Dodaj do ulubionych

Podkład nawilżający

IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 00:45
szukam dobrego podkładu do cery normalnej z tendencją do przesuszania
(matujące raczej odpadają). Możecie cos polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Podkład nawilżający IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.12.04, 10:25
      np. l'oreal transcluide
    • zoey7 Re: Podkład nawilżający 05.12.04, 13:45
      Polecam Isa Dora, seria Velvet Touch. Ponadto on świetnie wygładza. Pozdrawiam.
      • Gość: tralala Re: Podkład nawilżający IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 16:38
        hey tez mam taka cere :) co moge polecic to np:
        estee lauder qualizer, jest on do cery normalnej po mieszana, choc na mieszanej
        sie nie sprawdzilby moim zdaniem. dobrze sie rozprowadza nie tworzy maski,
        nadaje buzi ladny naturalny wyglad,jakby satynowy, nie wlazi w pory i ich nie
        zatyka, moim zdaniem fajny. ale sprwdz czy tobie bedzie odpowiadal.

nastepny jaki mam ochote wyprubowac to givenchy sublime, wydaje sie byc super
        dla mojej buzi.

dobry jest tez chanel vitalumiere czy jakos tak, slicznie nawilza jest boski
        choc dla mnie ciut za gesty.kolorki tez jasniutkie.

z tanszych moge polecic meybelline smooth result, wiem ze niektore dziewczyny
        uwazaja podklady maybelline za szmire, ale ten akurat sie na mnie dobrze
        sprawdza, no maja jasniutkie kolory co dla mnie wazne bo bialas jestem. dobrze
        sie nosi i sprawdza ale czy jest nawilzajacy? trudno powiedziec, nie wysusza w
        kazdym badz razie.

jezeli masz cere bardzo sucha sprobuj podkladow np clinique dewy smooth czy
        jakos tak, jest on takze przeciwzmarszczkowy. wiekszosc przeciwzmarszczkowych
        dobrze nawilza.
        • Gość: ola Re: Podkład nawilżający IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 21:45
          dzieki za wyczerpujaca odpowiedz:) na pewno wyprobuje cos z Twoich propozycji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka