piekny_i_mlody 03.07.02, 16:44 Poznam uroczą Warszawiankę w celu spędzenia z nią wakacyjnych upałów pod rozłożystym drzewem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 19:17 Pierzasta kulka zapytuje delikatnie, czy nie pomyliłeś nety? Może ta propozycja nie miała być umieszczona tu?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 19:25 Kulko, a gdzie powinien zamieścić? Nie ma na to osobnego forum. A na Towarzyskich mógłby nie być potraktowany zbyt serio. Pozdrawiam Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 19:27 nadajemy janek dzisiaj na podbnych falach, wlasnie mialam cos podobnego napisac, serio:))) ja_nek napisał(a): > Kulko, a gdzie powinien zamieścić? Nie ma na to osobnego forum. A na Towarzyski > ch > mógłby nie być potraktowany zbyt serio. > > Pozdrawiam > Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 19:35 Obawiam się z tego wyciągać jakieś wnioski, bo jeszcze mi jakieś cięgi dasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 19:38 ja_nek napisał(a): > Obawiam się z tego wyciągać jakieś wnioski, bo jeszcze mi jakieś cięgi dasz. skoro sie obawiasz, to pewno masz powody:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 19:41 No i masz, zawsze podejrzliwa, a ja mam przecież dobre intencje (spoglądając na kieckę, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 19:43 ja_nek napisał(a): > No i masz, zawsze podejrzliwa, a ja mam przecież dobre intencje (spoglądając na > > kieckę, hihi) znowu zaczynasz? a potem bedzisz sie dziwil ciegom...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 19:46 Ja tylko podziwiam kolor i to jak dobrze leży na Tobie. A Ty się zaraz srożysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 19:51 ja_nek napisał(a): > Ja tylko podziwiam kolor i to jak dobrze leży na Tobie. A Ty się zaraz srożysz. > .. mam na sobie spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 19:46 A ja to poczekam na reakcję tego gościa - hiii. Dokopie - nie dokopie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 19:48 Jak dokopie to mi, mój rewir łowiecki też w Warszawie. A tu jak na złość żadnej Warszawianki Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 19:55 To pożyczę wam ze dwa mopy od sprzątaczek u siebie w robocie i udostępnię miejsce do pojedynku w parku pod oknem - będę miała atrakcję:-)Hiii. Białe piórka tyż są z W-wy i chętnie obejrzą występ. O,o,o, i bilety będę mogła sprzedawać - hiii i zarobię na neta - ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 19:59 Ja się nie przebieram - piórka same rosną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 20:05 Ptaszyna Twego gatunku już zapewne zaobrączkowana, więc o co byśmy się mieli bić? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 20:12 Nie jest zaobrączkowana, ale to inne kapcie - hiii. Nie nadaje się na temat Romantiki - widzę, że potzrebne jest forum typu salon towarzyski - :-) hiii Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 20:16 "Nie nadaje się na temat Romantiki - widzę, że potzrebne jest forum typu salon towarzyski - :-) hiii" Czemu się nie nadajesz? Wolna, w sam raz na Romanticę, do rozmów o rzeczach trwałych i tych mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 20:22 A kto by chciał słuchać pierzastego ptaka, który zachowuje się jak niedoszła fatamorgana - pojawia się i znika? I nie zawsze ma cuś ciekawego do powiedzenia, ale dziób rozdziawia, a potem dziwi się, że obrywa?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 20:42 Chyba ten piękny i młody się wypłoszył, czy cuś. Biała pierzasta kula kaja się i prezprasza.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 21:04 Może łowi Warszawianki na sąsiednich forach? Albo listy pisze. Konkurencja, co za czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.02, 21:08 ja_nek napisał(a): > Błyskawicznie się przebrałaś, przyznaję. zaraz blyskawicznie: od kilku dni chodze w spodniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: propozycja 04.07.02, 09:50 Gość portalu: messja napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > Błyskawicznie się przebrałaś, przyznaję. > > zaraz blyskawicznie: od kilku dni chodze w spodniach:) są trudne dni w życiu każdej kobiety, wtedy trzeba chodzić w spodniach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 10:27 tja... np. praca i dojazdy:))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > ja_nek napisał(a): > > > > > Błyskawicznie się przebrałaś, przyznaję. > > > > zaraz blyskawicznie: od kilku dni chodze w spodniach:) > > są trudne dni w życiu każdej kobiety, wtedy trzeba chodzić w spodniach:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.02, 21:11 white.falcon napisał(a): > A ja to poczekam na reakcję tego gościa - hiii. Dokopie - nie dokopie?:-) ....jak nie dokopie, to bede prowokowac dalej.... jak dokopie, to otworze nastepny watek o agresji na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.02, 21:44 ja_nek napisał(a): > Ciągle w tych samych? nie, a co bylo to propozycja? bo prezenty urodzinowe tez przyjmuje z 2tyg. wyprzedzeniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 21:50 > nie, a co bylo to propozycja? bo prezenty urodzinowe tez przyjmuje z 2tyg. > wyprzedzeniem:))) Kiepski ze mnie sponsor, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.02, 21:51 to co? moze kartka?:) ja_nek napisał(a): > > nie, a co bylo to propozycja? bo prezenty urodzinowe tez przyjmuje z 2tyg. > > > wyprzedzeniem:))) > Kiepski ze mnie sponsor, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 21:50 I co za prezent ma to być? Bo pierzaste i nieokrzesane zniknie na parę dni, a potem się znów pojawi i chętnie przeczyta, jak dziabiecie siebie (od jakiego czasu?:-))i może jaki prezent zafunduje. Czy mnie zawsze musi ścigać moja praca - też temat do dyskusji, w moim przypadku bardzo aktualny? Czy jak samolot nie ląduje w okolicy WTC, to się nie rozbija? P.S. Nie jestem stewardessą - po prostu lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 21:55 Ty Orliczko już dostałaś maleńkie coś. Messja, a gdzie mam listonosza wysłać z przeuroczą kartką na Twe imieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.02, 21:57 nio ladnie.... ptaszyskowi juz cos kupil, a mnie na spodnie zaluje i w dodatku pomylil urodziny z imieninami... dobrze, ze nie jestem zazdrosna:))))))))))))) ja_nek napisał(a): > Ty Orliczko już dostałaś maleńkie coś. > > Messja, a gdzie mam listonosza wysłać z przeuroczą kartką na Twe imieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 22:00 Messjo, jako gentelman nie zwykłem mówić o urodzinach, bo kobieta zaraz myśli ile ma lat. Nieważna okazja, ważne że kartka i życzenia są. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: propozycja 03.07.02, 22:01 ja_nek napisał(a): > Messjo, jako gentelman nie zwykłem mówić o urodzinach, bo kobieta zaraz myśli i > le > ma lat. > Nieważna okazja, ważne że kartka i życzenia są. a ja sie nie ciesze:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 22:02 No i masz. tak źle i tak niedobrze. i jak tu wytrzymać z kobietą, hihi? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: propozycja 03.07.02, 22:06 ja_nek napisał(a): > No i masz. tak źle i tak niedobrze. i jak tu wytrzymać z kobietą, hihi? to dlatego, ze chcesz ich miec zbyt wiele:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 22:05 A ja wogóle nie obchodzę urodzin, bo mi los je załatwił w tak skuteczny i nieprzewidziany sposób, że mówić się nie chce.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: propozycja 03.07.02, 22:03 ja_nek napisał(a): > Messjo, jako gentelman nie zwykłem mówić o urodzinach, bo kobieta zaraz myśli i > le > ma lat. > Nieważna okazja, ważne że kartka i życzenia są. nie ma... a co wyslales ptakowi? jakas niemoralna propozycje?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: propozycja 03.07.02, 22:07 ja_nek napisał(a): > Geheim nie chce marudzic, ale kartki jak nie bylo tak nie ma...:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: propozycja 03.07.02, 22:09 ja_nek napisał(a): > Geheim a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 22:09 III tam. Nie robię konkurencji istotom inteligentniejszym od siebie. Ale rzeczywiście jestem biedna z tą moją pracą i wcale nie romantyczna. Coś mi piórka zwiędły, jak jakiemuś kurczęciu brojlerowi, nie wiecie, czemu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 22:17 Geheim = Cekpetno. Co ma być - się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: propozycja 03.07.02, 22:23 Mi nie szwankuje, nie miałem rosyjskiego "n" Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 22:30 To przegraj program językowy - taki jest i jest tani. Swoją drogą są świetne (ale to nie oddaje sensu wypowiedzi - musisz mi wierzyć na słowo pisane) treści na rosyjskich i serbskich przeglądarkach. Fakt - trzeba znać języki - hiii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_mlody CO TO MA BYC? 03.07.02, 23:13 CZYTAŁ KTOS TEMAT? degustujecie mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: CO TO MA BYC? 03.07.02, 23:16 Rozgadało się forum, oj rozgadało.:-) Ty więcej par skojarzysz, niż sam coś znajdziesz - hii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: CO TO MA BYC? 03.07.02, 23:17 white.falcon napisał(a): > Rozgadało się forum, oj rozgadało.:-) Ty więcej par skojarzysz, niż sam coś > znajdziesz - hii:-) piękny i młody(bardzo?)-to może być Amor...:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_mlody Re: CO TO MA BYC? 03.07.02, 23:20 Nie bardzo.. w sam raz.. znaczy po 20 i przed 40:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: CO TO MA BYC? 03.07.02, 23:22 A o co ci chodzi? Bo mnie zaczyna ciekawić, czego szukasz.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 23:19 Aj, tam. Może być - hii. Po co dawał anons na tej stronie? Ja_nek uprzedzał, ale w razie czego nie bojam się - hii Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_mlody Re: propozycja 03.07.02, 23:22 Ja tez się nie boja. panosz się na własnym wątku. czyżby pomysłu na tytuł zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 23:25 Nie na tego co trzeba naskakujesz. Mam własny wątek - przejrzyj sobie. I tam panoszy się ktuś inny.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_mlody Re: propozycja 03.07.02, 23:28 i to Cię upoważnia do panoszenia się tu? czyny innych usprawiedliwiają nasze postępowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: propozycja 03.07.02, 23:35 Nie - nie usprawiedliwia. W porządku - chciałam, by było wesoło i sympatycznie - cóż - nie udało się - masz inne poczucie humoru - szanuję to. Sorry - nie chcę ci stwarzać problemu - sam go masz. Szukaj dalej - z całego serca życzę powodzenia. Macham piórkami:-)( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: propozycja IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 00:51 piekny_i_mlody napisał(a): > Ja tez się nie boja. > panosz się na własnym wątku. > czyżby pomysłu na tytuł zabrakło? podpowiedz; o agresji zawsze mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś