Dodaj do ulubionych

skąd wiadomo?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.02, 21:22
Skąd wiadomo, że to miłość? Lubię przebywać w jego towarzystwie, jest między
nami pożądanie, tęsknię kiedy go nie widzę, przykra jest mi myśl, że mógłby
spotykać się z inną, ale świat nie wygląda inaczej, jestem tylko mniej
samotna ... Czy ja nie potrafię się zakochać? A może na to potrzeba czasu? A
może tak bardzo się boję kolejnej porażki, że nie pozwalam sobie na miłość? A
może już go kocham, tylko jeszcze o tym nie wiem?
Jak to było z Wami? - od razu wiedzieliście, że to jest TO, czy też
potrzebowaliście czasu, żeby się zorientować?
Pozdr.
La
Obserwuj wątek
    • Gość: EBSIK Re: skąd wiadomo?JAK JEST DUŻY BRZUSZEK TO WIADOMO IP: 192.168.0.* 23.02.02, 21:25
      Gość portalu: La napisał(a):

> Skąd wiadomo, że to miłość? Lubię przebywać w jego towarzystwie, jest między
      > nami pożądanie, tęsknię kiedy go nie widzę, przykra jest mi myśl, że mógłby
      > spotykać się z inną, ale świat nie wygląda inaczej, jestem tylko mniej
      > samotna ... Czy ja nie potrafię się zakochać? A może na to potrzeba czasu? A
      > może tak bardzo się boję kolejnej porażki, że nie pozwalam sobie na miłość? A
      > może już go kocham, tylko jeszcze o tym nie wiem?
      > Jak to było z Wami? - od razu wiedzieliście, że to jest TO, czy też
      > potrzebowaliście czasu, żeby się zorientować?
      > Pozdr.
      > La

• Gość: Allegra Re: skąd wiadomo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 01:54
      Nie wiedzialam od poczatku. Nie bylam gotowa na zwiazek, wiec wypieralam ze
      swojej swiadomosci fakt, ze moglabym kogos pokochac. Ale prawda jest, ze
      tesknilam za nim, kiedy szlam do pracy, ze jedynym schronieniem i bezpiecznym
      miejscem zaczely mi sie wydawac jego ramiona, ze chcialam sie z nim dzielic
      kazda chwila, takze ta, ktora spedzilismy osobno.. Przez wiele miesiecy nie
      powiedzialam tego jednego, magocznego slowa.. Nie wiedzialam, ze to milosc do
      chwili, kiedy poczulam, ze go trace.. W perspektywie utraty tego, bez czego nie
      umialam zyc zrozumialam swoje uczucia i opowiedzialam o nich jemu. To byl dobry
      ruch.

Pozdrawiam i zycze, zebys wczesniej odkryla prawde :)
    • Gość: Mikey Re: skąd wiadomo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 02:54
      zrozumiałem, że chyba ją kocham dopiero wtedy, gdy już odeszła z mojego życia...
      ale słyszałem, że kobiety to od razu czują...
      • quickly I tu masz racje Mikey... 24.02.02, 03:30
        ...to czy facet kocha ja czy nie dociera do niego, jak "ona" robi go, ktoregos
        pieknego dnia, w "trabke". Dziala to z cala pewnoscia w wypadku facetow. No,
        ale takie jest zycie.
        • Gość: Pom Re: I tu masz racje Mikey... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 19:21
          Czasem wie się od razu. Ale to chyba nie jest reguła. Symptomy masz dobre. :)
          Więc się ciesz, jeśli Twoje uczucia są odwzajemnione.
          • hiacynta Re: I tu masz racje Mikey... 25.02.02, 09:50
            Najpierw było zakochanie. Coś cudownego. Myślałam o nim niemal 24 godziny na
            dobę. Stan piękny i uroczy, ale jakże utrudnia prawidłowe funkcjonowanie.
            Chciałam spędzać z nim każdą wolną chwilę, a kiedy szłam na spotkanie bałam się
            jak nigdy. Serce waliło mi jak oszalałe. To był cudowny stan zakochania, nad
            którym nie byłam w stanie zapanować. Potem skończyły się piękne chwile i
            zdjęłam różowe okulary przez które na niego patrzyłam i zaczęliśmy się
            sprzeczać i kłócić i zobaczyłam, że ma wady. I tak mijał czas, a my ciągle
            byliśmy razem i nadal jesteśmy bo łączy nas coś szczególnego, coś co sprawia,
            że tęsknisz i nie chcesz żyć bez drugiej osoby, coś co może nie jest aż tak
            szalone jak zakochanie ale równie piękne i przede wszystkim trwalsze. Mówię
            oczywiście o miłości.
      • belbo_ Re: skąd wiadomo? 25.02.02, 23:24
        ja wiedziałem wcześniej ..ale tez odeszła:)
        • kasia-s Re: skąd wiadomo? 26.02.02, 00:03
          belbo_ napisał(a):

> ja wiedziałem wcześniej ..ale tez odeszła:)

miłość odeszła czy dziewczyna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka