szmiejka 15.09.07, 12:01 chyba mi rośnie po prawej stronie buzi. I boli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:13 szmiejka napisała: > chyba mi rośnie po prawej stronie buzi. I boli. Ot tego zymba niy bydziesz moondrzejszo;-) Mooj syn miou problymy z takim zymbym, uciskou na jakis nerw kery doprowadziyu do depresji i dochtory mieli problymy znejs´c´ psziczyna tyj depresji. Po operacyjnym usuniynciu wszysko powroociyuo juzajs´ do normy... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:17 szmiejka, to dej obacht bo takich zymbow sie mo cztyry:)) jak mie rosnou to musieli my dzionsuo wypolac/wycinac! Niystrasza Cie, ale tera to zes juz bydziesz zymby ino tracic:))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:24 szwager_z_laband napisał: > Niystrasza Cie, ale tera to zes juz bydziesz zymby ino tracic:))) Teroski wiym czymu nom dali w piyrszy klasie take sroge tyty z kyjksami i boomboonami, coby w naturalny sposoob stracic´ zymby i tym sposobym zrobic´ plac zymboom moondros´ci:-))))))))))))))) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:30 a z tą depresją to prawda? To może jak już mi się wyrżnie ten ząb to mi minie depresja. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 15.09.07, 22:21 szmiejka napisała: > a z tą depresją to prawda? To może jak już mi się wyrżnie ten ząb to mi minie > depresja. Mojego synka tyn zoomb moondrosci wcale niy bolou, ino gowa go strasznie bolaua i sie mu suabo robiyuo. Dochtory niy poradziyli nic znejs´c´, morze skwuli tego dostou depresji. Znod potym na jakims´ forum podobny pszipadek kaj dochtory byli tysz bezradne i okazauo sie rze korzyn´ z takego zymba uciskou na jakis nerw w wyniku czego couki imunsystem byu zdestabilizowany. Poszou potyn do dyntysty i sie go spytou czy tyn zoomb moondrosci niy robi mu tych buli gowy i suabosci. Dostou odpowiydz´ rze uoontam nic niy widzi ale rze niy je to wykluczoone. Po operacyjnym usuniynciu tego zymba wszysko psziszuo do normy... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 15.09.07, 23:16 od zymbow je wiela chorob,niykiedy czeba wszystkie wyrwać żeby wyzdrowieć Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 16.09.07, 10:22 sloneczko1 napisała: > od zymbow je wiela chorob,niykiedy czeba wszystkie wyrwać żeby > wyzdrowieć mosz recht stucznych paradontoza i pruchnica sie niy chyto... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 16.09.07, 11:14 szmiejka napisała: > jak sie myje to nie ma www.virango.pl/node/4309 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 16.09.07, 11:16 sloneczko1 napisała: > od zymbow je wiela chorob,niykiedy czeba wszystkie wyrwać żeby > wyzdrowieć rzeby niy te zymby to by byua dupa z gymby... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 16.09.07, 21:03 szwager_z_laband napisał: > to je stare slonske "pedzynie" ;) blank stare... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 16.09.07, 21:17 ale to fakt niyzaprzeczalny,że przez zymby je wiela chorob Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 16.09.07, 21:18 jo wiym suoneczko - som take znachory co kozdymu zymbowi jakis organ przypisujom nawet, i wszyske cchoroby majom obroz we geszichcie odpowiednich zymbow Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 16.09.07, 21:27 ciekawe,czy jak sie tyn zomb mondrości wyrwie to i mondrość sie pozbydzie--może jednego wyrwiesz do sprawdzynio? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 16.09.07, 21:29 aleś je chytry,co ci po jednym zymbie? jak ich mosz mocka? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 18.09.07, 19:29 Staro a młodo kura W szkole pyto sie rechtór dzieci: - Po czym dzieci poznómy czy kura je staro, czy młodo? - Po zymbach panie rechtór - pado Alojzik. - Przecież kura niy mo zymbów! - No to je szczero prowda, nale my mómy zymby, panie rechtór! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:18 szmiejka napisała: > chyba mi rośnie po prawej stronie buzi. I boli. Nojlepi ci to wytuplikuje co i jak, szwager z Labad, uoon je sam naszym forumowym stomatologym... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:21 ok, no to robiymy tak - najprzod idziesz do dyntysty i mu godosz ze kedys take zymby to dochtory kozali wyrywac zaro jak sie pokozom! a potym to obejz sam: www.allegrofun.pl/item-1i55161981.html Odpowiedz Link
alladyn15 Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:34 Bylem kedys u dentystki.Nie mogla z bolem nic pomoc.Okazalo sie,ze mam Gliwickie korzenie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:36 jak one bouy gliwickie to to musiou byc zomb mlyczny, a te korzyni niy majom chyba cie ocyganiyli:)) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:38 Wszystko, ale boje się, że mi dentysta bedzie chciał wyrwać. Ja powiem, że teraz się tych zębów nie wyrywa. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:39 gynau tak mu powiydz, i pozdrow go odnos! ;) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:22 ja nie dam Go wyrwać. Tzn. ,że wszystkim takie zęby rosną? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:25 niywszyskim i niy wszyske wyrostajom, ludzie godajom ze ino upartym take zymby wszyske wyuazom, a dyntysty godajom ze zodko komu wszyske wyuazom i sie dziwiom jak take cos je, no a jo sie pochwola ze mom jeszcze wszyske cztyry i je zech w tym wzglyndzie zodki typ:))) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:28 to jak Ci wylecą jedynki to je sobie w tamto miejsce przetransplantujesz. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:30 jo nolezy do familli kero wszyske zymby biere mit do truchuy:) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:34 A czy buzia zawsze puchnie przy rośnięciu tego zęba? Bo mi jeszcze nie spuchła. A może mi wcale nie rośnie a boli mnie dlatego, że zawsze śpie na tej stronie buzi. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:37 idzie sie ajnfach przekonac! lygej se tera na drugo zajta:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:38 jeszcze cosik! niywiym eli wiycie, ale duzo ludzi godo na tyn zomb "zomb gupoty":)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:45 bo z kuli tego zymba to podobno niykerym ino "gupoty" we gowie sie kocom;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:51 dzisiej juz tego niy robiom, ale downiyj medycyna boua wiyncyj do ogupiania jak do pomocy;) Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:54 Ale to nie w czasach kiedy dentysta był też fryzjerem. Koleżance 2 lata temu rosnął taki ząb i jej dentysta wyrwał. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:57 Szmiejko, kedys to niy dyntysta bou fryzjerym ino fryzjer/barbier bou dyntystom zresztom podobnie jak kowal:)) ps mozno juz jyj wyuaziou zepsuty - to si stosunkowo czynsto zdazo Odpowiedz Link
szmiejka Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:58 mi chyba nie rosnie zepsuty, bo ja tamtędy nie jem. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 13:00 uwaga niy tako bez znaczynia, bo tam i ciynzko donsc szczoteczkom:)) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 15.09.07, 16:13 moji ciotce wyrosnoł ząb mądrości na miesiąc przed śmiercią;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 19:25 mysla ze ta tanty modo musiaua umrzec Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 15.09.07, 20:08 szmiejka napisała: > nie lubie Cie Słoneczko. eeeeeeeeeetammmm zaro : niy lubie;) prowda wymago ofiar:(((( Odpowiedz Link
alladyn15 Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:57 Bylem w piwiarniach takich jak: Knurow,Labedy, Huta Katowice i moje wyjcia byly sukcesem. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 15.09.07, 12:59 no to opowiydz we jakich boues we Laband ostrzegom ze znom wszyske te co bouy i dwadzyscia lot curik! Odpowiedz Link
alladyn15 Re: ząb mądrości 18.09.07, 19:57 Zbyt wiele z Laband nie pamietam.Sytuacja byla tego typu,ze jak doszedlem do swiadomosci w Szpitalu Miejskim na ul.Kosciszki w Gliwiacach,to wszystko widzialem na bialo. A co..ladnie tam u was? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 18.09.07, 20:09 we Laband bouo uadnie, ale ze zadku od kosciuszki miyszkom i wiym ze tam je zielono a niy biouo:) oczywiscie niy mom sam na mysli tyj mauyj szpitalnyj kostnicy:))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ząb mądrości 18.09.07, 22:11 byłach jusz w tyj małyj marowni,i niy mom z niyj dobrych wspomniyń Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 20.09.07, 08:13 Masztalskego bolou zoomb. - Jakby to byu mooj zoomb - Godo mu Ecik - To jo bych zaroski poszou do dyntysty... - Jakby to boou twooj zoomb - odpowiado Masztalski - to jo tysz bych z nim zaroski poszou... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ząb mądrości 23.10.07, 21:55 c8.wrzuta.pl/wi3195/b27312a900298aaa460fa8c1/Jab%C5%82ko%20dla%20staruszki?type=i&key=ptcPrUJj8F&ft=f Odpowiedz Link
alladyn15 Re: ząb mądrości 24.10.07, 03:24 Ty se ale Szwager nie rob szpasu i daj 3 linki do swojego grania.Pamietam,ze takie byly.Jakosc byla kiepska,domowa.Daj te trzy najlepsze wedlug Twego uznania.Z checia poslucham bledow i sytuacji niekomfortowych(zartuje). Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ząb mądrości 24.10.07, 23:28 jo dowou inolinki na czytanie "konskow" a na ucho mi suon podobno nadepnou:)) Odpowiedz Link