Dodaj do ulubionych

Praca w CAK Warszawa

25.09.10, 06:23
Jestem zainteresowana pracą w CAK w Warszawie. Ciekawa jestem jak się tam pracuje , jaka jest atmosfera w pracy i jakiego wynagrodzenia mogę oczekiwać.
Obserwuj wątek
    • antysz1313 Re: Praca w CAK Warszawa 25.09.10, 13:46
      pracuje się do upadłego, ponad norme.
      • pawelxx5 Re: Praca w CAK Warszawa 25.09.10, 15:40
        Praca analityka w centrum analiz kredytowych warta jest 8000 zł brutto. Oczywiście zarządzający PKO o tym nie wiedzą i potrzebują "wartościowania stanowisk pracy" lub strajku aby to odkryć.
        • qween1 Re: Praca w CAK Warszawa 25.09.10, 19:55
          skoro praca analityka warta jest 8 tys brutto to doradca powinien zarabiać co najmniej 12 tys. brutto. To dzięki dorady analityk ma robotę. Niestety my doradcy traktowani jesteśmy jak mrówy - do roboty i do zdeptania :-( .
          • mlody_misiek Re: Praca w CAK Warszawa 26.09.10, 00:45
            Doradca z umiejętnościami i wiedzą analityczną jest wart dużo więcej niż 12 tys. zł Tylko takich osób w firmie prawie nie ma. Jest to efekt uboczny wąskiej specjalizacji i podziału pracy na czynności/operacje. W każdym procesie osoby o wąskiej specjalizacji/wykonujące proste czynności mogą być szybciej zastąpione.
            Co do wynagrodzenia, to uważam że podstawa wynagrodzenia doradcy powinna być niska reszta w zależności od efektywności. Analitycy powinni mieć bardzo wysokie wynagrodzenie i wysoką odpowiedzialność/kompetencje, co byłoby gwarancją niezależności i stabilności.

Ciekawe gdzie analitycy zarabiają 8 tys. zł?
            • tinusia.30 Re: Praca w CAK Warszawa 26.09.10, 18:43
              Ale chyba odjechaliście od tematu, bo w końcu nikt nie napisał jakiego wynagrodzenia można oczekiwać w CAK. Przecież na pewno nie 8.000 zł. Może chociaż połowę tego? Zależy o który CAK chodzi, ale nawet w warszawskim nie dają chyba na dzień dobry 4.000 brutto?
              • antysz1313 Re: Praca w CAK Warszawa 26.09.10, 19:13
                ale się obśmiałem ze stawek jakie rzuciliście :D mega lol !
    • gajga11 Re: Praca w CAK Warszawa 24.03.11, 17:37
      kogoś prawda w oczy kole skoro wykasowali z forum wszystkie wypowiedzi z 2011 roku.
      • czuk1 Re: Praca w CAK Warszawa 24.03.11, 19:32
        Jakie wypowiedzi ? Uściślij. Warto wiedzieć.
        • tomig1976 Re: Praca w CAK Warszawa 08.04.11, 18:22
          Witajcie, planuję niebawem rozpocząć prace w CAK Warszawa, powiedzcie proszę, jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, kierownictwo etc.
          • dale67 Re: Praca w CAK Warszawa 08.04.11, 19:57
            Nastaw się na najgorsze, a może aż tak źle nie będzie. Nie polecam. To praca nie dla każdego. Cieszę się że już tam nie pracuję, choć to był inny CAK, ponoć lepszy od warszawskiego.
            • tomig1976 Re: Praca w CAK Warszawa 10.04.11, 21:08
              A możesz napisać coś więcej o minusach tej pracy, ja przyznam, ze nie mam żadnego doświadczenia w analizie kredytów hipotecznych, ponieważ dotychczas zajmowałam się obsługą posprzedażową kredytów.
    • pejot1916 Re: Praca w CAK Warszawa 12.04.11, 14:54
      pracy tam niepoleciłbym nawet wrogowi, 4500brutto na dzień dobry
      • tomig1976 Re: Praca w CAK Warszawa 12.04.11, 15:06
        Ale dlaczego? Co dzieje się takiego, ze niemal wszyscy odradzają tam pracę? Napisz proszę coś więcej, ponieważ muszę podjąć decyzję i coraz bardziej się waham. Pozdrawiam
        • pejot1916 Re: Praca w CAK Warszawa 12.04.11, 15:12
          przeczytaj post Centrum Analiz Kredytów Hipotecznych, tam na pisałem trochę więcej:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka