Gość: MARIO IP: *.pkt.pl 16.10.03, 18:37 Zimno na dworze i jakoś tak ciemno więc może znajde jakąś gorącą kobietę na forum? czy Wy tutaj tylko się przechwalacie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: gorąąącfa kobieta poszukiwana IP: 217.98.61.* 17.10.03, 15:32 Gorąca i samotna pozdrawiam 30-latka Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: gorąąącfa kobieta poszukiwana 17.10.03, 15:36 gorace sa raczej na Forum Kobieta i Erotica, tutaj sa desperatki. Zobacz juz Dorota sie rzuca Tobie na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: gorąąącfa kobieta poszukiwana IP: 217.98.61.* 17.10.03, 15:47 Brytan mam prośbe odczep sie Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: gorąąącfa kobieta poszukiwana 17.10.03, 16:20 Gość portalu: DOROTA napisał(a): > Brytan mam prośbe odczep sie DOROTO, przeciez masz wyjscie z sytuacji - zmien nicka, nie oglaszajac tutaj ze pod nowym nickiem jestes wlasnie TY i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: gorąąącfa kobieta poszukiwana 17.10.03, 20:38 pollka napisała: > Gość portalu: DOROTA napisał(a): > > > Brytan mam prośbe odczep sie > > DOROTO, przeciez masz wyjscie z sytuacji - zmien nicka, > nie oglaszajac tutaj ze pod nowym nickiem jestes wlasnie TY i po problemie. ja tam wole zeby ludzie ciagle nie zmieniali nickow, bo mozna jakos ich identyfikowac. poza tym lepiej poprostu, zeby ludzie pokroju "brytana" dali sobie troche na wstrzymanie, niz pozostali musieli ze strachu ciagle zmieniac nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan a wiesz czemu Dorota nicka nie zmieni??? 18.10.03, 00:32 Bo chce by ja tutaj sponsorzy kojarzyli z watkiem, w ktorym "szuka sponsora" wyrachowana bestia. A goraca to nie jest bo robi to za forse i jest wyrachowana. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a wiesz czemu Dorota nicka nie zmieni??? 18.10.03, 01:08 brytan napisała: > Bo chce by ja tutaj sponsorzy kojarzyli z watkiem, w ktorym "szuka sponsora" > wyrachowana bestia. A goraca to nie jest bo robi to za forse i jest wyrachowana > . a skad ty to wszystko wiesz? sadzisz po sobie czy znasz ja lepiej niz pozostali forumowicze? bo ja np. nic o jej motywach nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś