colete 03.06.05, 21:21 Znowu przyszła do mnie samotność choć myślałem, że przycichła w niebie Mówię do niej: - Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: - Kocham ciebie Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rosa Re: Znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:28 Widac samotnośc ma nieodwzajemniona miłość:) Kocham tego poete. nie pcha sie do jupiterow kamer, nie "produkuje" w prasie, nie ma reklamy dziel, ani marketingu a jednak ludzie sami odnajduja jego dzieła. Ot tak bez reklamy, grupy marketingowcow. Jak widac Prawda broni sie sama. Dzielo mowi same, nie trzeba mu suflera:) Podoba mi sie ta niekrzykliwosc tego poety. Jest cisza, ktora wszyscy slysza:) Nie zabiega o rozglos, a ma go. Przemawia dziełami. I jeszcze jeden taki pisarz jest z rocznika 67, ale on to gallus anonimus do potegi entej, do kwadratu jak sam mowi:) Jego dzieła byłyby rownie pieknie i przemawiajace soba jak Twardowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: Znowu 03.06.05, 21:37 To prawda co piszesz o wielkiej mocy jego słów. Tak proste słowa a tak ważne i celne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:56 Tak. Sa w swej delikatnosc bardzo mocne i silne. I chyba w tym tkwi jego moc. Zawsze wierzyłam w słowa. A człowiek z dusza poety mowi inaczje niz inni. to taki duchowy wieszcz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Znowu 03.06.05, 23:08 Wczoraj x. Twardowski skończył 90 lat. Najlepsze życzenia - dużo zdrowia pzede wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:20 Zdrowia i Weny:) Pokazywali go w tv. Staruszek z niego. chudziutki. Starośc ma swoje oblicze. Nie jest najpieknijesze, ale daje do myslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:58 Zawsze możesz to wykasować - Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: Znowu 04.06.05, 13:03 No co Ty.. nie śmiałabym. Tak jak jest, jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:10 Nie wierzysz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: Znowu 11.06.05, 21:42 Raz wierzę, innym razem znowu mniej... Jak to w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś