09.04.06, 15:39
wysoki iloraz inteligencji jest dla kobiet przeszkoda na drzodze do zawarcia
zwiazku malzenskiego, dla mezczyzn jest ulatwieniem tegoz/ tak mowia
statystyki/
Ponoc kazde dodatkowe 16 punktow w skali IQ dla rodzaju "m"oznacza
zwiekszenie prawdopodobienstwa znalezienia zony o 35%. Odwrotnie jest w
przyadku kobiet dla ktorych 16pkt.wzrost IQ powoduje zanizenie
przwdopodobienstwa znalezienia meza az o 40%!!!!
Wiec co lepsze wysokie IQ czy maz????
Obserwuj wątek
    • frostinio Re: IQ 09.04.06, 15:45
      kobietabezserca napisała:
      > Wiec co lepsze wysokie IQ czy maz????

- Wybor nalezy do Ciebie :)

Cale szczescie, wiekszosc Pan z wysokim IQ, w pewnym momencie zycia PRZYTOMNIE
      obniza wymagania, wolac miec meza "hydraulika" , niz zostac same :)

A swoja droga, jak to jest, ze wiekszosci mezczyzn wysokie IQ Pan
      nie jest do nieczego potrzebne i za tym nie gonia ? :)
      • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 15:48
        frostinio napisał:

> kobietabezserca napisała:
        > > Wiec co lepsze wysokie IQ czy maz????
        >
        > - Wybor nalezy do Ciebie :)
        *
        no coz, zlota raczka tzw.maz czasem przewyzsza zdolnosciami i sprytem najwyzsze
        IQ... fakt
        >
        >
        > Cale szczescie, wiekszosc Pan z wysokim IQ, w pewnym momencie zycia
        PRZYTOMNIE
        > obniza wymagania, wolac miec meza "hydraulika" , niz zostac same :)
        >
        > A swoja droga, jak to jest, ze wiekszosci mezczyzn wysokie IQ Pan
        > nie jest do nieczego potrzebne i za tym nie gonia ? :)
        • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 15:52

> no coz, zlota raczka tzw.maz czasem przewyzsza zdolnosciami i sprytem
          najwyzsze
          >
          > IQ... fakt

I ma wszystkie narzedzia z soba i wie jak je uzywac.
          • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 15:57
            no wlasnie, wiec maz czy nie maz , narzedziowy najwazniejszy:))))
            • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 15:58
              pazerny, a kto mowi o tlumoku?
              • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 15:58

> pazerny, a kto mowi o tlumoku?
                a widzial Ty kiedy ladny tlumok , e?
            • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 16:36
              Oczywiscie, ze nazedzia sa najwazniejsze, Bez nich nie ma roboty. Wiec trzeba
              je oliwic i ciagle sie uczyc jak je uzywac. I kto wtedy pamienta o wysokim IQ
              jak same the Tools takie ciekawe?
              • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 16:39
                dalej mlody , dalej, ciekawie mowisz!;))
                • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 16:42
                  Delszy ciag jest juz na "goracym" DVD filmie.
                  • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 16:44
                    cos na temat matematyk co wyklada definicje ilorazu panience co ma wziecie u
                    panow?:))))
                  • Gość: no...,no...,no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:45
                    Młody czyżby mnie pamięć myliła???
                    Przecież Ty lubisz tylko nieśmiałe dziewczyny:)
                    • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 16:48
                      Masz bardzo dobra pamiec!!!!!! Ale trzeba jakos rozrozniac kto jest kto. No nie?
                      • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 16:52
                        pamiec potrafi figle platac! z czasem mozna nie pamietac who is who:)
                        • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 16:55
                          i nawet IQ nie pomoze!
                      • Gość: no...,no...,no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:55
                        No dzięki:)-pamięć to moja mocna strona:)

A co do rozróżniania-kobieta to kobieta,przecież kobieta,to nie mężczyzna.No
                        nie?
                        • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 17:23
                          Gość portalu: no...,no...,no... napisał(a):

> No dzięki:)-pamięć to moja mocna strona:)
                          >
                          > A co do rozróżniania-kobieta to kobieta,przecież kobieta,to nie mężczyzna.No
                          > nie?

Co chciales powiedziec, ze zawsze jak nie pilnowana: zdradzi i oszuka?
                          • Gość: no...no...no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:31
                            Najpierw musimy wyjaśnić,że "chciałaś",ponieważ jestem płci żeńskiej:)
                            Wracając do chciałaś,to nie doszukuj się znaczeń,których nie ma.
                            Kobiet nie trzeba pilnować,bo jak zechce zdradzić i oszukać ,to raczej nie
                            upilnujesz:)i IQ tu nie ma nic do rzeczy,a nawet śmiem twierdzić,że te z
                            niższym ilorazem są bardziej skłonne do zdrad,ponieważ zdają się na instynkt,a
                            brak im wyobraźni.
                            Mężczyźni często popełniają ten klasyczny błąd i myślą,że im głupsza,tym
                            łatwiej ją będzie upilnować:).Nie biorą jednak pod uwagę,że kobieta bez
                            szerszych horyzontów i zainteresowań zdaje się właśnie na instynkt podobania
                            się i potwierdzania tegoż.
                            • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 17:44
                              Sorry, za ta zmiane rodzaju. Zapytalem, bo oczywiscie wiem jak "pilnowanie"
                              rozwsciecza kobiety. Wiem, ze kobiety nasladuja myslenie facetow, aby sie im
                              przypodobac, wiec nie wiedzialem o co ci chodzi. Ty jednak twierdzisz, ze w tym
                              zdaniu nic nie ma, co jest OK. Czy od IQ zalezy, ze kobieta sie puszcza i
                              oszukuje, ja nie wiem. Ale wiem, ktore kobiety nie zdradza i nie oszukaja.
                              Naprawde wiem, ktore to sa(nie napisze tutaj jak, je poznac).
                              • Gość: no...,no...,no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:13
                                No to posiadłeś wielką mądrość,której mężczyźni mogą Ci pozazdrościć.Nie wiem
                                tylko dlaczego nie chcesz się nią podzielić?
                                Może nawet kobiety byłyby Ci wdzięczne,ponieważ na pewno większość z nas też
                                nie wie czy kiedyś zdradzi,czy nie?

A tak na poważnie,to czy Twoim zdaniem zdradzają tylko kobiety?
                                Jeżeli tak,to może mi powiesz z kim one uprawiają ten okropny proceder?Czy mamy
                                do czynienia z trzecią płcią?Bo zakładam,że nie z mężczyznami:)
                                • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 18:28
                                  Jeszcze raz. Wyszlo nie tam gdzie mialo.

Oczywiscie, ze faceci zdradzaja rowniez(rowniez nie wszyscy). Tak, zgadzam sie
                                  z Toba, potrzeba dwojga do tego. Niestety nie moge wam napisac, kto zdradzi a
                                  kto nie(ze zrozumialych wzgledow). Wielu nie uczciwych probowalo by odpowiednio
                                  nasladowac ta wiedze. To jest jak, zlodziejowi by powiedziec: co o duzej
                                  wartosci i kiedy nie jest pilnowane.
                                  • Gość: no...no...no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:38
                                    No tak myślałam:),że to tak jak powiedzieć gdzie coś o dużej wartości jest
                                    niepilnowane:)
                                    Ale ta Twoja tajemniczość trzyma mnie w niepewności jak to będzie ze mną:)
                                    Jedno jest pewne-nie chcę aby mnie ktoś pilnował:)))))))))))))))
                                    • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 19:01
                                      Wiadomo, ze niechcesz byc "pilnowana". Juz jestes duza dziewczynka i sama wiesz
                                      co robisz. Pozatym kto ma Ciebie "pilnowac"? Jakis palant, ktory jest Twoim
                                      mezem? W koncu masz go dla wlasnej przyjemnosci i to on jest Twoim podwladnym.
                                      No i co by koleznaki powiedzialy na to? Ty masz wydawac, robic co chcesz a maz
                                      ma Tobie przytakiwac(najlepiej publicznie) i absolutnie nigdy nie zdradzac.

PS. Te dywagacje, to tak naprawde nie do Ciebie. To raczej tak ogulnie, bo choc
                                      jestescie KAZDA inna kobieta(wrecz nie powtazalna), to te prawdy podzielacie.
                                      Hahahahah. Mysle, ze mozesz mi to wybaczyc, bo bez sprawdzania musze napisac,
                                      ze jestes zupelnie inna i wyjatkowa dziewczyna, na ktorej widok padam z molosci
                                      do Ciebie(a moze perfumy, spodniczka, kolor wlasow itd). I jest to milosc
                                      absolutna czysta i bez zadnych rzadan(jak mowi o takiej na TV i w wielu
                                      filmach). Kocham, ze az dychac nie moge.
                                      • Gość: no...,no...,no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:17
                                        Zacząłeś dość sarkastycznie,ale im dalej czytałam Twój post ,tym jaśniejszy
                                        uśmiech rozjaśniał moją twarz:)
                                        No nieźle,masz nawet poczucie humoru:),chociaż kobiet to raczej Ty nie lubisz:)
                                        Mylisz się co do jednego-wcale nie pragnę aby mężczyźni padali przede mną
                                        trupem.
                                        A że to robią to już ich sprawa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ty Młody możesz jednak sobie podarować-oddychaj swobodnie.Jak chcesz mogę Cię
                                        potrzymać za rękę i podać coś chłodnego do picia:)
                                        • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 23:53
                                          Przepraszam, ale musialem sie urwac. Dzieki za cos chodniejszego. Dzisiaj by
                                          sie tak przydalo. No, pic cos takiego i marzyc w wspolnym wieczorku. Och i moze
                                          ach bym sie powiedzialo.
                                          Dlaczego myslisz, ze nielubie kobiet? Moze jeszcze myslisz, ze nielubie tych z
                                          wysokim IQ? Ja naprawde lubie kobiety i przekomarzajac sie z wami mam uzyteczna
                                          zabawe. Pozdrawiam.

PS. Zdziwiony jestem, ze nie napisalas jak to nie lubisz byc pilnowana i ze
                                          pilnujacy faceci sa niedobrzy(moze szowinistyczne s.inie). Juz mialem opinie
                                          przygotowana na ta okazej. Bo choc mnie tutaj nie bylo to ciagle myslalem o
                                          Was, a jutro znowusz pracuje i mnie tutaj nie ma.
                                          • Gość: no...,no...no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:50
                                            Bardzo mi przykro,że nie odpowiedziałam zgodnie z Twoimi oczekiwaniami:)Czyżbym
                                            nie zdała???:)))
                                            Cieszę się jednak,że nie odmówiłeś chłodnego napoju z rąk moich:)
                                            O pilnowaniu nie mam opinii-nie pilnuję i nie jestem pilnowana:),ponieważ -jak
                                            sam raczyłeś to wcześniej zauważyć-jestem już dużą dziewczynką:)i też zadaję
                                            się z takimi chłopakami,więc pilnowanie odpada.

Pozdrawiam.
                                            • kobietabezserca Re: IQ 10.04.06, 18:54
                                              zrobilo sie cieplusio, powiem nawet ze nie myslalam, ze watek sie rozwinie az
                                              do tylu postow:)
                                              inteligencja olbrzymia, IQ ze sie wyraze "dodowe". Wymiekam!
                                              a madry pewien powiedzial: "Inteligencja jest jak rzeka, im glebsza tym mniej
                                              halasu robi";)))))))))))))))))))))))))))))))0

• Gość: no...,no...,no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:23
                                                Kobietobezserca czyżbym słyszała jakieś fałszywe nutki w Twoim głosie???
                                                Czy to źle ,że Twój "inteligentny" wątek się rozwinął?Uśmiechnij się:)

Skoro cytujemy tu mądrości ,to co powiesz o tej:"Inteligencja jest niczym bez
                                                radości"-P.Claudel-???
                                                • kobietabezserca Re: IQ 10.04.06, 19:25
                                                  Gość portalu: no...,no...,no... napisał(a):

> Kobietobezserca czyżbym słyszała jakieś fałszywe nutki w Twoim głosie???
                                                  > Czy to źle ,że Twój "inteligentny" wątek się rozwinął?Uśmiechnij się:)
                                                  >
                                                  > Skoro cytujemy tu mądrości ,to co powiesz o tej:"Inteligencja jest niczym bez
                                                  > radości"-P.Claudel-???

_

usmiecham sie ... lubie radosc:)))))
                                                  • Gość: no...no...no... Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:16
                                                    No!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • kobietabezserca Re: IQ 10.04.06, 20:38
                                                    Gość portalu: no...no...no... napisał(a):

> No!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    *
                                                    ale zabij nie wiem kto powiedzial tak madrze na temat inteligencji
                                                    z p.clauda troche przewertowalam "szare dusze"!
                                                  • kobietabezserca Re:claudel'a 10.04.06, 20:46

> Gość portalu: no...no...no... napisał(a):
                                                    >
                                                    > > No!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    > *
                                                    > ale zabij nie wiem kto powiedzial tak madrze na temat inteligencji
                                                    > z p.clauda troche przewertowalam "szare dusze"!
                                    • frostinio masz racje :) 09.04.06, 21:46
                                      Gość portalu: no...no...no... napisał(a):
                                      > Jedno jest pewne-nie chcę aby mnie ktoś pilnował:)))))))))))))))

W wypadku kobiet z wysokim IQ - jak sama napisalas - nie jest to konieczne...:)

Malo jest obiektow, ktore wzbudzaja ich zainteresowanie :)
                                      • Gość: no...,no...,no... Re: masz racje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:54
                                        Ale czasem jednak wzbudzają:)
    • strzaly_znikad Re: IQ 09.04.06, 15:47
      > Wiec co lepsze wysokie IQ czy maz????

Wysokie IQ plus mąż z wysokim IQ - i wilk syty, i tak dalej... ;)
      pzdr
    • pazerny Re: IQ 09.04.06, 15:57
      jak mojej przybedzie jeszcze z 48 punktow, bedzie geniuszem, a wtedy
      zalegalizujemy zwiazek :)
      Wole kobiete niezalezna, a madra, niz ladnego tlumoka
      • exman Re: IQ 09.04.06, 16:06
        pazeroto, przybij 5-tkę !!! Ja niestety za wcześnie zalegalizowałem ale przecież
        jest na to paragraf ;)
        • kobietabezserca Re: IQ 09.04.06, 16:27
          co IQ sie zwiekszylo w miedzyczasie? czy jak EX?
          • exman Re: IQ 09.04.06, 17:08
            IQ się nie zmieniło, raczej doszło do głosu...
            • pazerny Doszedlem do wniosku 11.04.06, 20:25
              ze jej obecne 122 w sam raz mi wystarczy :))
              • Gość: kobietabezserca Re: Doszedlem do wniosku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:26
                alez jestes na wyzynach z nia owkors
                • Gość: kobietabezserca Re: pazerny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:27
                  wiec statystyki klamia/?
                  • exman Re: pazerny.... 11.04.06, 20:35
                    Tak, z resztą mieliśmy tego dowód przy ostatnich wyborach, kacza nasza mać !!!
    • mlody771 Re: IQ 09.04.06, 18:26
      Oczywiscie, ze faceci zdradzaja rowniez(rowniez nie wszyscy). Tak, zgadzam sie
      z Toba, potrzeba dwojga do tego. Niestety nie moge wam napisac, kto zdradzi a
      kto nie(ze zrozumialych wzgledow). Wielu nie uczciwych probowalo by odpowiednio
      nasladowac ta wiedze. To jest jak, zlodziejowi by powiedziec: co o duzej
      wartosci i kiedy nie jest pilnowane.
    • hawruk Re: IQ 09.04.06, 20:19
      "Głupia kobieta potrafi ci bardziej zaszkodzić niż twój najmądrzejszy wróg."
      Przysłowie arabskie.

Uważam, że elokwencja kobiety ma pozwalać jej błyszczeć w towarzystwie na
      imieninach. Zbyt inteligentne kobiety nie są dobre w domu, gdyż zarzucają swymi
      spostrzeżeniami zmęczonego po pracy męża.
      • Gość: femina Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:11
        przeżywam życie żyjąc:)
        w tym właśnie społeczeństwie
        i stwierdzam,
        lepszy mąż,
        którego nie mam:)
        • Gość: Aragorn Re: IQ IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.06, 23:05
          Kobietabezserca napisała:
          "Wiec co lepsze wysokie IQ czy maz????"
          Jesli laska ma tego typu dylematy, to znaczy, ze jest blondyną, hehe
          • zbysiu80 Re: IQ 10.04.06, 13:02
            Ja mam IQ 158, jestem członkiem MENSy i nie mam żony....
            • analityczka Re: IQ 10.04.06, 13:23
              Ja też nie mam żony-cóż za zrządzenie losu;)
            • hawruk Re: IQ 13.04.06, 14:45
              To masz ciężko, bo z żadną babką się nie dogadasz.
              Ja mam 130, to może znajdę sobie jakiegoś tłumoka.

Tłumok - pogardliwie służąca. Pogardliwie o nierozgarnietej kobiecie. Przezwisko
              nierozgarniętego człowieka spod Limanowej, Konina, Białegostoku.
              Z. Kurcowa: Polszczyzna Lwowa i Kresów południowo-wschodnich do 1939 roku.
              PWN,Warszawa-Kraków 1983.
            • evaczarna Re: IQ 13.04.06, 15:17
              Może się dogadamy bo mam podobnie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka