quickly 09.11.03, 09:43 Kilka mocniejszych slow z mojej strony i juz zwialas? No wylaz dlugo-zebata spod tego wieka trumny! Jak bedziesz grzeczna, to juz ten okropny quickly slowa na Ciebie nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gidanka Re: drakulina, zlotko moje, gdzie sie podzialas?? 09.11.03, 10:14 quickly jesteś zaskakująco niedojrzały, bo tutaj prowokujesz, a potem dziwisz się że ktoś Tobie nagada. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: drakulina, zlotko moje, gdzie sie podzialas?? 09.11.03, 10:46 Spoko gidanka. Najlatwiej rzucic jakas wyzwisko... Takie typowe babskie podejscie do sprawy. Wystukac "niedojrzaly" (to i tak jestes jeszcze umiarkowana-maloobrotna) i pozniej rznac madrego (w rzeczywistosci glupa). Mozesz podac raczke drakulinie... Odpowiedz Link Zgłoś
gidanka Re: drakulina, zlotko moje, gdzie sie podzialas?? 09.11.03, 11:54 quickly czy Ty wogóle lubisz kobiety? Jakoś ciągle na nie narzekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Czy lubie kobiety? 09.11.03, 12:21 Chyba nie. Ciagle na mnie narzekaja. A ja zawsze chce tak dobrze! Marudza, a ze to, a ze tamto zle zrobilem... Powinienem byc taki, ataki. Juz od mojej malenkosci tak bylo. Napierw mama. Pozniej kolezanki na podworku, w szkole, na studiach, pracy... Normalnie fatum jakies! Uwziely sie na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: Czy lubie kobiety? 09.11.03, 12:29 quickly napisał: > szkole, na studiach, pracy... Normalnie fatum jakies! Uwziely sie na mnie! Z tym że ty to lubisz masochisto! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly I juz sie wyzywasz! 09.11.03, 12:37 Tak!? Widze, ze chce sie bardzo ze mna poklocic. A ja sie nie dam! Nie sprowokujesz mnie mala. Ale zapamietam Cie bradka. Rewanz bedzie bolesny... To juz mamy: drakulina gidanka bradka (musze sobie to gdzies zapisac bo jeszcze zapomne) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: I juz sie wyzywasz! 09.11.03, 12:44 quickly, zobacz jak Ty prowokujesz! wątek za wątkiem. Nie tylko ubliżasz poszczególnym kobietom, ale całemu kobiecemu rodowi. Czyja to wina że nie masz szczęscia do kobiet??? Szukaj winy w sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Luźne pytanie bez zwiazku z tematem 09.11.03, 11:03 Quickly, czy widziałeś kiedyś dydelfa? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Luźne pytanie bez zwiazku z tematem 09.11.03, 11:15 Nie, nie widzialem. A widzialas kiedys elfadyda? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Luźne pytanie bez zwiazku z tematem 09.11.03, 11:36 Dydelf to takie zwierzę z rodzony torbaczy, więc myślałam, że może w Australii ten gatunek też jest spotykany i że może akurat go widziałeś. To nie były żarty z mojej strony, tylko nazwyklejsze pytanie, więc dziękuję za odpowiedź - trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Luźne pytanie bez zwiazku z tematem 09.11.03, 12:16 Nie slyszalem o takim gatunku. Ta nazwa nie wyglada na lacinska, a tym bardziej na angielska. Ale sprawdze... Jak sie dowiem, to napisze. Chyba sie nie gniewasz? Troche niezrecznie to wyszlo, ale mam teraz tyle kobiet-wrogow na tym forum, ze kazda musze traktowac jak potencjalna terrorystke... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Luźne pytanie bez zwiazku z tematem 09.11.03, 12:24 Nie gniewam się, bo ja również miewam różne "odrzuty", więc raczej potrafię to zrozumieć. O dydelfa tak zapytałam z ciekawości, bo ta jego nazwa pojawia się często w różnych quizach i dokąd jej nie spotkałam, też nie wiedziałam, że takie zwierzątko istnieje, ale zdaje się, że żyje na obu kontynentach amerykańskich, więc chyba strzał w Australię jest zupełnie chybiony, mimo, że to torbacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt debi_bebi 09.11.03, 13:46 debi_bebi, a czego sie spodziewałaś? Ostatnio usiłowałam porozmawiać z quickly'm jak człowiek z człowiekiem. Temat był dość ciekawy - prymitywizm Australijczyków:) Nawet udało nam się spokojnie podyskutować, aż do momentu, gdy koledze quickly coś odbiło i znowu poczuł chętkę do bójki. W kolejnym wpisie zapytałam go co sądzi o Nowozelandczykach. Myślisz, że mi odpowiedział? A skąd! Olał moje pytanie, a całą energię przelał na pyskówki. A więc nie przejmuj się i nie bierz do siebie agresywnego zachowania quickly'ego. Mnie dostało się od niego hohohoho, a może nawet więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do obiekt 09.11.03, 14:11 generalnie nie chce sie do was wtracac, ale... obiekt, badz obiektywna - bywalo, ze zupelelnie bez powodu straszne zlosliwosci mu pisalas. przynajmniej tak to z boku wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: do obiekt 09.11.03, 22:08 E tam, to była terapia;) Mam nawet wrażenie, że owocna... Odpowiedz Link Zgłoś
swattka Re: do obiekt 09.11.03, 22:13 to_ja_obiekt napisała: > E tam, to była terapia;) Mam nawet wrażenie, że owocna... Zgadzam się z messja. wiesz za taką terapię to by terapeutę wywalili z pracy i może i nawet do kicia wrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: do obiekt 09.11.03, 22:20 Pewnie tak, gdybym była zawodową terapeutką, a ja jestem amatorką:) Odpowiedz Link Zgłoś
seksiak Re: do obiekt 09.11.03, 22:23 to_ja_obiekt napisała: > Pewnie tak, gdybym była zawodową terapeutką, a ja jestem amatorką:) raczej sadystka niz terapeutka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: do obiekt 09.11.03, 22:39 Czasem terapeuta musi być sadystą - vide terapia szokowa. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do obiekt 10.11.03, 00:39 to_ja_obiekt napisała: > E tam, to była terapia;) Mam nawet wrażenie, że owocna... moze, ale nie widze teraz powodu, by sie zbytnio na quickly zalic. w koncu, on moze teraz odreagowywac "terapie". nie osadzam tutaj jakosci poszczegolnych wpisow. a tak wogole to o co wam poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do obiekt 10.11.03, 01:04 to_ja_obiekt napisała: > Nie pamiętam. Chyba o nic. > > :) no to moze warto zapomniec o wzajemnych urazach, na zlosc tym, ktorzy traktuja wasze klotnie jako pretekst do zakladania "pokojowych" watkow i innych glupich zartow? mysle, ze zarowno ty i quickly jestescie tak naprawde fajnymi ludzmi, tylko was czasami troche "ponosi":) Odpowiedz Link Zgłoś
swattka Re: do obiekt 10.11.03, 01:10 messja napisała: > > mysle, ze zarowno ty i quickly jestescie tak naprawde fajnymi ludzmi, tylko was > > czasami troche "ponosi":) a czy ja nie mowiłam ze pasuja do siebie i sie lubią? a messja mam do Ciebie pretensje ze piszesz ze on ma powodzenie "u Pań". Tutaj powinnaś mowić za siebie. Co do mnie to (jak Boga kocham) nie jest moim typem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do obiekt 10.11.03, 01:18 swattka napisała: > messja napisała: > > > > > mysle, ze zarowno ty i quickly jestescie tak naprawde fajnymi ludzmi, tylk > o > was > > > > czasami troche "ponosi":) > > a czy ja nie mowiłam ze pasuja do siebie i sie lubią? mowilas, ale co z tego? ja mowilam o czyms innym. > a messja mam do Ciebie pretensje ze piszesz ze on ma powodzenie "u Pań". > Tutaj powinnaś mowić za siebie. Co do mnie to (jak Boga kocham) nie jest moim > typem. to bylo uogolnienie. jak wiadamo, od kazdej regoly sa wyjatki. nie wiem, czy quickly ma u ciebie powodzenie, ale zakladanie prowokacyjnych watkow, wobec osoby, ktora cie nie zaczepia, jest juz jakas forma zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: do obiekt 10.11.03, 01:19 A widzisz messja... A nie mowilem! Jezeli panie juz zaczynaja mowic o mnie, to zawsze zaczynaja od uroczystej deklaracji, ze (delikatnie mowiac) nie jestem w ich typie. Ze wlasciwie, to sie mna brzydza. Pozniej na mnie nadaja, wyzywaja, ponizaja, jeszcze raz wyzywaja... A pozniej czekaja zadowolone, jak ja biedny na to odreaguje. A mnie sie czasami plakac chce... No bo i za co? Ze sie jakas "koza" nazwie, ale innym zdrobnieniem ("dzidzia", "zlotko", "lola") obdarzy... Przeciez prawde pisze! Ale ja sie tym i tak za bardzo nie martwie, bo kobiece uczucia sa i tak zwienne jak poranna mgla... Z wyjatkiem cal-ineczki... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swattka Re: do obiekt 10.11.03, 01:23 quickly napisał: > A widzisz messja... A nie mowilem! > Jezeli panie juz zaczynaja mowic o mnie, to zawsze zaczynaja od uroczystej > deklaracji, ze (delikatnie mowiac) nie jestem w ich typie. Ze wlasciwie, to > sie mna brzydza. Pozniej na mnie nadaja, wyzywaja, ponizaja, jeszcze raz > wyzywaja... A pozniej czekaja zadowolone, jak ja biedny na to odreaguje. A mnie > > sie czasami plakac chce... No bo i za co? Ze sie jakas "koza" nazwie, ale > innym zdrobnieniem ("dzidzia", "zlotko", "lola") obdarzy... Przeciez prawde > pisze! > messjo, nie zgadzam sie z Twoją teoria, ale niech Ci bedzie. quickly, tyle naublizales roznym kobietom tutaj, przeczytaj watki od wczoraj. Byly zaczepne,obrazliwe i prowokacyjne. Najwyrazniej szukasz zaczepki.Ale dobra, nie ma co, Wylaczam sie.Juz slowa nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieciontko Re: do obiekt 10.11.03, 01:50 swattka napisała: > Wylaczam sie.Juz slowa nie napisze. no to dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly swattka, ja napisalem jakies obrazliwe watki? 10.11.03, 01:53 Nigdy w zyciu! Juz idziesz spac, prawda? Pozno juz, ja za godzine popedze zjesc lunch. Zycze Ci spokojnej nocy, no i tego, no zebys... hm, nie klocila sie ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan dydelf= IP: *.protonet.pl 09.11.03, 14:07 debi_bebi napisała: > Quickly, czy widziałeś kiedyś dydelfa? wiem.onet.pl/wiem/00c773.html Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: dydelf= 09.11.03, 17:33 Zahedan, Ty jesteś jak zdrowie! Na Twoją cześć ułożyłam nowe powiedzenie : Czego diabeł nie znajdzie, Zahedan odszuka :) Odpowiedz Link Zgłoś