Gość: sombre Re: jest fajnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.01.02, 00:26 Przynajmniej komuś...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: jest fajnie 08.01.02, 01:06 tak przy ludziach??? zartuje,ciesze sie z roznych glupotek,na opisanie wszystkich nie starczyloby forum Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jest fajnie 08.01.02, 01:21 yata, nie badz taka baba-jaga... no napisz, ja pochyle sie nad monitorem i nikt tego nie przeczyta... Czemy bylo fajnie, czy moze jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: jest fajnie 08.01.02, 01:40 Caly czas jest fajnie,tylko bywaja chwile,ze bardziej sie to dostrzega Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jest fajnie 08.01.02, 01:55 I tu masz calkowita racje, zwlaszcza kiedy jest "fajnie" bez alkoholu... Dzisiaj mam ciezki dzien... Uf, goraco, parno i duszno... Koszulka klei mi sie do plecow, nawet myszka jest mokra od wilgoci w powietrzu... U mnie nie jest tak fajnie jak u Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: jest fajnie 08.01.02, 02:15 Oj Quickly,nie marudz...Sniegu ci sie zachciewa?Podjelam decyzje,ze jeszcze w styczniu wyskocze na tydzien w gory.Wolalabym wprawdzie gdzies,gdzie jest temperatura +20,ale gdy sie nie ma,co sie lubi..Zawsze mozna rozpalic w kominku... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jest fajnie 08.01.02, 02:34 O Jezu!!!! W gory!!!! Na caly tydzien!!!! I bedzie kominek!!!! Ty... ty... ty po prostu... no nie mam slow na Ciebie! I po co dreczysz i tak juz umeczonych? Juz widze oczami wyobrazni zasypany sniegiem Swieradow Zdroj, dziewczyne obok mnie, obejmujemy sie i calujemy (troche to niewygodne, bo w kozuchach, ale zawsze). A pozniej dlugi zimowy wieczor, grzane piwo z cukrem (pilas takiego "grzanca"?) wspolne rozgrzewanie sie pod kolderka... a dalej juz nie napisze, bo byloby Ci za fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: jest swietnie 08.01.02, 02:44 quickly,jestes niemozliwy,nie zasne przez ciebie,hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
quickly i jutro tez bedzie swietnie... a moze nawet lepiej 08.01.02, 03:07 Lepiej juz zasnij promyczku, jutro bedzie dzien jak kazdy. Od rana, zeby wszystko mialo rece i nogi, bedziemy musieli pchac ten nasz wozek do przodu... a na to trzeba miec sily... Dobrej nocy. (A ja lece na lunch...) Odpowiedz Link Zgłoś