kobietabezserca 18.02.06, 09:58 czastke siebie w tej drugiej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:07 chce odnalalezc - w Tobie swoja cierpliwosc - bo zle mi bez niej milosc - bo odwyklam od kochania tesknote - bo juz nie wiem co znaczy tesknic delikatnosc - bo sie oddalila ode mnie wrazliwosc - bo jestem jak nieczuly kamien pokore -bo hardosc pozbawila mni jej wybaczenie- bo milosierdzie - bo czym jestzapomnialam radosc - bo nie potrafie sie cieszyc brak mi ciebie w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:19 uwazaj uwazaj bo wezne sobie to do serca i zakocham sie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:20 zarzewie milosci... no o to chodzi przeciez, prawda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:21 prawda ... a puzniej mnie zucisz.... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:23 no i juz iskierka gasnie! :( a tak sie zapowiadalo plomiennie... strach przed czym tak blokuje ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:24 powiedz dlaczego bez serca.... i gdzie twoje serce sie znajduje gdzie je szukac mam Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:26 to ze bez serca, to nie znaczy ze go nie ma... zapomnialam byc moze, ze kiedys bylo we mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:27 wszystko zalezy od tego czy czujesz sercem Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:29 wszystko zalezy czy pozwolisz na to i sie otworzysz Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:40 otworz wiec oczy swego serca i patrz i czyn!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:44 powiedziec latwo, a za slowem dzialanie! jak znalezc skoro sie tylko mowi Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 10:50 to moze przejdzmy do działania ...? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 11:11 juz samo to, ze chcesz jest dzialaniem,,,, ale po coz to "moze"? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 11:27 to nie probowales do tej pory? Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 11:38 ??? nie wiem wiem ze narazie ma strasznie upierdliwego klienta..... powiedz mi cos o sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 12:05 swoiste cv masz na wstepie... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 12:07 kobietabezserca napisała: > swoiste cv masz na wstepie... przeczytaj uwaznie, zastanow sie ustosunkuj!:) przyjac nie przyjac... sugeruje przyjac... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 18.02.06, 18:57 juz znalazlam w Tobie... swoja zgubiona gdzies w czelusciach codziennosci cierpliwosc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 16:15 kobietabezserca napisała: > czastke siebie w tej drugiej osobie... troche to dziecinne... Nie lepiej siebie poszukac w sobie? Moze tylko Twoja najcenniejsza czesc uciekla do podswiadomosci? Moze lepiej ja z siebie samego wydobyc - by moc soba kogos obdarowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 16:49 gocha033 napisała: > kobietabezserca napisała: > > > czastke siebie w tej drugiej osobie... > > troche to dziecinne... > Nie lepiej siebie poszukac w sobie? > Moze tylko Twoja najcenniejsza czesc uciekla do podswiadomosci? > > Moze lepiej ja z siebie samego wydobyc - by moc soba kogos obdarowac? * jesli tak postrzegasz... to Twoje widzenie, tez dobrze!:) ja mam inne spojrzenie - moze dziecinne, ale mam! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 16:54 kobietabezserca napisała: > jesli tak postrzegasz... to Twoje widzenie, tez dobrze!:) > ja mam inne spojrzenie - moze dziecinne, ale mam! Nie traktuj tego jak zlosliwosc. Jednak szukanie siebie w innych, to raz, ze wygodnictwo a dwa - syzyfowa praca :) Lepiej stawiac na wlasny samodzielny rozwoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 17:02 alez ja wiem, ze we mnie jest... uspione jednak, a kochajac ... przeciez kochamy kogos w sobie...posluchaj wyznania; KOCHAM sie w Tobie!!!! P.s nie jestem zlosliwa i nie przyjmuje zlosliwosci... wiesz mam poczucie humoru i na codzien i od swieta! Zycze Ci mileGO NIEDZIELNEGO popoludnia Gocha!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 17:11 kobietabezserca napisała: posluchaj wyznania; KOCHAM sie w Tobie!!!! Jednak to oklamywanie siebie i partnera (urocze - fakt)... Prawda brzmi: - Kocham sie w moim wlasnym wyobrazeniu o Tobie. Czyli tak naprawde - Kocham sie w sobie - dzieki Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc w sobie , co zgubione 19.02.06, 17:16 :)))aroden! a moze to wszystko o czym myslimy, co podnieca, zniecheca i smuci, tworzy gule w gardle - jest tesknota do swiadka tych przezyc? a swiadek bywa gluchy i slepy. marzyles kiedys o czapce niewidce, oto nosisz ja prawie bez przerwy... dla innych bywasz niewidzialny Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc w sobie , co zgubione 27.05.06, 08:41 radosc o poranku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuua Re: znalezc w sobie , co zgubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 14:23 znalazca uczciwy poszukiwany Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: znalezc w sobie , co zgubione 27.05.06, 14:57 Gość portalu: buuuua napisał(a): > znalazca uczciwy poszukiwany ---- szukaj,szukaj;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: znalezc, co zgubione 27.05.06, 15:10 kbs lepiej być całoscią i dzielić się sobą...wtedy dopiero okaże się, że druga osoba ma cos naszego Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 27.05.06, 15:15 duszka2 napisała: > kbs lepiej być całoscią i dzielić się sobą...wtedy dopiero okaże się, że druga > osoba ma cos naszego wlasnie podziewlilam sie soba... i co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: znalezc, co zgubione 27.05.06, 15:20 ale ziarno tez wazne z jakiego sortu/? Odpowiedz Link Zgłoś