Gość: lexy IP: *.satkabel.com.pl 01.09.02, 09:57 Czy mozna gdzies znalesc w sieci jakies testy itp. zeby sprawdzic czy partnezry do siebie pasują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opty13 Re: Czy do siebie pasujemy? 01.09.02, 10:04 Nie zartuj. Mozna samochod przetestowac, albo pralke. Test ktory mialby odpowiedziec na Twoje pytanie to tak jak wrozenie z chmur. Czlowiek jest "troche" bardziej skomplikowany niz samochod. To juz lepiej poradz sie przyjaciol jesli szukasz odpowiedzi (ale oni Ci takiej na pewno nie dadza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.Belbo Re: Czy do siebie pasujemy? IP: *.acn.waw.pl 01.09.02, 13:06 Na pewno nie pasujecie.. jesli ty juz testu szukasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Czy do siebie pasujemy? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.02, 13:51 Chyba żartujesz! Rece opadaja . Przy takim doborze partnera daleko nie zajdziesz,Uzyj rozumu a jak go brak to miej nadzieje ze kiedys go nabedziesz. Moze narazie odloz sprawy sercowe na bok(latwo mowic) , a zajmij sie nauka , poczytaj itd.Zrob cos dla swojego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czy do siebie pasujemy? 01.09.02, 16:47 Gość portalu: ada napisał(a): > Chyba żartujesz! Rece opadaja . > Przy takim doborze partnera daleko nie zajdziesz,Uzyj rozumu a jak go brak to > miej nadzieje ze kiedys go nabedziesz. > Moze narazie odloz sprawy sercowe na bok(latwo mowic) , a zajmij sie nauka , > poczytaj itd.Zrob cos dla swojego rozwoju. ale sie wywmadrzeasz:)))) latwo sie nad kims nasmiewac, ale reka do gory, kto nigdy sie nie zastanawial: "czy my do siebie pasujemy?" pewno test tu niewiele da, ale kto szuka ten wkoncu znajdzie (mnie pomaga w zyciowych sytuacjach czarna pantera102:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Czy do siebie pasujemy? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.02, 23:19 > > ale sie wywmadrzeasz:)))) > latwo sie nad kims nasmiewac, ale reka do gory, kto nigdy sie nie > zastanawial: "czy my do siebie pasujemy?" > pewno test tu niewiele da, ale kto szuka ten wkoncu znajdzie (mnie pomaga w > zyciowych sytuacjach czarna pantera102:)))))) Nie mialam zamiaru sie wymadrzac - ja wciaz sie zastanawiam:"czy ja i on do siebie pasujemy "- ale nikt na to mi nie odpowie, wlasciwie odpowiedz znajde po latach bycia z nim , a jesli nie ...to nigdy sie nie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Czy do siebie pasujemy? IP: *.acn.waw.pl 01.09.02, 17:03 "Zrob to sam" Słodowego bedzie na miejscu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czy do siebie pasujemy? 01.09.02, 21:30 Gość portalu: Belbo napisał(a): > "Zrob to sam" Słodowego bedzie na miejscu :))))))))) nic nie powiem, chodz nasuwa sie zlosliwosc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Czy do siebie pasujemy? 02.09.02, 00:10 Robutki reczne pewnie mialas na mysli, oj grzeszna Ty!!!!!!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Czy do siebie pasujemy? 02.09.02, 08:09 Duzo jest na stronach znakow zodiaku bo to jest najczestrze prownanie. Na inne nie licz - tylko intuicja, doswiadczenie i czas odpowie na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś