ladylazaruss 15.03.09, 21:43 jestem ciekawa co myslicie o programach typu miami ink (discovery channel, pn-pt o 19). czy prace tych artystow sa warte zainteresowania? ja mam swoje zdanie na ten temat, ale ujawnie je troche pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19sylvunia89 Re: Miami Ink 21.03.09, 18:03 mi sie wydaje ze tatauze sa swietne.. najbardziej podobaja mi sie te wykonywane przez ta panienke... Sama mam tatuaz i na prawde to co oni robia jest dla mnie zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
souhlaska Re: Miami Ink 13.04.09, 22:23 miami ink to troche zmyslona bajka, ale warto obejrzec dla garvera i kat von d. trzymaja poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
empty-head Re: Miami Ink 30.04.09, 13:43 2 dni temu zrobilam u nich moj 1 tatuaz. Jest swietny i napewno zrobie wiecej. W studio jest mila atmosferata, to sa normalni ludzie i nikt nie robi z siebie gwiazdy. Pod studiem roi sie od turystow z aparatami, chetnych na tatuaz jest mniej bo ceny tez maja dosc wysokie. Fantastyczne doswiadczenie i swietny program! Odpowiedz Link Zgłoś
kahmenka21 Re: Miami Ink 30.04.09, 19:31 Jestem fanka tego programu!!!Sama mam piec tatuazy w tym dwa portrety sa dobre ale szczerza mowiac daleko im do tych wykonanych przez Kat Von D :)Faktem jest ze czasami cos spartola ale to nie do koncowy efekt nie zawsze zalezy tylko od artysty czesto ludzie tatułujacy sie wymyslaja kompletnie beznadziejne wzory, do tego potrzebna jest wybraznia! pozdrawiam wszystkie fanki Amiego jest poprostu cudowny!!! Odpowiedz Link Zgłoś