socer-schlesier 13.07.08, 20:08 wiadomosci.onet.pl/1787944,12,item.html Ale beda jajca jak sie okarze ze to Polacy Polakom kradna te ich "autokary". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ale jajca. 13.07.08, 20:48 Gorole poznowaja smak swego fachu, ale z drugi strony;) #a moze im to Gorole bodli;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Ale jajca. 13.07.08, 21:54 Ignoruje bzdury przez was wypisywane,ale jeden fakt o polakach, we Wloszech,przytocze; bylo to moze 15 lat temu, kiedy czytalem o tym. Sprawa miala sie tak; Polscy ksieza,raz dziennie rozdawali zupe w okolicach Watykanu.Sie zebralo paru cwaniakow i zaczeli ja sprzedawac nieswiadomym pielgrzymistom ,o pare ulic dalej. Ewentualnie Kosciol zwinal swa operacje stolowkowa i wiecej o tym sie nie slyszy. Tacy Polacy wkurwiaja mnie,przyznam. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Ale jajca. 13.07.08, 22:04 alladyn15 napisał: > Ignoruje bzdury przez was wypisywane Mozesz podac jakies przyklady? Odpowiedz Link
ballest Re: Ale jajca. 14.07.08, 06:30 Soccer, Alladyna boli fakt, ze Polokow wszedzie za zlodzieji uwazaja;) Odpowiedz Link
cirano Re: Ale jajca. 14.07.08, 09:51 Ja Alladyn. Ale "takich Polokow" jes przeważajonco wiynkszoś. Cfaniactwo, złodziejstwo, jejich markom Odpowiedz Link