szareoczymoje 16.11.07, 22:47 w ciemnościach kryję swoją twarz ciągle abyś nie ujrzał co tam w oczach mam co w oczach mam na dnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: nie nie... 16.11.07, 22:56 widac z daleka,nie ukryjesz:) i dobrze ,po co ukrywac jak wszyscy mozemy cieszyc sie Twoja miłoscia:):) Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: nie nie... 16.11.07, 23:06 cokolwiek i jakkolwiek Viviene, jesteś kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: nie nie... IP: *.crowley.pl 16.11.07, 23:08 wydaje mi się,ze doskonale rozumiem szarośc oczu Twych:):):) Dziekuje:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie nie... 16.11.07, 22:59 patrzymy sobie w oczy uwaznie i pilnie wszystko w naszych spojrzeniach jest jak w niemym filmie jestesmy tak daleko a tak bardzo blisko bo tylko oczy oczy mowia wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nie nie... 17.11.07, 04:49 temat prawie okulistyczny...a jednak NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nie nie... 17.11.07, 10:17 czy zwierzęta też mogą cierpieć na krótkowzroczność ? Ale nie futerkową ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie nie... 17.11.07, 10:30 hmm niektore maja krzaczaste brwi, inne wiele par oczu, inne nie widza kolorow, zwierzeta maj wiele rodzajaow krotko, dlugo, czy inno-wzrocznosci. najbardziej podziwiam kameleony. niezalezne oczy to swiatny wynalazek natury... przydatny, zwlaszcza na plazy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nie nie... 18.11.07, 12:51 Masz rację koleżko, upadną mocarstawa, państwa, cywilizacje całe a kameleony ze swoim wrodzonym cudownym opóźnieniem, skonstatują : no no no...:) Odpowiedz Link Zgłoś