nordic30 12.07.09, 16:58 www.youtube.com/watch?v=890-RCqpkoI prosze o recenzje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: klip na dzis :) 12.07.09, 20:07 Nie Willi, nie trzeba płakać. Za smutny klip, nie wolno nam się smucić , trzeba coś znaleźć, żeby zapomnieć o smutku. Odpowiedz Link
nordic30 Re: klip na dzis :) 12.07.09, 21:00 hmm kazda milosc jest dobra ,nawet smutna... milosc zawsze jak ma smutne zakonczenie jest taka no hmmm gleboka i inspirujaca Odpowiedz Link
rita100 Re: klip na dzis :) 12.07.09, 21:07 Wiesz, jak ma być miłość smutna, to lepiej sie jest nie miłować, chyba, ze się w takiej właśnie milości lubujesz, ale po co szukać miłości smutnej, kiedy i tak z czasem staje sie smutna, więc lepiej trzymać wesołą miłośc i to jak najdłużej, a potem ją puścić , by nie cierpieć. A Cirano mówi nawet, że lepiej być singlistą, czy ja wiem, a moze ma rację. Niekiedy Bóg łaczy ogień z wodą i całe życie, kurde zafajdane. Odpowiedz Link
cirano Re: klip na dzis :) 13.07.09, 15:21 rita100 napisała: A Cirano mówi nawet, że lepiej być singlistą, czy ja wiem, a moze ma rację. > Niekiedy Bóg łaczy ogień z wodą i całe życie, kurde zafajdane. Na na, rita. A kiedy to ja coś takiego powiedział? Singlowi nigdy prawie nie jest dobrze, doświadczyłem Odpowiedz Link
rita100 Re: klip na dzis :) 13.07.09, 20:59 Oj, Cirano, aleś drobiazgowy ;))))) Pisałeś, że aby być szczęśliwym to trzeba żyć samemu, wtedy nie pierzesz męzowi galotek czy koszulinek, ani o ancungu nie myslisz, nie warzysz dla niego, masz wolnośc Tomku w swoim domu. I jesteś szczęsliwy ! Pisałeś, ze i nie warto marzyc o małym księciu. Bo to bajka. A ja dodam, czy to bajka czy nie bajka, ale z małego księcia czasami może wyrosnąć groźny lew z pazurami, albo jeszcze co gorszego. I wtenczas jest ta rzeczywistośc, którą doświadczasz, bo nie jesteś singlem jak piszesz. I tak źle i tak nie dobrze, ale można się do wszystkiego przyzwyczaić. Nauczyć się w tym żyć tak w singlu jak i w małżeństwie. A dlaczego to Singlowi nie jest dobrze, skoro mozesz robić co chcesz i myśleć tylko o sobie ? Ojeje, no własnie, znam kobiete, która jest singlem i się chwali, ze gdzieś tam na czasie czy gdzieś ma tyle znajomych, ze musi w kalendarzu pisać kto stawia kolacje itd, rozrywana osoba, mówi o samych superlatywach..... jak to..... tak to opowiada mi w pracy, a mnie aż roznosi jak ma fajnie dziewczyna....... :) bez obowiązku, jeno mysli żeby imion nie pomylić. Odpowiedz Link
gryfny Re: klip na dzis :) 13.07.09, 14:34 www.youtube.com/watch?v=TDZUIMlMq7c&feature=topvideos Odpowiedz Link
rita100 Re: klip na dzis :) 13.07.09, 21:03 Gryfny, Ty nie śpiewaj, powiedz jak to jest w małżeństwie, bo Willi nie wie czy zostać samemu i tylko zmieniać milości czy jednak sie ustatkować ? ;))) Odpowiedz Link
rita100 Re: klip na dzis :) 13.07.09, 21:04 Jest takie powiedzenie: "mąż nie wąż, ale krew pije" :)))0 Odpowiedz Link
rita100 Re: klip na dzis :) 13.07.09, 23:32 Winszowania żoneczki z okazji dwudziestolecia małżeństwa - Chłopecku, toż ci życza wszystkiego nojlepszego, a przede wszystkim zdrowia, chłopeczku, a żeby my sie tak radzi mieli, jak do teraz. Dwacet roków, widzisz tak przeleciało. Dwacet roków, jak my juz sóm razem. No, już sóm duze dzieci, a fórt sie mómy radzi, boś ty jest szykowny, a jo tyż. No, i jak ón usłyszoł te dwacet roków, tak mu mina zrzedła i zaczął płakać. I tak strasznie płacze, rzewnie i óna wystraszono, pyto się go: - Chłopeczku, cóż ci sie to robi ? Czyś dostoł jaki atak? Cóż ci to dać ? Jaki krople, abo co ? Cóż ci się dzieje, chłopeczku? A ón godo: - Nic mi sie nie dzieje. Nic, ale żeś mi przipomniała tych dwacet roków. - No, toż czemu płaczesz ? - Tak, płaczym. Muszym płakać, bo lepiej by było, jakbych wtedy był dostoł dwacet roków więzienia, bo bych już jutro był wolny. ;) Odpowiedz Link