Dodaj do ulubionych

dentysty potrzeba... (Kraków)

27.07.11, 13:47
Potrzebuję dobrego dentysty (poważna sprawa, ząb praktycznie złamany na pół), lokalizacja Kraków (Podgórze)...

W internecie znalazłem www.dento2-jankowicz.pl ale chciałbym jeszcze zapytać czy znacie innych dentystów w okolicy oraz jaką ma opinię w/w gabinet jeśli może ktoś uczęszczał.

Pozdro
Obserwuj wątek
    • buriti Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 31.03.12, 17:46
      oj przykra sprawa, pewnie już znalazłeś dentystę, bo jakiś czas temu zadawałeś pytanie, ale jakbyś jeszcze się wahał, albo dalej szukał dentysty to mogę Ci polecić dra Rozwadowskiego z Galerii Uśmiechu.
    • silvermusk Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 13.03.13, 14:46
      ja też szukałam dentysty w nagłym przypadku, ale udało mi się tzw. fuksem trafić na bardzo porządnego dentystę, doktora Gończowskiego z Dentestetici. uratował mi ząb przez leczenie kanałowe, gdzie inny lekarz spisał go juz na straty.
    • minastirid Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 26.04.13, 18:12
      kurcze niefana sprawa, też jestem ciekawa, co i jak się tam poukładało, ale powiem Ci, że w takich trudnych przypadkach to jednym z lepszych miejsc, gdzie możesz się udać po pomoc jest Galeria Uśmiechu. Gabinet na Starowiślnej. Świetni lekarze, dokładnie wytłumaczą na czym będzie leczenie polegać, ale też masz pewność, że dobrze zrobią i co też jest dla mnie ważne są mili i sympatyczni.
    • wiktoriamarczuk Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 28.04.13, 19:12
      ja chodzę do gabinetu Luxdentica w Krakowie - i to często do różnych stomatologów - w zależności jak mam czas :) no i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że do tej pory jeszcze ani razu się na żadnym nie zawiodłam :) co mnie niezwykle cieszy
      • karolinkiewicz_29 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 03.07.13, 13:20
        A nie pytałaś np znajomych, kogo polecają? moim zdaniem na najlepsze rekomendacje można liczyć od znajomych. Ja dzięki takiej opinii trafiłam na dr Katarzynę Turlej, która jest ogromnie sympatyczną i doświadczoną dentystką. Bardzo miła, cierpliwa, sympatyczna, od jakiegoś czasu chodze tylko do niej :)
    • mazaczek88 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 31.08.13, 22:34
      w krk polecam dental services - przyjmują na basztowej, a do tego teraz mają 30% zniżki na wszystko. Ząb złamany na pół to jeszcze nie taka masakra, są dużo gorsze przypadki stomatologiczne;)
    • marcintomashewski Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 04.10.13, 18:00
      Sam niedawno trafiłem do Indexmedica, gabinet poleciła mi znajoma. Chodzę tutaj do dr. Tomasza Bobka i wiem, że już nie zmienię dentysty na żadnego innego. Moim zdaniem, najlepszym sposobem jest zapytanie znajomych, do kogo chodzą, kogo polecają i na tej podstawie wybrać swojego lekarza.
    • zlotousta23 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 28.10.13, 13:56
      jeśli ktoś jeszcze poszukuje sprawdzonego stomatologa w Krakowie to polecam Studio SE+. Trafiłam do nich z polecenia i jestem bardzo zadowolona, rewelacyjna jakość usług i pełen profesjonalizm :)
      • szafaurwisa Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 31.01.14, 11:12
        Dentysta Nowa Huta to jest wg mnie najlepszy gabinet stomatologiczny w Krakowie.
    • mar_cu Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 31.01.14, 11:11
      Ja od lat lecze się w Dentalux i jestem MEGA zadowolony.
    • satellitos Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 10.06.19, 19:36
      Ja zdecydowanie chwalę sobie leczenie zębów w stomatologii dr Cichonia. Jest bardzo wygodnie, mam blisko i jest pełen komfort. Dla mnie to doskonała opcja bo nie stresuję sie juz borowaniem.
    • magsum Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 26.06.19, 19:50
      W Krakowie chodzę nawet z dziećmi do Stomatologii Dr Cichonia. Bardzo fajne mają podejście do dzieciaków, miło i nie wywołują u nich stresu! Także jestem zadowolona!
    • nossas Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 29.10.19, 07:15
      Dentystę dobrego znalazłam w Stomatologii dr Cichonia. Bardzo fajna i dobrze wyposażona klinika i cieszę się, że trafiłam na nich. Czuję się w pełni zaopiekowana.
    • dankadanka Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 31.10.19, 15:38
      dr Mariusz Duda. Co prawda to Katowice a nie Krakow ale moze pomoze. pozdrawiam
      • maximka Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 29.12.19, 16:58
        ja polecam stomatologie dr Cichonia - bardzo dobra klinika, pomagają bo mają i dobry sprzęt i dobrych specjalistów. Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z leczenia u nich wiec polecam dalej!
    • moska55 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 23.02.20, 21:01
      ja jestem zadowolona ze stomatologii dr Cichonia - bardzo dobrze i dokładnie leczą zęby, a poza tym jest bardzo przyjemna atmosfera!
    • primislao Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 04.03.20, 12:22
      ja lecze sie pod krakowem w Niepołomicach, profesjonalny gabinet i lekarze, wszystko bez bólu Implanty Niepołomice
    • olo89 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 16.03.20, 08:01
      Ja polecam stomatologów z Lux Med. Moim zdaniem pracują tam najlepsi specjaliści, z rewelacyjnym podejściem do pacjenta i dużym doświadczeniem.
    • primislao Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 28.03.20, 12:25
      Polecam dobrego dentystę w Niepołomicach Dentysta Niepołomice oraz Dentysta Niepołomice
    • ademczysko Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 05.08.20, 10:25
      generalnie dobry dentysta w krakowie to często ciężki temat. Ja mogę polecić paru, ale też wiele zależy od tego co chcesz zrobić tak naprawdę. Innego bym ci polecił do protetyki a jeszcze innego do wybielania
      • izikka Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 13.10.20, 12:51
        ja jestem zadowolona ze Stomatologii Cichonia. bardzo dobrze i dokładnie leczą. na prawdę dobra klinika - bez obaw można do nich iść
      • olo89 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 24.11.20, 17:19
        Ja uważam, że bardzo dobrzy specjaliści z dużym doświadczeniem pracują w gabinetach stomatologicznych Lux Med.
    • dorikk Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 21.10.20, 06:45
      no wlasnie ja się cieszę ze mój dentysta pracuje w Stomatologii dr Cichonia - leczą dobrze dokładnie i bezboleśnie! wiećej mi nie trzeba!
    • romualdkutko Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 28.10.20, 12:46
      Bardzo ciekawe komentarze. Jak widać każdy z nas ma trochę inny punkt widzenia jednak trzeba się zgodzić z jednym, w naszym kraju jest dość dużo dobrych specjalistów co widać doskonale na przykładzie dentysta kraków . Warto jest szukać gabinetów gdzie możemy liczyć na partnerski stosunek lekarza do pacjenta. To bardzo ważne ponieważ nadal wielu ludzi ma pewnego rodzaju złe skojarzenia z taką wizytą, co jest głównie problemem natury mentalnej. Komunikatynowść ze strony dentysty może szybko pomóc przełamać tę barierę. Nie potrzeba tutaj jakichś specjalnych technik, wystarczy dużo poczucia troski po przez zadawanie pytań na temat stanu samopoczucia oraz zapewnienia odpowiedniego komfortu podczas zabiegu. Takie właśnie podejście jest warte zapłacenia nawet trochę więcej za wizytę niż u konkurencji.
      • olo89 Re: dentysty potrzeba... (Kraków) 24.11.20, 17:22
        Też tak uważam, dlatego korzystam z usług stomatologa z Lux Med.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka