Gość: ola IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 00:45 szukam dobrego podkładu do cery normalnej z tendencją do przesuszania (matujące raczej odpadają). Możecie cos polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Podkład nawilżający IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.12.04, 10:25 np. l'oreal transcluide Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Podkład nawilżający 05.12.04, 13:45 Polecam Isa Dora, seria Velvet Touch. Ponadto on świetnie wygładza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Podkład nawilżający IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 16:38 hey tez mam taka cere :) co moge polecic to np: estee lauder qualizer, jest on do cery normalnej po mieszana, choc na mieszanej sie nie sprawdzilby moim zdaniem. dobrze sie rozprowadza nie tworzy maski, nadaje buzi ladny naturalny wyglad,jakby satynowy, nie wlazi w pory i ich nie zatyka, moim zdaniem fajny. ale sprwdz czy tobie bedzie odpowiadal. nastepny jaki mam ochote wyprubowac to givenchy sublime, wydaje sie byc super dla mojej buzi. dobry jest tez chanel vitalumiere czy jakos tak, slicznie nawilza jest boski choc dla mnie ciut za gesty.kolorki tez jasniutkie. z tanszych moge polecic meybelline smooth result, wiem ze niektore dziewczyny uwazaja podklady maybelline za szmire, ale ten akurat sie na mnie dobrze sprawdza, no maja jasniutkie kolory co dla mnie wazne bo bialas jestem. dobrze sie nosi i sprawdza ale czy jest nawilzajacy? trudno powiedziec, nie wysusza w kazdym badz razie. jezeli masz cere bardzo sucha sprobuj podkladow np clinique dewy smooth czy jakos tak, jest on takze przeciwzmarszczkowy. wiekszosc przeciwzmarszczkowych dobrze nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Podkład nawilżający IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 21:45 dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:) na pewno wyprobuje cos z Twoich propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś