nordicwolf 16.01.09, 21:50 pl.youtube.com/watch?v=UzvB3vAUEdI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: one eye of sztajger 16.01.09, 21:53 fajne:) jeszczech to niy widziou kto to spiuywo? sucho sie jak Respondek ... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: one eye of sztajger 16.01.09, 22:09 dziynki izes tyn konsek odnich wysznupou! je cos odnich jeszcze w tym synsie? Odpowiedz Link
nordicwolf Re: one eye of sztajger 16.01.09, 22:13 zaroz sie zapytom znajomej To mom od niej Ona to wysznupala Odpowiedz Link
ballest Re: one eye of sztajger 16.01.09, 22:28 Syn od mojego Szwagra mou takou pokerowou buda, kaj na WE se turnieje odbywajom;) Willi dlo mnie to juz prawie polswiatek! Odpowiedz Link
nordicwolf Re: one eye of sztajger 16.01.09, 22:46 moze i ta gra przez poswiatek wykorzystywana jest. Tak jak inne gry - wyscigi koni,fuzball,backgammon,bilard itd Poker to gra o bardzo bogatej historii.Wywodzi sie z chin czy Indii. Tak jak kiedys pisalem to rowniez gra logiczna rozwijajaca myslenie,analize,psychologie.W Niemczech to wlasnie holdem bardzo popularny.Moja ulubiona pokerzystka jest Katja Thater ;)i nikt nie traktuje tgo jako polswiatek tylko jako sport.Najprowdopodobnie poker stanie sie kiedys dyscyplina sportowa i dolaczony zostanie do igrzysk olimpijskich.duzo sportowcow przechodzi wlasnie na poker widzac tam rywalizacje sportowa.Poker to gielda.Gdfzie obstawia sie dane uklady.Jak przeprowadzasz analize fundamentalna lub techniczna tracisz duzo czasu.W pokerze masz na to kilka sekund.Twoj mozg podczas gry jest na najwyzszych obrotach.Co sprawia ,ze jestes jakby w glebokim stanie skupienia.Poker to tajemnica.A ja lubie tajemnice. Ukladam rowniez tarota.Bo dla mnie karty owiane sa tajemnica nieziemska.a to ze tez mam swoje zyciowe plany.Chcialbym pojechac tu i tam.kupic sobie kilka ksiazek .isc z dziouchom do kina.To tez wydatki = dzieki pokerowi na to mam :)kase Odpowiedz Link
gryfny Re: one eye of sztajger 16.01.09, 22:26 nordicwolf napisał: > nol nejm > > kabaret z rybnika tyn tysz: www.youtube.com/watch?v=VXjiP17nQpE Odpowiedz Link
hanys_hans Re: one eye of sztajger 24.01.09, 18:21 szwager_z_laband napisał: > fajne:) > > jeszczech to niy widziou > > kto to spiuywo? > > sucho sie jak Respondek ... A jo jeszcze niy widzioun coby sztajger miou rzoouty cheum... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: one eye of sztajger 24.01.09, 18:35 na tych "papyndeklach" sie niyznom, abo inaczyj - znom sie na nich tela co na tych pioropuszach od sztajgrow;) Odpowiedz Link