ballest 15.12.08, 10:50 To se Gorol Bronek cieszy, ze im sie to udalo, do tego mogom to na UEFA zwalic! www.sport.pl/pilka/1,80056,6061357,Euro_2012_bez_Chorzowa_i_Krakowa.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 11:15 ballest napisał: > To se Gorol Bronek cieszy, ze im sie to udalo, do tego mogom to na UEFA zwalic > ! No no Balcio!nie wiem kery z Wos barzi? A na kerych bydom grać?,to jeszcze nie przesondzone > www.sport.pl/pilka/1,80056,6061357,Euro_2012_bez_Chorzowa_i_Krakowa.html Odpowiedz Link
ballest Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 11:32 "No no Balcio!nie wiem kery z Wos barzi? " Co to mou znaczyc, przeca mnie Bronek zbluzgou juz skuli Tych ME, jak uech se za Polokow wzion, ze Slonskowi, co se najbardzi ze wszystkich zasluzou, Stadionu na ME nie dali! Odpowiedz Link
dede99 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 13:52 ah Ballest,som gorsze jak Bronek.Z tych wszystkich on jest jeszcze najbardzi w porzondku. Ale szkoda i Sztimung bol na Slaskim zawsze najlepszy! lg dede Odpowiedz Link
ballest Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 13:58 Ja, mosz recht, jou tysz gorszych widziou! Odpowiedz Link
kubiss Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 15:10 "Mistszostfa" w piłce "norznej" będą u mnie w stolicy w Warszawie . My warszawskie cfaniaki przyjmiemy was godnie i serdecznie ugościmy . Pokażemy wam jak wygląda cywilizacja ..... KubiSS Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 19:51 dobre:))))))))))) Odpowiedz Link
ballest Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 20:33 Do tego w USA mordercow se na wolnosc wypuszczou a ni9ewinnych na smierc wskazuje! ale to mou malo wspolnego z faktem, ze najbardzi pilkarski rejon nie dostanie ME Stadionu tych co to zrobiyli mozna yno wieprzami nmazwac, obojetnie czy se Bronislaw obrazi czy nie! Odpowiedz Link
anton_28 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 15:19 Jo to i tak czorno widza, nawet keby i Chorzow bou dabei, to kaj oni tych wszyskich polskich Hooligans pozawiyrajom coby ganby niy narobiyli Odpowiedz Link
kubiss Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 16:00 anton_28 napisał: > Jo to i tak czorno widza Więc nie patrz przez pryzmat węgla ..... :-) Odpowiedz Link
anton_28 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 18:31 Kubiss, wyngel sie i tak coros myni liczy na Slonsku, zawiyrajom jedna gruba za drugom (na pszikuad gruba w Laband zasuli zeby Logistikzentrum postawic). Nale zurück do tymatu kibicow: Panie Kubiss, umiou byjs isc z rodzinom na mecz ligowy w Polsce, i ryzykowac ze abo paukom abo bejsbollym oberwiesz, bo inny kibic genau Cie uzno za wroga? Z tym Polska mo Problym i nie wia czy go bis 2012 rozwionze. Pozdrowiom Cie Serdecznie!!! Odpowiedz Link
kubiss Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 19:44 anton_28 napisał: Panie > Kubiss, umiou byjs isc z rodzinom na mecz ligowy w Polsce, i > ryzykowac ze abo paukom abo bejsbollym oberwiesz No niestety masz rację . Ja nienawidzę bandytyzmu w polskim wykonaniu . Jestem też pewien że jak piszesz Polska sobie z tym problemem nie poradzi . Nie można walczyć z bandytami mając tak głupie i bezkarne prawo . Kibice robią burdy bo wiedzą że nie poniosą z tego tytułu żadnej odpowiedzialności . Zostaną najwyżej lekko spałowani co tylko ich zahartuje przed następnymi bojami :-) . Bandytyzm to problem całej Unii nie tylko Polski . Bandyci maja sie dobrze jeszcze w Niemczech oraz we Francji no i w Anglii . Ja bardzo sie boje o swoich bliskich w Polsce .....:-) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 19:50 no wiysz, w tyj naszyj Europie to niyma tak jak we tyj Twojyj Hameryce - tam pszeca kozdy mo pistoula, pra? Odpowiedz Link
kubiss Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 20:30 szwager_z_laband napisał: > no wiysz, w tyj naszyj Europie to niyma tak jak we tyj Twojyj > Hameryce - tam pszeca kozdy mo pistoula, pra? Nie pra :-) Ja nie mam i na razie nie chce . To nie jest tak ze kazdy ma w domu gana i przez to jest bezpiecznie . Bezpieczenstwo zapewnia surowe prawo i skuteczna oraz szybka policja. W CHicago mieście możesz mieć tylko strzelbę do obrony swojego domu . Na przedmieściach Illinois już możesz mieć broń krótką . Lecz to że masz pozwolenie na broń wcale nie oznacza że możesz ją sobie swobodnie nosić . Za swobodne noszenie przy sobie swojej legalnej broni można mieć poważne kłopoty i kilka lat odsiadki . Tutaj ludzie lubią bardzo sport i kibicują koszykarzom czy druzynom Rugby lecz nie ma żadnych burd pseudokibiców . Gdyby takie były to z pewnością dla każdego kibica znalazłoby się miejsce w celi i prycza. W Polsce na pewno nie ..... KubiSS -- www.chicagobears.com/index.html Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 21:20 a niy prosciyj jyj zabronic? Odpowiedz Link
annak12 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 21:50 kubiss napisał: > Tutaj ludzie lubią bardzo sport i kibicują koszykarzom czy druzynom Rugby lecz > nie ma żadnych burd pseudokibiców . Tu w inszych dyscyplinach tysz niy ma zadymy,a kibice som chwolyni za zachowanie. Odpowiedz Link
anton_28 Re: ale Polske Prawo 16.12.08, 16:22 specjalnie dla tych Hooligans wprowadziyli kamery na stadionach i sondy 24-godz. zeby im szybci dac wyrok, potyn jeszcze zakazy stadionowe. Ale to nic niy dauo. Policji jest mittlerweile wiyncy jak kibicow na trybunach. Trza miec nadzieja ze bydzie lepi. Pozdrowiom Cie tam w Amerika Odpowiedz Link
kubiss Re: ale Polske Prawo 16.12.08, 16:49 Dzięki za pozdrowienia Antonie :-) Sprawa z kibicami jest bardzo prosta . Gdyby u mnie była podobna zadyma na stadionie to jestem pewien że Policja wyłapie każdego " Zadymiacza" . Następnie trafia taki pod sąd który go wsadza na kilka lat . Gdy gość już wcześniej miał konflikt z prawem to może już za taką zadymkę dostać nawet 10 lat odsiadki . Więc zadyma stadionowa nie kalkuluje się . Na stadionach nie usłyszysz nawet obrażliwych piosenek czy małpich pohukiwań ..... :-) . Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
anton_28 Re: ale Polske Prawo 16.12.08, 17:00 moze sie polske Hooligans nic z tych wyrokow niy robiom. Dziwi mie ino ze w zachodnich Niymcach (bez ehem. DDR) jest w miara spokojnie, chyba ze jakis se za duzo wypije. Ab und zu chodza na mecze Bayernu. Tam niy ma zadym, kozdy kibicuje swojym Fußballerom a niy mysli jak sam innego kibica zabic. Dobrze ze w Amerika je take ostre prawo, to uczy ludzi sie 2 razy zastanowic zanim cos gupiego zrobiom Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 19:12 anton_28 napisał: > Jo to i tak czorno widza, nawet keby i Chorzow bou dabei, to kaj oni > tych wszyskich polskich Hooligans pozawiyrajom coby ganby niy > narobiyli Jako kaj we Pałacu Kultury i Nauki Odpowiedz Link
anton_28 Re: ale Poloki Slonzokow wyswiniyli 15.12.08, 19:28 Bravo Hanys, na ta Idea bych niy wpod :) Zawrzyc ich tam a skobel do Wisuy wciepnonc, mozno wtedy sie spamiyntajom Odpowiedz Link