Dodaj do ulubionych

to bylo pieklo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:39
poznalem piekna dziewczyne, byl amoim idealem,chodzilismy kilka miesiecy ze
soba zanim poszlismy do lozka.i wtedy zaczelo sie pieklo.podczas sexu z nia
nic nie czulem, zadnego tarcia jakbym uderzal w proznie.doadam ze jestem
przecietny jesli chodzi o rozmiar czlonka[12 cm dł i 10 obwodu podzcas wzowdu]
wiec to nie moja wina.wkoncu jej wygarnąlem ze albo jest byla prostytutką
albo ukrywa dzieci przedemna,tak czy siak wybiegla z płaczem i niegdy jej ju
zni ewidzialem,i dobrze,znam swoja wartosc i niebede marnowal czau na kogos
kto jest inny i niemoze mnie zaspokoic.aby byc ssczesliwym trzeba byc
egositą ,proste.czy uwazacie ze dobrze postąpilem?
Obserwuj wątek
    • Gość: gościu Re: to bylo pieklo IP: 62.121.129.* 17.05.04, 15:40
      nudzisz
    • taka_tam Re: to bylo pieklo 17.05.04, 16:06
      gratuluję wdzięku, delikatności, no i dokładności w wymierzeniu swojego
      penisa... po prostu - klasa! :-(((
      • Gość: gościu Re: to bylo pieklo IP: 62.121.129.* 17.05.04, 16:12
        musial sie chlopak niezle postarac zeby mu tyle wyszlo na centymetrze, docencie
        choc to, ale te kity o normie niech wciska innym hyhy
        • Gość: adrian Re: to bylo pieklo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:20
          chyba ktos jest tu niedorozwiniety . zajrzyj sobie do kazdej encyklopedi ,norma
          to od 12 cm do 15 cm ,wiec 12 cm miesci sei w normie.
          • taka_tam Re: to bylo pieklo 17.05.04, 16:34
            ...i dodatkowo wiedzy encyklopedycznej :-)))
            • Gość: takitam Re: to bylo pieklo IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.05.04, 18:05
              No Adrianie, popisałeś się sztuką miłoosną nie ma co...
              Nawet jak się ma takiego małego fiutka, to przy odpowiednich technikach
              obydwoje mogą mieć olbrzymią satysfakcję. Ale jeśli jedyna technika to metoda
              kafara,w dodatku przy chamskim nastawieniu, to efekt żałosny.
          • Gość: nono Re: ooo IP: *.lodz.mm.pl 17.05.04, 21:44
            ooooo czyżbyśmy trafili w czuły punkt, trafiłes na złe forum kolego, jak widać
            to ty masz problem a nie ona, ładnie potraktowłeś te swoja "jedyną" jak szmate
            ostanią, śa takei metody i pozycje żę każdy nawet kompltenie nieodpasowne pary
            moga mieć przyjemność, lepiej dla te dziewczyny że ją rzuciłeś, po co ma sie
            matnować z kimś takim,a może masz kompleksy i zwliłeś wine na nią to typowe u
            facetów. A mozę ta norma we enyklopedi jest podna nie w zwdozi;Ptylko sie nie
            bulwersuje to nie jest przytyk, tylko nie wiem.
    • Gość: belbo cztyac to to bylo pieklo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.04, 21:44
      nie wiem czego Ci bardziej zazdrościć.. 12 czy 10 cm..
      Swoja droga nigdy mi nie przyszło przez myśl nawet mierzyć cos takiego..

Głupota ma różne oblicza.. ale zawsze jest głupotą.
      • Gość: bb Re: cztyac to to bylo pieklo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:57
        co za chamstwo... słów brak!
        • Gość: belbo Re: cztyac to to bylo pieklo IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.05.04, 22:19
          chamstwa to mozesz jeszcze w zyciu doswiadczyc..
          To było delikatne jak musnięcie puchu..
    • bart68 Re: to bylo pieklo 18.05.04, 01:21
      To na pewno było piekło...... dla tej dziewczyny
    • Gość: expertka Re: to bylo pieklo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:26
      12 cm hahaha toż to krasnal... hahaha i ty tym chciałeś dogodzić jej ? hehe
    • Gość: Joanna Re: to bylo pieklo IP: *.eastlink.de 18.05.04, 15:15
      Jezu.. Czy ten caly list jest na powaznie czy ktos sobie tu jaja robi? Po paru
      miesiacach chodzenia rzuciles dziewczyne bo nie byla w stanie ci dogodzic? A
      gdzie sie podzialo to cale uczucie? A to jak ona sie poczula to co wisialo ci?
    • Gość: pipi [...] IP: 213.17.194.* 20.05.04, 17:17
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ona sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam IP: *.malnet.pl 27.06.04, 10:44
        witam.
        Nie myslalam, ze adrian posunie sie do czegos takiego, wiedzialam jednak ze
        pisuje czasami na forum wiec zajrzalam tu i sie zszokowalam. W zwiazku z
        powyzszym musze Wam powiedziec, ze po rozpoczeciu wspolzycia (przepraszam, ze
        te intymnosci) mocno sie rozczarowalam. Jestem normalna kobieta, mam 171 cm
        wzorstu i normalna budowe. Nie chcialam mu robic przykrosci, ze nie potrafi dac
        satysfakcji kobiecie w ten czy inny sposob udawalam ze niby wszystko ok. Ale po
        paru kilku tygodniach mialam dosc i on to chyba zauwazyl. Podczas sexu (nie
        dosc ze trwal z nim 30 sek - strasznie szybko sie podniecal) to caly sie
        slinil. A potem jak zaczelam ta delikatna rozmowe o naszym wspolzyciu to
        wyskoczyl wlasnie z tym tekstem co opisal powyzej. Przykro mi ze opisuje to
        wszystko ale nie spodziewalam sie, ze Adrian wyciagnie te sprawy na forum. Mnie
        naszczescie sie ulozylo. Mam nowego chlopaja, ktory potrafi obdarzyc mnie
        uczuciem a i w tamtych sprawach jest niesamowity (nie mowie tylko o rozmiarach
        ale i technice). Adrian jestes pomylka i poszukaj sobie plastikowych lalek
        necie bo prawdziwej kobiecie mozesz jedynie wyczyscic buty
        • malinka48 Re: sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam 27.06.04, 10:56
          No i proszę hehehehe grunt to dobrana para ..........a może tak na skrzyżowanie
          i pokrzyczeć
          • andrewx Re: sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam 27.06.04, 11:24
            i proszę jak sie wszystko wyjaśniło.
            • meduza4 Re: sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam 27.06.04, 11:40
              A mnie sie ciagle wydaje, ze to jakas podpucha :-(((
              • andrewx Re: sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam 28.06.04, 22:37
                tu sie nie dalas ale w w brakuje mi milosci wpadlas po uszy
                • meduza4 Re: sprostowanie - Adrian to ja ciebie rzucilam 29.06.04, 00:10
                  To bylo za glupie, aby moglo byc prawdziwe.
    • uve Re: to bylo pieklo/ hehehehe 28.06.04, 08:32
      hehehehe Nie wiedziales do kogo sie zglosic. Gdybys przyszedl do mnie, zrobil
      bym ci remedie i dla dziewczyny tez, Dla ciebie by uroslo, natomiast dla niej
      by sie zwezylo. Nie zartuje. No ale teraz gdzie ja znajdziesz?
      Pozatem, to co piszesz wskazuje na to ze ona musiala miec dziecko, chyba ze te
      jej rozmiary to sprawa wrodzona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka