Dodaj do ulubionych

Sex z pasierbicą

11.03.11, 20:54
Pasierbica adoruje mnie,podrywa,zaczya mnie to kręcić,nie wiem co zrobię jakwskoczy mi do łóżka.
Obserwuj wątek
    • self-mademan Re: Sex z pasierbicą 12.03.11, 07:19
      janq43 napisał:

> Pasierbica adoruje mnie,podrywa,zaczya mnie to kręcić,nie wiem co zrobię jak wskoczy mi do łóżka.
      Moze byc ciekawie:)
      • Gość: robert Re: Sex z pasierbicą IP: *.insat.net.pl 12.03.11, 20:17
        A co na to twoja zona, czyli matka pasierbicy?

KILKA UWAG O RELACJACH PRAWA I MORALNOŚCI NA TLE PRZESTĘPSTWA KAZIRODZTWA:"..krąg osób najbliższych, mogących popełnić przestępstwo kazirodztwa, jest stosunkowo wąski (zstępni, wstępni, przysposobiony, przysposabiający, brat, siostra), co w konsekwencji skutkuje tym, że pewne kontakty seksualne, podejmowane w ramach rodziny lub we wspólnocie domowej, pozostaną czynami indyferentnymi z punktu widzenia prawa karnego w kontekście przestępstwa kazirodztwa, choć z pewnością nie są one obojętne z punktu widzenia ocen moralnych. Jako exemplum wskazać można następujące przypadki konsensualnego obcowania płciowego: gdy przysposabiającym jest tylko jeden z małżonków, a drugi z nich podejmuje takie obcowanie z przysposobionym; między rodzicami zastępczymi a dzieckiem przebywającym w takiej rodzinie; między ojczymem (macochą) a pasierbem (pasierbicą); gdy obcowania płciowego dopuszcza się konkubent jednego z rodziców z jego dzieckiem; między rodzeństwem ciotecznym lub stryjecznym; także między powinowatymi, tj. w relacji między jednym małżonkiem a krewnymi drugiego małżonka (np. obcowanie płciowe męża żony z jej matką - potocznie zięcia z teściową). Potwierdza to słuszność wyjściowej tezy opracowania o nadrzędności moralności nad prawem..."
    • zakletawmarmur Re: Sex z pasierbicą 13.03.11, 08:03
      > Pasierbica adoruje mnie,podrywa,zaczya mnie to kręcić,nie wiem co zrobię jakwsk
      > oczy mi do łóżka.

Nie nakręcaj się tak bardzo, fakt, że dziewczyna Cię kusi nie oznacza, że pójdzie z Tobą do łóżka:-)

Ja rozumiem, że seks z młoda dziewczyną to spełnienie marzeń nie jednego pana w Twoim wieku... Jednak warto mieć jakieś świętości...
      • andrexx Re: Sex z pasierbicą 14.03.11, 14:45
        pogoń małolatę, naoglądała sie "mody na sukces"
        i pamietaj : żadnych romansów w pracy i w kręgu rodziny
        • janq43 Re: Sex z pasierbicą 14.03.11, 16:10
          Masz racje:)
        • self-mademan Re: Sex z pasierbicą 16.03.11, 09:25
          andrexx napisał:

> pogoń małolatę, naoglądała sie "mody na sukces"
          > i pamietaj : żadnych romansów w pracy i w kręgu rodziny
          Żadnych romansów?
      • janq43 Re: Sex z pasierbicą 14.03.11, 16:12
        zakletawmarmur napisała:

> > Pasierbica adoruje mnie,podrywa,zaczya mnie to kręcić,nie wiem co zrobię
        > jakwsk
        > > oczy mi do łóżka.
        >
        > Nie nakręcaj się tak bardzo, fakt, że dziewczyna Cię kusi nie oznacza, że pójdz
        > ie z Tobą do łóżka:-)
        Wcale mnie to nie kręci!!
        >
        • zakletawmarmur Re: Sex z pasierbicą 14.03.11, 18:52
          nie wiem co z
          > robię
          > > jakwsk
          > > > oczy mi do łóżka.

No ok. Z Twojego postu odczytalam jakąś nadzieje, że jednak to się stanie:-) Coś brakuje mi ostatnio wiary w męską wrażliwość:-)
    • maly.jasio ucalujesz jak corke 15.03.11, 13:14
      wytrzaskasz po buzi
      i z lozka wygonisz.
      • self-mademan Re: ucalujesz jak corke 16.03.11, 09:26
        maly.jasio napisał:

> wytrzaskasz po buzi
        > i z lozka wygonisz.
        No nie,bić?:(
        • maly.jasio Re: ucalujesz jak corke 17.03.11, 16:30
          self-mademan napisał:

> No nie,bić?:(

Kobiet sie nie bije TYLKO kwiatem.
          ale jak zajdzie potrzeba, to otwarta lapa po buzi mozna przylozyc :)
          • self-mademan Re: ucalujesz jak corke 26.03.11, 07:12
            na dupsko:)
    • shantyman Re: Sex z pasierbicą 08.04.11, 16:37
      Carpe diem, nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie... ;)
    • Gość: rudy Re: Sex z pasierbicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 08:52
      To ją zerżnij dokładnie
    • Gość: cal-ineczka Re: Sex z pasierbicą IP: *.internetia.net.pl 28.08.11, 09:06
      Przede wszystkim apeluję tu o Twoją uczciwość względem swojej własnej rodziny. Przykładowo: jeśli Twoja córka nie dostała w wieku pasierbicy czarnej sukienki i nie miała za co imprezować, co spowodowało jej rozstanie/a z ukochanym/i to potraktuj ją sprawiedliwie z tą pasierbicą, niech też się rozstanie ze swoimi ukochanymi, niech nie ma też żadnych możliwości finansowych aby się z nimi spotykać.
      Czemu to piszę - trochę z przyczyn moralnych, uczuciowych, ale ważne jest jedno:
      jeśli będziesz traktował ją lepiej niż swoje własne dzieci gdy były w jej wieku, to będziesz traktowany i uważany za chorego psychicznie. Dlaczego? Bo każdy zdrowy kocha bardziej swoje dzieci niż obce.
      No a poza tym - będziesz miał mniej tych adoratorów pasierbicy ..... :)
    • Gość: Piniol Re: Sex z pasierbicą IP: *.box3.pl 21.07.14, 14:31
      Zrób to co zrobiłem ja. Jak żony nie było w domu, to w nocy poszedłem do jej łóżka. Po kilkudziesięciu minutach lizania i całowania sama mi zaproponowała rozdziewiczenie, co też natychmiast zrobiłem. Była zaangażowana na 1000 procent. Tej nocy miałem ją we wszystkie otworki, a jej wiecznie było mało, choć ją bolało za pierwszym razem i w tyłeczek też. Od kilku tygodni rucham ją regularnie kilka razy w miesiącu, a ona zaczęła dopominać się o jej zapłodnienie, bo jak mówi kocha mnie i chce mi urodzić dziecko. Oczywiście zwlekam bo trzy miesiące temu skończyła 15 lat, ale rucham dalej, bo ma ciało 12-to latki i to mnie bardzo kręci. Nie wiem co będzie dalej, ale rzeczywiście może będzie dobrze ją zapłodnić i mieć ją już na zawsze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka