ballest 10.11.08, 21:28 Prawie mi jeden Labandziok skryslou, ze Aneta Strzelczyk nasza dzioucha z Plawniowitz zostala Miss Glywic, Gratulacje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 10.11.08, 21:38 nowiny.gliwice.pl/nowa/zdjecia/miss/miss%20polfinal/MISS%205%20int.jpg Nie znom Ty dziouchy, ale wiym, ze naprzeciwko "nos" miyszkajom;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 10.11.08, 22:27 Ale do Miss Polski jeszcze daleka droga. Zaraz pokaże sie miss Chorzowa, Bytomi, Katowic itd Fest mocno musisz trzymać kciuki Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 10.11.08, 23:37 tako jakoś kościsto je;) Odpowiedz Link
kubiss Re: Aneta Strzelczyk, 100 % Polka 11.11.08, 01:01 Aneta Strzelczyk jest 100 % Polką więc to nie wasza dzioucha tylko polska dziewczyna . Nie rozumiem zupełnie czym sie tak podniecasz Ballest ? Polką ? A może twoja ślubna za którą się chowałeś też jest Polką i dlatego teraz się tak ekscytujesz ? Odpowiedz Link
ballest Re: Aneta Strzelczyk, 100 % Polka 11.11.08, 06:08 Dlo mnie jest wazne , ze nie jest gupiom nacjonalistkom, do tego jest Slonzaczkom;) Odpowiedz Link
kubiss Re: Aneta Strzelczyk, 100 % Polka 11.11.08, 06:51 ballest napisał: > Dlo mnie jest wazne , ze nie jest gupiom nacjonalistkom, do tego > jest Slonzaczkom;) Oj no to widzę Ballest że trochę cię wyleczyłem z Głupoty :-) Jeszcze kilka dni temu zionąłeś jadem do wszystkiego co polskie i gorolskie a teraz już ci to zwisa ;-) . Nazywasz nawet Ślązaczką dziewczynę której dziadkowie przyjechali w wagonach bydlęcych na ziemie odzyskane ! ! Robisz postępy :-) A może niedługo ci się całkiem odmieni i przesiedlisz się do Polski i będziesz znów Polakiem . Ja ci życzę jak najlepiej w Polsce ..... :-) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Aneta Strzelczyk, 100 % Polka 11.11.08, 09:11 żeby były odzyskane to czeba je najpiyrw stracić, to chyba jasne,abo? Odpowiedz Link
gryfny Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 11.11.08, 15:16 sloneczko1 napisała: > tako jakoś kościsto je;) Nie jakos!....null szans Gliwice,ta "moda" juz je niemodno Odpowiedz Link
ballest Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 11.11.08, 16:54 Do tego czasu zgrubnie ! ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Aneta Strzelczyk, Miss Glywic! 11.11.08, 19:24 jo moga jyj zuru nawazyc;) Odpowiedz Link