Dodaj do ulubionych

Zostawcie meesje na FOF

08.12.03, 00:41
Admini sie zajma czytaniem meesjii , wprowadzi ich w tak dobry humor, ze
zapomna o wycinaniu.
Obserwuj wątek
    • messja Re: Zostawcie meesje na FOF 08.12.03, 00:48
      gini napisała:

> Admini sie zajma czytaniem meesjii , wprowadzi ich w tak dobry humor, ze
      > zapomna o wycinaniu.

guzik prawda, wlasnie bylam tam po to by wycieli. i wycieli.
      a ty chcesz tylko moje miejsce zajac, cwaniaro:P
      • gini Re: Zostawcie meesje na FOF 08.12.03, 00:51
        messja napisała:

> gini napisała:
        >
        > > Admini sie zajma czytaniem meesjii , wprowadzi ich w tak dobry humor, ze
        > > zapomna o wycinaniu.
        >
        > guzik prawda, wlasnie bylam tam po to by wycieli. i wycieli.
        > a ty chcesz tylko moje miejsce zajac, cwaniaro:P

A gdzie jest twoje miejsce, bo ja nie wiem dokladnie.
        Wytlumacz meesjo a nie bij od razu.
        • messja Re: Zostawcie meesje na FOF 08.12.03, 01:06
          gini napisała:

> messja napisała:
          >
          > > gini napisała:
          > >
          > > > Admini sie zajma czytaniem meesjii , wprowadzi ich w tak dobry humor,
          > ze
          > > > zapomna o wycinaniu.
          > >
          > > guzik prawda, wlasnie bylam tam po to by wycieli. i wycieli.
          > > a ty chcesz tylko moje miejsce zajac, cwaniaro:P
          >
          > A gdzie jest twoje miejsce, bo ja nie wiem dokladnie.
          > Wytlumacz meesjo a nie bij od razu.

przeciez nie bije:) mowie tylko, ze chesz mnie zepchnac ze stoleczka by je
          zajac:P
      • baron_von_kapusta Re: Zostawcie meesje na FOF 09.12.03, 21:32
        ja osobiscie mam szacunek do messji, bo ma kregoslup dziewczyna
        Mowi co mysli
    • white.falcon APEL DO WSZYSTKICH!!! 08.12.03, 00:52
      Tu ma być spokój. Nie ma tu być bzdurnych kłótni, nie związanych merytorycznie
      z jakimś tematem. Ja osobiście chcę tu pisać, nie kłócić się o byle co. Jeżeli
      ktoś uważa podobnie i ma cywilną odwagę, to proszę o wpis popierający.:)

Pozdrv.:)
      • gini Re:Popieram a co!!! 08.12.03, 00:53
        white.falcon napisała:

> Tu ma być spokój. Nie ma tu być bzdurnych kłótni, nie związanych
        merytorycznie
        > z jakimś tematem. Ja osobiście chcę tu pisać, nie kłócić się o byle co.
        Jeżeli
        > ktoś uważa podobnie i ma cywilną odwagę, to proszę o wpis popierający.:)
        >
        > Pozdrv.:)
      • Gość: złodziej Re: APEL DO WSZYSTKICH!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:56
        a ja się boję, bo przyjdzie nawiedzona święta D_B i mnie znowu zruga !:)
        • debi_bebi Re: APEL DO WSZYSTKICH!!! 08.12.03, 22:21
          Przecież Ty to lubisz :P
          Poza tym nawet jeśli uważasz, że Cie zrugam, to jestem pewna, że nie
          pozostaniesz mi dłużny i znowu dowiem się ciekawych rzeczy o sobie :)
      • messja Re: APEL DO w.f.!!! 08.12.03, 01:08
        white.falcon napisała:

merytorycznie
        Jeżeli
        >

w.f. przestan za przeproszeniem pieprzyc. przed chwila sama widzialam, jak
        zwabiona awantura polecialas za mna az na FoF, by sie klocic. daj sobie siana,
        bo robisz sie naprawde dziwna:P
      • jmx Re: APEL DO WSZYSTKICH!!! popieram!!!.... 08.12.03, 02:39
        white.falcon napisała:

merytorycznie
        Jeżeli
        >

Ale nie wierzę w spełnienie... ;-/
        • quickly Swieta ida... 08.12.03, 07:22
          ...a ja chce powiedziec, ze ja tam nigdy sie nie kloce. Moje wypowiedzi sa
          zawsze elokwentne i dobrze wywazone, z odrobina fantazji i werwy pisarskiej...

A ze mna to sie kloca! I to jeszzce jak!

I PYTAM SIE GRZECZNIE: ZA CO!? NO ZA CO!!?

Wszyscy pisza, albo prawie wszystkie (tzn. wszystkie, z wyjatkiem kilku, za co
          im serdecznie dziekuje), ze ten quickly bajerant, to prostak, cham no i co tam
          jeszcze...

A ja? Ot, czasami nazwie sie jakiegos tluka, WIELKIM TLUKIEM...
          To tak dla sportu, bo inaczej, to by to forum zupelnie zeszlo na psy...
          • drakulina Re: Swieta ida... 08.12.03, 09:17
            quickly napisał:

> ...a ja chce powiedziec, ze ja tam nigdy sie nie kloce. Moje wypowiedzi sa
            > zawsze elokwentne i dobrze wywazone, z odrobina fantazji i werwy pisarskiej...
            >
            > A ze mna to sie kloca! I to jeszzce jak!
            >
            > I PYTAM SIE GRZECZNIE: ZA CO!? NO ZA CO!!?
            >
            > Wszyscy pisza, albo prawie wszystkie (tzn. wszystkie, z wyjatkiem kilku, za
            co
            > im serdecznie dziekuje), ze ten quickly bajerant, to prostak, cham no i co
            tam
            > jeszcze...

no i prawdziwy mężczyzna bo sikasz do zlewu i po nogach,wyzywasz i mówisz do
            kobiet "malutka", nie mowiąc już o czymś bardzo oczywistym, kim się okazałeś
            tutaj ostatnio.
            • Gość: gość Re: Swieta ida... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 09:24
              wielkim tłukiem ?
              • quickly dla drakulina, co to nigdy nie sikala do zlewu... 08.12.03, 23:55
                ...a szkoda! Nie dosyc, ze takie sikanie jest calkiem ludzkie, to jeszzce jakie
                przyjemne! :)

Ale sie chyba ze mna zgodzisz drakulina co do tego o czym napisalem wczesniej,
                tzn:
                "...a ja chce powiedziec, ze ja tam nigdy sie nie kloce. Moje wypowiedzi sa
                zawsze elokwentne i dobrze wywazone, z odrobina fantazji i werwy pisarskiej..."
                Jakie to sliczne!

Jeszcze bym skromnie dodal, ze ja sie NIGDY NIE CHWALE i jestem zawsze 100%
                dzentelmenem, umiejacym byc super kulturalnym w towarzystwie dam.

A co do "malej", "malutkiej" czy nie jest to rozkoszne nazywanie takim imieniem
                drugiej osoby? No troche wyrozumienia malutka prosze... :)

• drakulina Re: dla drakulina, co to nigdy nie sikala do zlew 09.12.03, 01:19
                  quickly napisał:

>> A co do "malej", "malutkiej" czy nie jest to rozkoszne nazywanie takim
                  imieniem
                  >
                  > drugiej osoby? No troche wyrozumienia malutka prosze... :)

alez kotku, malutki masz racje.
                  • quickly Re: dla drakulina, co to nigdy nie sikala do zlew 09.12.03, 01:42
                    drakulina napisała:
                    "...alez kotku, malutki masz racje."

O rany boskie! drakulina, to Ty!?
                    Nie wierze!
                    No nie wierze wlasnym oczom!

Za odrobine serca okazana mi dzisiaj w nocy (u Ciebie) uroczyscie przyrzekam,
                    zmienic sie w stosunku do Ciebie na... hm, zmienic sie na LEPSZE!
          • Gość: Obiekt Hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:22
            A ciekawe jak nazywa sie sport, który polega na nazywaniu Bogu ducha winnych
            forumowiczów/czek "świętojebliwymi baranami/owcami".

Btw zazdroszczę niektórym umiejętności "wybielania się" w odpowiednim momencie.
            Niestety, tym samym udowadniają, że uważaja inne osoby za "naiwne barany/owce".

Aha, ja też to piszę dla czystego sportu;)
            • quickly dla Obiekt co to "Hehehe" 08.12.03, 23:47
              Czy Ty jestes ta sama Obiekt to_ja_obiekt?
              Bo ja biedny zaczynam sie juz gubic...
              Jest na forum obiekt, obiektywna, obiektywnie itp.

To Ty tez jestes sportsmenka?
              O krolu zloty!
              Przeciez Ty po przebiegnieciu 30 metrow do autobusu nie mozesz pozniej przez
              kilka przystankow zlapac oddechu...
              • Gość: Obiekt Re: dla Obiekt co to "Hehehe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:46
                Już to pisałam, ale widzę, że muszę pisać do Ciebie dużymi literami... A więc:
                PISZĘ JAKO OBIEKT, A GDY SIĘ LOGUJĘ, JAKO TO_JA_OBIEKT. Over.

Jakoś szybko się gubisz, chyba powinieneś znaleźć pod choinką Geriavit
                Pharmaton:)
                • drakulina Re: dla Obiekt co to "Hehehe" 09.12.03, 01:25
                  quickly nie zmienia sytuacji że jesteś łaj...
                  Pajacujesz obracasz wszystko w żarty, ale jesteś kim jesteś.
                  • quickly dla drakuliny... 09.12.03, 01:53
                    laj... to znaczy "lajdak", prawda?
                    A juz myslalem... ze podamy sobie koteczku lapki... miau...

Niech bede sobie "lajdak". Jeszcze mnie tu nikt tak nie nazwal, moj malutki
                    koteczku.
                    Tak ladnie mnie dzisiaj nazwalas... Chcialbym, zebys zrozumiala, że nie ten
                    jest bogaty, kto ma najwięcej, ale ten, kto potrzebuje najmniej. Ja nie
                    potrzebowalem duzo od Ciebie... te kilka slow mi wystarczylo.

Caly czas ucze sie drakulina. Ucze sie, zebym zawsze pamietal, że w kilka
                    sekund można głęboko zranić (np. przez napisanie kilku nieodpowiednich slow)
                    kogos kogo sie nie zna, ale uleczenie tej rany moze zabrac wiele lat.

A teraz juz musze konczyc, bo czeka na mnie cal-ineczka...

• drakulina Re: dla drakuliny... 09.12.03, 07:51
                      quickly napisał:

> laj... to znaczy "lajdak", prawda?
                      PRAWDA i to z dużej litery

> Caly czas ucze sie drakulina. Ucze sie, zebym zawsze pamietal, że w kilka
                      > sekund można gleboko zranic (np. przez napisanie kilku nieodpowiednich slow)
                      > kogos kogo sie nie zna, ale uleczenie tej rany moze zabrac wiele lat.

Co ty nie powiesz malutki? Prawda w oczy kole…
                      A popłacz, poużalaj się nad sobą aktorzyku.
                      A niech zabierze nawet 20 lat, może wkońcu nauczysz się zachowywać jak człowiek.
                      Do mnie ostatnio przyczepiłeś się w agresywny sposob. Nawet wątki obrażające
                      otworzyłeś.
                      A gdy rzucasz wyzwiskami i ośmieszasz innych, to jest też w porządku?

>A teraz juz musze konczyc, bo czeka na mnie cal-ineczka...

No a kto Cie trzyma?? juz biegusiem stad.

PS mam dosyć Twoich humorków.Jak jestes w lepszym nastroju to spodziewasz ze
                      się ze Twoje zachowanie ponizej krytyki pojdzie w zapomnienie.

• quickly dla drakuliny, malego promyczka... 09.12.03, 23:58
                        A jaki ja tam obrazliwy watek rozpoczelem na Twoj temat promyczku? Eh?
                        Po prostu napisalem, zebys w koncu wampirzyco wylazla zza krzaka... ze nie ma
                        sie czego dalej bac...

A tak z drugiej strony, to wspolczuje temu gosciowi (i to bardzo szczerze!),
                        ktory na Ciebie sie zreflektuje/zreflektowal...

TY JESTES PO PROSTU KLOTLIWA.
                        • drakulina Re: dla drakuliny, malego promyczka... 10.12.03, 00:21
                          quickly napisał:

> A jaki ja tam obrazliwy watek rozpoczelem na Twoj temat promyczku? Eh?

> Po prostu napisalem, zebys w koncu wampirzyco wylazla zza krzaka...

otworzyłeś ich 3 (bardzo obraźliwe), a oto jeden z nich
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8837936&a=8858314
                          a ja wolę być "kłótliwa" (chociaż nie jestem), niz laj..., którym Ty na 100%
                          jesteś. Sam to udowodniłeś na tym Forum.
                          • quickly Re: dla drakuliny, malego promyczka... 10.12.03, 06:28
                            To co podalas, to nie jest "watek" tylko "wpis" (czasami pomylkowo nazywam to e-
                            mail)... Napisalem tak, bo widocznie musialas tam promyczku zdrowo namieszac.

A tak ogolnie to szkoda czasu. I tak nie zmienie Twojego czarnego,
                            przesiaknietego nienawiscia do mnie serca. Trudno. Jestes niezmienialna...
                            Mala dziewczynka z nadetymi, rozowymi policzkami... (Czy nosisz okulary?
                            Okragle?)

A z drugiej strony lepiej miec w Tobie wroga, bo ten bedzie na cale zycie...

No i jestes (mimo Twoich zaprzeczen) KLOTLIWO-PAMIETLIWA, jakby na to nie
                            patrzec.

********************************************************************************
                            Poza tym zycze Ci draculina WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.
                            Mam nadzieje, ze bedziemy kontynuowac swoja owocna wrogosc w przyszlym roku...
                            • quickly draculina, jeszcze raz przeczytalem ten wpis... 10.12.03, 06:40
                              ...ten gdzie napisalem o "slodkim pierdzeniu"...

Hm, faktycznie moglas sie na mnie za to pogniewac...
                              Tak.
                              Nie bede wchodzic w Nowy Rok z Twoim zalem na moim ramieniu.
                              Za ten wpis (i inne, ktorych nie pamietam, a zaluje!!!) serdecznie, szczerze i
                              uroczyscie Cie promyczku PRZEPRASZAM.

(Tylko zeby mi tu twardziellka nie przylatywala i nie
                              wypisywala "masochista"... I Ty Obiekt, tez mac byc cicho... )
                              • Gość: Obiekt Nie będę cicho! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:04
                                Nie będziesz mnie uciszać, kolego bajerant! Chcesz mnie zmusić, żebym nie
                                przytaczała po raz kolejny epitetów, jakimi hojnie obdarzasz forumowiczów?!
                                Hmmm no dobrze, niech Ci będzie, nie będę...pisać, że nazywasz
                                nas "świętojebliwymi baranami/owcami"!

Btw jest taka piosenka: "Nie będę cicho, nie będę cicho, będę krzyczała,
                                gryzła, drapała". No właśnie.

• fact Re: Nie będę cicho! 10.12.03, 22:09
                                  Obiekt, ale tak obiektywnie to w czym "kolega bajerant" bajeruje?
                                  • Gość: Obiekt Re: Nie będę cicho! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:21
                                    On ma dość długą "historię choroby", gdy pobędziesz dłużej na tym forum, sam/a
                                    się przekonasz:)
                                    • fact Re: Nie będę cicho! 10.12.03, 22:27
                                      Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> On ma dość długą "historię choroby", gdy pobędziesz dłużej na tym forum,
                                      sam/a
                                      > się przekonasz:)

Dluzej czyli przewlekla choroba? Pewnie nieuleczalna.
                              • baron_von_kapusta Re: draculina, jeszcze raz przeczytalem ten wpis 10.12.03, 22:19
                                quickly napisał:

>> (Tylko zeby mi tu twardziellka nie przylatywala i nie
                                > wypisywala "masochista"...

No bo chyba jestes koles.Ciagniesz do agresywnych mocnych babek, ktore tutaj
                                Cie ustawiaja. Takie mamunki.
                                • Gość: Obiekt Re: draculina, jeszcze raz przeczytalem ten wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:22
                                  Zgadza się, on bez nas by tu po prostu nie istniał.
                                  • quickly Moi kochani rodacy, a zwlaszczai rodaczki... 10.12.03, 22:47
                                    Wiedzialem! Ja dobrze wiedzialem, ze tak bedzie.
                                    Szydzenie, podejrzewanie o przewlekla chorobe, niewybredne epitety...
                                    A ja tylko chcialem odrobiny zrozumienia i ciepla.

Ale ja sie nie gniewam! Wcale... Bo ja juz w sobote bede lezal sobie na zlotym
                                    piasku plazy i bede sobie ogladal spod parasola szmaragdowy ocean, a na nim
                                    biale grzywacze i tych, ktorzy beda na nich surfowac. Wyciagne sobie z “eski”
                                    (“eski” – to taka plastikowa skrzynka z lodem w srodku) piwko, pozniej drogie…

Bul, bul, bul… Ahhhhhhhh…

Przymkne oczy, najpierw rozegram sobie w myslach partie szachow, a pozniej
                                    pomysle sobie o tym, ze tak naprawde to: POLKI SA BARDZO KLOTLIWE (!)

A kiedy zmorzy mnie sen na lezaku, zasne spokojnym snem i przysni mi sie forum,
                                    gdzie dziewczyny sie nie wyzywaja, daja quickly’emu spokoj, a nawet…
                                    • Gość: facet Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:51

"Przymkne oczy, najpierw rozegram sobie w myslach partie szachow, a pozniej
                                      pomysle sobie o tym, ze tak naprawde to: POLKI SA BARDZO KLOTLIWE (!)"
                                      • debi_bebi Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx 10.12.03, 22:55
                                        ja tam wcale nie jestem kłótliwa, węcz przeciwnie, chodząca ze mnie
                                        słodycz :))))))
                                        • Gość: facet Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:58
                                          Niedaleko pada jabłko od jabłoni :)

debi_bebi napisała:

> ja tam wcale nie jestem kłótliwa, węcz przeciwnie, chodząca ze mnie
                                          > słodycz :))))))
                                          • debi_bebi Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx 10.12.03, 23:00
                                            Owszem, masz rację, bo moja mamusia jest jeszcze słodsza ode mnie :))
                                            • Gość: facet Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:25
                                              Z Tobą to faktycznie można sie dogadać :)
                                              • debi_bebi Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx 10.12.03, 23:28
                                                Oczywiście, zawsze i wszędzie, bo nie dość, że nie jestem kłótliwa, to jeszcze
                                                bardzo uważnie potrafię słuchać :)
                                                • Gość: facet Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:30
                                                  i nawet nie lubisz przerywać wypowiedzi innych ?:)
                                                  • debi_bebi Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx 10.12.03, 23:32
                                                    Nie lubię, bo wtedy nie można się do końca dowiedzieć, co maja do powiedzenia.
                                                    Poza tym lubię uporządkowane dyskusje, a nie jak jeden sie drze przez
                                                    drugiego :)
                                                  • Gość: facet Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:27
                                                    raczej: "jedna przez drugą się drze" :)
                                                  • debi_bebi Re:tylko wtedy, kiedy im na to pozwalasz :)) /ntx 12.12.03, 22:37
                                                    Gdzie się drze? Chyba w operze :)
                                    • kobbieta Re: Moi kochani rodacy, a zwlaszczai rodaczki... 10.12.03, 22:56
                                      quickly napisał:

> A kiedy zmorzy mnie sen na lezaku, zasne spokojnym snem i przysni mi sie
                                      forum,
                                      >
                                      no to czemu nie masz dziewczyny jak one takie wspaniale tam?
                                      zmorzony pisze sie przez samo Z
                                      • kobbieta Re: Moi kochani rodacy, a zwlaszczai rodaczki... 10.12.03, 22:57
                                        ale moze i zmorzony bo przypominasz zmore haha:-)
                                      • Gość: Obiekt Re: Moi kochani rodacy, a zwlaszczai rodaczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:03
                                        Inna kwestia: dlaczego on tam będzie myslał o forum?! To naprawdę beznadziejny
                                        przypadek chorobowy...
                                    • Gość: Obiekt do fact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:58
                                      Czy w dalszym ciągu chcesz mi zadać to samo pytanie, co przed chwilą?

Nie trzeba było długo czekać na dowód. Objawy choroby bardzo się nasiliły....
                                      • fact Re: do fact 10.12.03, 23:02
                                        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Czy w dalszym ciągu chcesz mi zadać to samo pytanie, co przed chwilą?
                                        >
                                        > Nie trzeba było długo czekać na dowód. Objawy choroby bardzo się nasiliły....

no widze juz, moja diagnoza: pacjent cierpi na manie przesladowcza.
                                      • jmx o fact 10.12.03, 23:52

A ja myślę, że Fact miał/a na myśli pisząc przewlekła choroba = pobyt na forum.
                                        No i nas wszystkich to dotyczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka