Dodaj do ulubionych

Dalej probowac???

IP: *.system / 80.51.114.* 08.07.04, 16:51
Jestem z facetem od 4 lat.Cos mi sie wydaje ze niestety jesli tak dalej
pojdzie to sie rozejdziemy.Otoz ja Kocham go tak samo jak na poczatku nic sie
we mnie nie wypalilo a on twierdzi ze tez tak jest. wlasnie przed chwila
uslyszaalm ze go zawsze o 16:30 "nie ma", bo oglada jakis serlial! to tylko
przyklad takich malych rzeczy jest mnostwo! co robic ??dalej sie tak starac??
przeciez nie bede go blagac o jego czas dlka mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: alananna Re: Dalej probowac??? IP: 62.233.169.* 08.07.04, 16:58
      Oj Zuza Zuza!! Don't worry,to tylko godzinka,a seriale mają to do siebie,ze
      kiedys skończyć się muszą :)
      • Gość: zuzka Re: Dalej probowac??? IP: *.system / 80.51.114.* 08.07.04, 17:06
        ja wiem ze serial to tylko godzinka ale takich "seriali" on ma mnostwo a to to
        a to tamto .ja przeciez nie bede prosic go o to aby sie ze mna spotkal nie
        sadzisz??
    • Gość: r.s Re: Dalej probowac??? IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 08.07.04, 17:02
      oj zuzia, ktoś napisze Ci zostaw go i co zostawisz go albo nie staraj się
      olewaj go i co też tak zrobisz???? nie wiem porozmawiaj z nim, sorry ale
      nienawidze tych tematów,idź za głosem serca.
      • Gość: MEGI Re: Dalej probowac??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.04, 18:23
        A moze poprostu zrob to samo...jak sie bedzie chcial umowic wykrec sie
        serialem, plotami u przyjaciolki, wizyta u babci..niech wie jak to milo czekac.
        • Gość: Alusia Re: Dalej probowac??? IP: 62.233.169.* 09.07.04, 12:12
          No nie wiem, najwyraźniej więszą przyjemność sprawia mu oglądanie tv niż
          przebywanie z Tobą.Niech przestawi się na komputer :Dzarcik.A moze w Waszym
          związku już coś wygasło?? Mi się wydaje,że nic na siłe,daj mu troche
          odpocząć,nie odzywaj się, niech sam też wyjdzie z jakąś inicjatywą.Jesli nie to
          niech kiśnie w domu :).
    • Gość: serial Re: Dalej probowac??? IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 09.07.04, 12:21
      A może znajdziecie sobie jakiś wspólny ulubiony serial byście mogli wtedy razem
      spędzać czas najlepiej taki brazylijski tasiemiec bo ma wiele odcinków albo
      kanał Romantika tam sa same seriale byście mieli dużo czasu dla siebie
    • Gość: ania Re: Dalej probowac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:37
      miałam ten sam problem tylko,że my jesteśmy 2 lata.Najlepiej walczyć tą samą
      bronią.Sprobuj spokojnie Mu odmówić, mówiąc,że własnie umówiłaś się z koleżanką
      i czasem delikatnie ale wyraźnie zlekceważ Go.Wtedy zacznie się zastanawiać i
      więcej starać.Ja tak samo przyzwyczaiłam swojego faceta do tego, że zawsze
      jestem a kiedy on mnie potrzebuje to zawsze miał coś ważniejszego.To bolało
      więc wkońcu wzięłam się w garść i po prostu czasem go lekceważyłam i kiedy
      chciał się spotkać mówiłam że nie mogę bo koleżanka, kolega itp...Zaczął się
      starać i widzę to chociaż trzeba jeszcze nad tym popracować.Jeśli sie kochacie
      to dla Miłości warto się pośięcać.Postaraj się z nim rozmawiac i atakuj Go jego
      własną bronią.Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka