Dodaj do ulubionych

KOGO ZABRAC NA WESELE??????

31.05.03, 22:21
hmmmm no własnie zostałam zaproszona 21.06 na wesele ale pod jednym
warunkiem: ze nie moge tam przyjsc bez osoby towarzyszące, bo wszyscy faceci
beda juz zajeci.

O co chodzi, to ja juz nie moge sie sama bawic, bo moge byc zagrozeniem dla
innych zajetyche facetów????????...beznadziejne myślenie

No i z kim ja mam tam teraz pojechać??
Przeciez nie moge tak po prostu kogos zabrac, potrzeba przynajmniej ze 3
spotkań.........................
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 31.05.03, 22:33
      Doświadczasz właśnie przyjemności p.t. bycia osobą samo-dzielną, -tną, -
      rządzącą własnym zyciem. Zabierz dobrego znajomego lub przyjaciela, kolegę z
      pracy - kogoś, kogo lubisz i znasz i w towarzystwie którego możesz dobrze się
      bawić. Koniecznie ma być to osoba bliska sercu? Dziwne to wesele, jeżeli
      stawiany jest taki wymóg.
      Pozdrv.:)
      • Gość: Belbo Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? IP: *.acn.waw.pl 01.06.03, 09:57
        weź koleżankę.. parę razy ja przytul.. i przyćmicie pannę młoda. Wszyscy tylko
        o was dwóch będą mówili:)
        • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:25
          > weź koleżankę.. parę razy ja przytul.. i przyćmicie pannę młoda. Wszyscy
          tylko
          > o was dwóch będą mówili:)

Że tez ja o tym wczesniej nie pomyslałam, Belbo jestes super ale..........hmm
          czy warto odbierac pannie młodej taki dzien????????
      • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:28
        white.falcon dzieki za rade, ale kazdy facet w mojej firmie jest już zajety , a
        wolny .....hmmm..... nie nadaje sie.

To w takim razie pozostaje mi rozpoczecie polowania............. zstało 20 dni,
        czy ja zdaze??????
        • white.falcon Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:32
          vena111 napisała:

> white.falcon dzieki za rade, ale kazdy facet w mojej firmie jest już zajety ,
          a
          >
          > wolny .....hmmm..... nie nadaje sie.
          >
          > To w takim razie pozostaje mi rozpoczecie polowania............. zstało 20
          dni,
          >
          > czy ja zdaze??????

Nie ma obaw - uszki do góry. Napewno znajdzie się ktoś miły, kto będzie chciał
          Ci potowarzyszyć. Chyba nie wyglądasz jak 1001 nieszczęście Pani Harper i
          ludzie nie uciekają na ulicy na Twój widok?!;) Więc życzę udanego polowania.:)
          • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:41
            To jak wygladam moga ocenić osoby, które mnie znają, ale taka strasznie
            paskudna to ja chyba nie jestem.

Ah i jestem jeszcze zodiakalna lwica, wiec chyba polowanko powinno byc
            łatwiejsze;-)
            • white.falcon Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:43
              vena111 napisała:

> To jak wygladam moga ocenić osoby, które mnie znają, ale taka strasznie
              > paskudna to ja chyba nie jestem.
              >
              > Ah i jestem jeszcze zodiakalna lwica, wiec chyba polowanko powinno byc
              > łatwiejsze;-)

No to nie musisz mieć problemu. Albo rzeczywiście - zabierz koleżankę, ale
              taką, co potrafi rozbawić całe towarzystwo. "Osoba towarzysząca" może być
              niekoniecznie odmiennej płci.:)
              • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:48
                Dwie kobietki na weselu, jeszcze takie, które przyszły razem dziwnie by
                wygladały..........wiec moze jednak zaczne polowac, ale na faceta

I jeszcze jedno, czy jest gdzies zapisane, ze musimy miec partneta, bo wtedy
                szczescie bedzie wieksze, a takie kobiety jak ja uważa społeczenstwo( płec
                kobieca)zaobraczkowane, bądz zajete .........za niebezpieczne

Przeciez to sa kazdego indywidualne wybory????????
                • white.falcon Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 01.06.03, 23:56
                  vena111 napisała:

> I jeszcze jedno, czy jest gdzies zapisane, ze musimy miec partneta, bo wtedy
                  > szczescie bedzie wieksze, a takie kobiety jak ja uważa społeczenstwo( płec
                  > kobieca)zaobraczkowane, bądz zajete .........za niebezpieczne
                  >
                  > Przeciez to sa kazdego indywidualne wybory????????

Mogę ci polecić pewien artykuł - ale nie tu w "Gazecie", tylko na pewnej
                  stronie netowej - powinien się ukazać jak nie dziś - to jutro. Wiem o nim
                  przypadkiem. Tyle, że wolałabym prywatnie na maila, bo to jest strona prywatna
                  i może osoba nie życzyć sobie powiadamiania otoczenia Romantici.. W nim może
                  nie tyle, że znajdziesz odpowiedź na to pytanie, ile opis całej złożoności tej
                  problematyki.
                  Co do indywidualnych wyborów - nie martw się tak. Wolałabyś, by było "nawet
                  bije, ale jest"? Bez przesady. Każdy człowiek jest wartością, tylko to trzeba
                  dostrzec w innych ludziach i sobie.
                  • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 02.06.03, 10:09
                    white.falcon BARDZO CHETNIE, czy mozesz mi w takim razie przesłac to na mojego
                    e-maila na gazecie?????
    • white.falcon Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 02.06.03, 00:18
      Przesłałam Ci informację. Mam nadzieję, że dotarła.
      • vena111 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 02.06.03, 10:10
        ok, dzieki, zaraz zobacze

> Przesłałam Ci informację. Mam nadzieję, że dotarła.
        > Pozdrv.:)
    • mybach Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 02.06.03, 12:28
      To faktycznie problem, jest juz malo czasu!!!, z ta kolezanka to fakt to nie
      byl zbyt dobry pomysl, odradzam tez zwierze domowe, no chyba ze takie, ktore
      moze podlegac glebokiemu udomowieniu i ksztaltowaniu jednoczesnie cech
      szlachetnych...
      A powaznie nie ma kolo Ciebie jakiegos kolegi, to nic ze troche lysieje, czy
      jest nizszy, nie ma idealow!!!, pomysl, porozmawiaj z nim, a moze on ciagle
      probuje Cie zdobyc, a Ty iagle nie i nie, jesli jest to kiedys moze mu sie
      przestac chciec, wiec nie trac czegos co mozesz zyskac, a jesli nikogo takiego
      nie ma, a Ty chcesz tu na forum, to daj wiecej danych, skad, gdzie, kiedy itd.
      Po tak delikatnych wskazowkach logistycznych pozdrawiam cieplo.
      A przy okazji to moze Ci sie udac...
      Pa.
      M.
    • delicatesca Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 06.06.03, 04:46
      zawsze mozna znalezc jakiegos mezczyzne, ale jak juz tak napraaaawde nie mozna
      to przeciez mozesz wziac kolezanke/mame itd. Bo to chyba nie musi byc "on"?
      prawda?
      • kusy999 Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? 06.06.03, 11:30
        Z mila checia poszedlbym z Toba na wesele, ale mnie nie bedzie tego dnia w
        Wawie, no i musielibysmy sie spotkac jeszcze tylko dwa razy.

Pozd.
        Kusy
        • Gość: romero Re: KOGO ZABRAC NA WESELE?????? IP: 195.94.210.* 09.06.03, 10:21
          Ponieważ dobrymi radami podobno piekło wybrukowane,wiec ode mnie żadnych rad..;-
          )
          Ja po prostu proponuję zaprosic mnie:-)
          Chetnie dowiem się szczegółów o w/w weselichu.A tańczyć lubię..:-)
          Miłego dnia-
          afitos@poczta.onet.pl
          Odezwij się..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka