nordicwolf 21.07.08, 13:17 www.youtube.com/watch?v=FaqibHznra4&feature=related stokrotka polna www.youtube.com/watch?v=1T_AyaT3ujo&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nordicwolf Re: przeglad polskiej muzyki ulicznej :) 21.07.08, 13:19 www.youtube.com/watch?v=JUz9KozbAJ0 www.youtube.com/watch?v=ErUxEke58gs&feature=related Odpowiedz Link
rita100 Re: wstawaj i walcz 04.08.08, 23:31 "Ja jestem chłop z Mazur I tak wołajcie na mnie: chłop z Mazur To właśnie śpiewa do was chłop z Mazur Więc wszyscy na Mazury, nie w góry Chłop z Mazur za siebie mówi samo Chłop z Mazur i jak to luks zabrzmiało" Boys z Mazur pl.youtube.com/watch?v=q2hYUiSd-Zg Stawaj i walcz o lepszy byt tak jak przystało Odpowiedz Link
alladyn15 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 00:56 Dziekuje Rita,ze mi to naswietlilas.Tak miedzy nami powiem Ci,ze szkoda mi tych Mazurnych mezczyzn.Coz ja moge,bardzo malo.Nic nie moge im pomoc.I tak fajnie tam macie.Jeziora,szuwary mozna sie zaszyc.Badz przez chwile szczera;bylas kiedys zaszyta? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 01:07 www.youtube.com/watch?v=jWewgQ5AcdY Moje zadbane stopy i klodnickie szuwary. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 01:17 No!!! Ktos tu jakies sztuczki robi. Prosze bardzo,Mazurska rzeka Klodnica z wentylowanymi,moimi stopami www.youtube.com/watch?v=4Y2dSFeCfe8 Odpowiedz Link
alladyn15 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 01:46 Droga Rito,jak juz przyjedziesz do mnie,do osrodka i za dobre zachowanie bede mial przepustke,to bedziemy to ogladac www.youtube.com/watch?v=RToQtZxH1f8 Oczywiscie potem do cukierni na kawe z paczkami. Odpowiedz Link
rita100 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 23:38 pl.youtube.com/watch?v=RToQtZxH1f8 Całkiem poważnie, cudowny teledysk. Już nie musisz brać przepsutki, zaliczyliśmy Cambridge w bajkowym wykonaniu. Czarną kawę i czarny chleb na nockę ci zostawiam pl.youtube.com/watch?v=OKGPYKT4xHI&feature=related Odpowiedz Link
rita100 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 23:24 alladyn15 napisał: > No!!! Ktos tu jakies sztuczki robi. > Prosze bardzo,Mazurska rzeka Klodnica z wentylowanymi,moimi stopami > www.youtube.com/watch?v=4Y2dSFeCfe8 Muszę posmykać po lornetkę, widzę lepsze widoki ;)))) Ale kącik atrakcyjny Odpowiedz Link
rita100 Re: wstawaj i walcz 05.08.08, 23:19 Widzę, że spać nie możesz, o najpiękniejszej godzinie nocnej piszesz. Klodnica to nic w porównaniu z rzeką Pisa na Mazurach, no bo jak się domyślasz, w takiej rzece zaszyć sie nie przystoi gdyż po niemiecku pissen znaczy - siusiać. Wprawdzie lud mazurski napisał do Króla Wilhelma III o zmianę nazwy ale rozbawiony król zaproponował nazwę Urinoco ;)) Jednak Tobie nie przystoi się zaszywać w szuwarach Klodnicy, lepiej zrobisz jak 'zamoczysz kija'. ;))) Odpowiedz Link