Dodaj do ulubionych

Zdrowe zęby na wakacje

24.06.11, 09:59
Wiem że trochę późno bo wakacje już tuż tuż ale może doradzicie co zrobić żeby uśmiech był jeszcze bardziej urzekający i przykuwający uwagę
Obserwuj wątek
    • bestmaestra Re: Zdrowe zęby na wakacje 24.06.11, 12:17
      to zależy jak teraz wyglądają czy są żółte, krzywe czy jeszcze jakieś inne ?? i też jaką gotówką dysponujesz?
    • bluewiola80 Re: Zdrowe zęby na wakacje 27.06.11, 00:46
      No wiesz, sprawa jest dość prosta. Czasu niewiele, więc raczej jakieś paski nie wchodzą w grę, po prostu idź na wybielanie zębów:) Pytanie tylko jak z pieniędzmi, ale ja ostatnio (miesiąc temu) miałam wybielanie we Wrocławiu, w gabinecie Tarabuła i w sumie wyszło mnie 600 zł. Ale z tego co wiem, to co jakiś czas robią różnego rodzaju promocje, więc może uda Ci się trafić na jakąś? Myślę, że o paskach powinnaś zapomnieć, bo to jest słaby efekt, a fakt, że są tańsze, raczej nie powinien przeważyć. Więc moim zdaniem pozostaje Ci jedynie wybielanie:)
      • sophie_ann Re: Zdrowe zęby na wakacje 27.06.11, 20:59
        zrob sobie wybielanie to zawsze daje efekt nie zaleznie jakie masz teraz zeby
    • bowtie Re: Zdrowe zęby na wakacje 28.06.11, 18:03
      Żółte nie są, są nawet białe ale nie ma w nich niczego nadzwyczajnego, coś bym zmieniła
    • bestmaestra Re: Zdrowe zęby na wakacje 29.06.11, 15:20
      wydaje mi się że przesadzasz trochę skoro mówisz że masz białe zęby a chyba nic lepszego nie można mieć nawet jeśli są trochę krzywe. Chyba musisz iść pogadać z dentystą i zobaczyć co on powie czy w ogóle coś jeszcze można i czy warto robić bo może nie ma takiej potrzeby. W VIllanova maja teraz do września darmowe porady może tam zajrzyj tam są dobrzy specjaliści
      • bowtie Re: Zdrowe zęby na wakacje 11.07.11, 15:03
        Byłam na tych konsultacjach wprawdzie dotyczą one głownie porad ortodontycznych ale przy okazji podpytałam o inne rzeczy. naprawdę warto:)
        • free.asiulka Re: Zdrowe zęby na wakacje 11.07.11, 15:16
          Ale ta Villanova jest w Warszawie, zgadza się? To mnie mniej satysfakcjonuje, bo szukam we Wrocławiu dentysty, głównie do wybielenia. Jak to jest z tym wybielaniem Bluewiola w gabinecie o którym mówiłaś? Bo przyznam, że obiła mi się o uszy nazwa, ale nigdy tam nie byłam.
          • bluewiola80 Re: Zdrowe zęby na wakacje 11.07.11, 19:02
            Asia, a o co konkretnie masz na myśli, zadając pytanie "jak to jest z tym wybielaniem"? Stosują metodę beyond whitening, więc to jedna ze skuteczniejszych metod, z tego co wiem. Ponadto koszt to jakieś 500 zł, jeśli dołączysz do ich profilu na facebooku (taką promocję zrobili). Wykonują to specjalne osoby przeszkolone do tego typu zabiegów. Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć, myślę, że po prostu zajrzyj sobie tutaj: www.tarabula.med.pl/stomatologia-estetyczna/wybielanie-zebow-wroclaw-beyond-whitening/ . Myślę, że tutaj znajdziesz informacje o jakie Ci chodzi. A co do samego gabinetu, to możliwe, że Ci się jego nazwa obiła o uszy, bo to jest dość znany gabinet i raczej pozytywne opinie o nim można znaleźć. Ja sama do nich chodzę i z czystym sumieniem mogę Ci ich polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka