ballest Re: darmowy program antyvirusowy 18.09.08, 21:16 www.free-av.de/de/download/index.html Tam kaj pisze kostenlos, te som za darmo! Odpowiedz Link
kubiss Re: darmowy program antyvirusowy 18.09.08, 21:20 Wirusa z twojej głowy nie wymaże nawet najdroższy program antywirusowy. Odpowiedz Link
kubiss Re: darmowy program antyvirusowy 18.09.08, 21:22 Ja polecam ten ! www.free-av.de/en/download/index.html Odpowiedz Link
hanys_hans Re: darmowy program antyvirusowy 18.09.08, 22:01 nordicwolf napisał: > kto zna ?albo kto ma :) Chyciyues´ wirusa, rze sie pytosz... Jo miou tysz ostatnio problymy z wirusami Chyciyuech ciekawego wirusa, wygloondou tak jak program antywirusowy pokazou mi rze moom 120 rostomajtych wirusoow a jak klikniesz co by te wirusy wylyszowac´ to sie pyto zaro o numer karty kredytowyj i rzoondo za wymazanie tych wirusoow 39 EURO Wirus tyn je na tela inteligyntny rze niy zladujesz w tym czasie jak go mosz na festplacie rzodnego darmowego programu antywirusowego, zowdy bydzie pokazywac´ rze cza puacic´... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: darmowy program antyvirusowy 18.09.08, 22:45 moja koleżanka miała tak samo:) wirus boł w programie antywirusowym:) Odpowiedz Link
sweet_angelina Re: darmowy program antyvirusowy 19.09.08, 21:00 A jo kiedyś miała takigo wirusa że goniyłach ikonki po całym pulpicie :) I nie szło żodnej dopaść :) Tego wirusa napisoł jakiś dowcipniś :) Odpowiedz Link
nordicwolf Re: darmowy program antyvirusowy 21.09.08, 09:55 dzienki Ballest Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus Basisschutz Schützt Ihren Computer vor gefährlichen Viren, Würmern, Trojanern und kostenspieligen Dialern. sciagom go Odpowiedz Link