hansgrubber 21.10.09, 02:07 niech sen przyniesie wiecej pozytywnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Dobranoc 22.10.09, 23:40 nie wysilaj sie... masz przechlapane na zawsze, oszczerco i tchorzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu i, dodalbym, naiwny lewaku!/nt 22.10.09, 23:42 dana33 napisała: > nie wysilaj sie... > masz przechlapane na zawsze, oszczerco i tchorzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: i, dodalbym, naiwny lewaku!/nt 22.10.09, 23:45 On ma u pana jakies niezroumiale dla mnie fory. Jaki naiwny? Glupiec po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Bo mnie sie w pale po prostu nie miesci, ze.. 22.10.09, 23:49 ..majac lat 40 i piszac poprawnie po polsku, ktos nie naiwny wypisywac moze tak wierutne dyrdymaly i proste lgarstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bo mnie sie w pale po prostu nie miesci, ze.. 23.10.09, 00:19 marouder.eu napisał: > ..majac lat 40 i piszac poprawnie po polsku, ktos nie naiwny wypisywac moze tak > wierutne dyrdymaly i proste lgarstwa! Powinien brac przyklad z Ciebie, ty prawisz ino prawde, moja kolezanka zuzia, reczy za Ciebie.A zuzia to autorytet. Nascie lat blad wlosy i oczy niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Bo mnie sie w pale po prostu nie miesci, ze.. 23.10.09, 00:23 droga przyjaciolko.... jakbym miala nozyczki, to jak nic bym wyciela twoj post, cobys go przyslala jeszcze raz i napisala blond a nie blad.... ale nie moge i wisiec bedzie ten sromotny wstyd na wieki wiekow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Bo mnie sie w pale po prostu nie miesci, ze.. 23.10.09, 00:26 to była BLĄDYNKA ten koler włosów tak zwą sprawiła,ze miałem wakacje koloru BLĄD.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bo mnie sie w pale po prostu nie miesci, ze.. 23.10.09, 00:40 dana33 napisała: > droga przyjaciolko.... jakbym miala nozyczki, to jak nic bym wyciela twoj post, > cobys go przyslala jeszcze raz i napisala blond a nie blad.... ale nie moge i > wisiec bedzie ten sromotny wstyd na wieki wiekow.... Droga przyjaciolko,niech sobie wisi ten moj post. Nie chodzi tu jednak o usuwanie postuw, ale o usuwanie calych watkow w jedna minute.Ten post z bledem tez niech sobie wisi, no chyba, przyjdzie caly erec i wyklika, ale watek zostanie. Chyba, ze ktos ciachnie i watek poleci. Nozyczkami sie bawic nie wolno mozna sobie zrobic kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gini, a moja, moja najlepsiejsza psiapsiolka.. 23.10.09, 00:42 ..tez zostaniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, a moja, moja najlepsiejsza psiapsiolka. 23.10.09, 00:44 marouder.eu napisał: > ..tez zostaniesz? Ja mam tutaj samych przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wake up litle Suzie 23.10.09, 00:33 www.youtube.com/watch?v=kooAgqCHGvU Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dobranoc 22.10.09, 23:43 marouder.eu napisał: > A pod murzynska szerokoscia, Grubber? I nie nalezy zapominac o dlugosci,panie M.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wlasnie! Kurde, a taki murzyn.. 22.10.09, 23:47 ..zyje zarowno pod szerokoscia jak i dlugoscia geograficznna i glodujac laknie Grubbera jak kania dzdzu! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wlasnie! Kurde, a taki murzyn.. 23.10.09, 00:34 to ma pare zon a ty andrju,takis madry i bialy i co..wychodzi na to,zes glupszy od murzyna. no coz murzyn by balkonowki konal w doope a ty im calujesz doope wlasnie. wot malodiec. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A czy ja ciebie bronie miec kopiacego murzyna? 23.10.09, 00:37 Miej, na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A czy ja ciebie bronie miec kopiacego murzyna 23.10.09, 01:07 marouder.eu napisał: > Miej, na zdrowie! kolor skory dla mnie nie jest wazny,zwazywszy na to,ze najgorsze chamstwo,jakie kiedykolwiek widzialam pochodzi od bialych wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dobranoc 22.10.09, 23:51 a ja będe grzeczna i odpowiem ładnie dobranoc.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Taak? 22.10.09, 23:56 A tam, gdzies w Etiopii biedny murzyn zastanawia sie, czy malzonka jest jadalna, gdy wy tu sobie z Grubberem dusery prawicie! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Taak? 23.10.09, 00:13 nie mam specjalnego stosunku do niego czasem działa mi na nerwy ,czasem nie.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Taak? 23.10.09, 00:29 ariadna-enta napisała: > nie mam specjalnego stosunku do niego ty masz tylko specjalny stosunek do latania..no coz jak sie nie ma specjalnego stosunku do pokoju,to musi wystarczyc jego namiastka,czyli przedpokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Taak? 23.10.09, 00:49 też Cię lubię rachelka fajnie,ze sie pokazałaś zaraz ide spać,a dzieki Tobie i twym miłym słowom skierowanych do mnie lżej mi będzie zasypiać.)) dobranoc.) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Taak? 30.10.09, 00:58 marouder.eu napisał: > A tam, gdzies w Etiopii biedny murzyn zastanawia sie, czy malzonka jest jadalna Rasistowskie dowcipy pewnie bardzo smieszą ciebie i twoich koleżków. Oczywiscie pod warunkiem, że są np. o murzynach a nie o Żydach, bo wtedy to wiadomo - antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobranoc 23.10.09, 09:28 1. Dzieki ariadna. Jedyna normalna odpowiedz. 2. Czytanie wpisow w tym watku dostarcza zaskakujacych wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dobranoc 23.10.09, 11:58 Nie wiem,czy ariadna sie nie obrazi za ten komplement. Mam taka nadzieje, bo od ciebie cos takiego dostac,to jak poslizgnac sie na skorce od banana.) Odpowiedz Link Zgłoś
perli Kiecunia, 23.10.09, 20:28 nie może spać. I śnić. Przeca muszem odmraczniać świat. Kjurna mać. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Kiecunia, 23.10.09, 20:50 perli napisała: > nie może spać. I śnić. Przeca muszem odmraczniać świat. www.youtube.com/watch?v=TfWYsM1vzOo&feature=related www.youtube.com/watch?v=p5V7y3iWF4M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Kiecunia, 23.10.09, 21:14 www.youtube.com/watch?v=3qUFErfzIMc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Kiecunia, 13.11.09, 19:32 tjera dopiero tje dwie pieśni odsłuchała, będzie dobrze spała. Kiecka Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobranoc 30.10.09, 00:27 Se ide. Ale dobrej nocy wszystkim zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Dobranoc 30.10.09, 00:59 hansgrubber napisał: > niech sen przyniesie wiecej pozytywnych emocji. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobranoc 09.11.09, 00:03 Dobrych snow. Kto wie ile mamy jeszcze takich nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Dobranoc 19.11.09, 00:35 Dobranoc panowie Już cienie się włóczą wśród jeżyn Wyglądają legendy spod pierzyn Już noc, już noc, już noc Możesz zamknąć swój dzienny teatrzyk Nikt na ciebie nie patrzy, nie patrzy Już noc, już noc, już noc Dobranoc panowie, dobranoc Obrączki na szczęście, pchły na noc Dobranoc panowie, dobranoc Ta noc niech wam pójdzie na zdrowie! Do pudełka poukładaj żołnierzy Przestań szarpać nerwowo kołnierzyk Już noc, już noc, już noc Helikopter swój wstaw do garażu Zdrowej ręki już dziś nie bandażuj Już noc, już noc, już noc Fotografia jak byłeś mały I te panie, co cię całowały I historie jak grałbyś Hamleta I ta jedna, jedyna kobieta! Dobranoc, panowie dobranoc... Udawanie się zacznie od jutra A na razie odpłyńmy na kutrach W tę noc, w tę noc, w tę noc Jutro znowu się tobą zachwycę Zbudzisz we mnie kochankę i lwicę A dziś, a dziś jest noc Dobranoc, panowie dobranoc... Kobiety waszego życia idą spać Nie trzeba ich kochać wcale, ale... nie trzeba, nie trzeba ich kochać wcale, ale... ale... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Posmialem sie troche... 19.11.09, 07:30 no, a teraz : dzien dobry, myszki! Uwaga na kocura! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Dobranoc 07.12.09, 07:07 sam sobie buzi na dobranosc dajesz, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dobranoc 28.12.09, 01:12 watpie, zebys brakowal tu komus, grubber.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobranoc 28.12.09, 01:15 A ja Cię lubię. I to jest moja przewaga, spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Dobranoc 28.12.09, 07:59 no, mysmy wszyscy juz wstali. A co dzisiaj nowego wymyslisz? Masz jakies nowe zdjecia z Gazy, czy jak? Bo taki jednostronny sie zrobiles.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Dobranoc 30.12.09, 01:16 hansgrubber napisał: > Sorry ale odpadam. dobranoc dobranoc, sorry gruber chyba sie niechcacy dolozylam do wyklikania twojego watku ale tyle tych niedopieszczonych bylo ze musialam na ostro, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobranoc 30.12.09, 10:06 1. Problem nie w "dołożeniu się" ( nawet jeśli to zupełnie nie ma sprawy ) a w powszechnej zgodzie na cenzurę. 2. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
perli dzisiaj, 31.12.09, 17:12 nie ma spania, njowy świat do odmraczniania! Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: dzisiaj, 18.01.10, 17:34 Genialne kiecka. Czy ty wiesz, ze jestes mądrzejsza od Hasza? Odpowiedz Link Zgłoś