekam na tą ciekawą odpowiedź. > > Olandii, Olandii zgłoś się ;))))) Olandii, Olandii zgłoś się ;)))))!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
olandi1 Re: ZAGADKA 06.07.07, 13:44 Moje przypuszczynie jest takie: Pies z niywiadomych mi powodów, dlo własnego widzimisie lotoł w kółko i wydeptoł w tyn sposób trowa. Na miyjscu wydeptanyj wyrosła nowo kiero jest ciymniyjszo od reszty. Dlatego mocie taki efekt, nawet po skorzyniu trowy. Sondza tak dlatego, żech sie spotkoł z takim przypadkiym u mojego kolegi i efekt był identyczny. Właściwie to niy musioł być pies ino jakieś inne zwierze, ale jo podyjrzywom psa. Odpowiedz Link
rita100 Re: ZAGADKA 06.07.07, 19:52 > Pies z niywiadomych mi powodów, dlo własnego widzimisie lotoł w kółko i wydepto > ł hehe - ten niewiadomy powód jest też ciekawy - u nas się to mówi, że pies dostał pyćka i wokół swojego ogona biegał. Na pewno to coś będzie z UFO, a jak nie to Hanys powinien kopać dołek by odkryć tajemnice. Odpowiedz Link
annak12 Re: ZAGADKA 06.07.07, 19:59 ;)Mono Hanys tam ze Swoją ślubną w egzorcystow se bawiyli,i tak te kołko wydeptali(szamani,i inni chodząc w kółko czary odczarowywali)!;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ZAGADKA 06.07.07, 20:17 rita100 napisała: > > Pies z niywiadomych mi powodów, dlo własnego widzimisie lotoł w kółko i w > ydepto > > ł > hehe - ten niewiadomy powód jest też ciekawy - u nas się to mówi, że pies dosta > ł > pyćka i wokół swojego ogona biegał. > Na pewno to coś będzie z UFO, a jak nie to Hanys powinien kopać dołek by odkryć > tajemnice. take sroge koouko, to tyn pies musiou byc´ taki wielki jak krowa... Odpowiedz Link