oslo-bak 17.12.11, 14:34 od stycznia kompletna przewrotka w detalu, czy ktoś zna szczegóły? Podobno wracają do organizacji przerobionej w latach 60-tych?Takie typowe pokaowo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istnycyrk Re: idzie nowe??? 17.12.11, 16:00 nie wierzę... Ja już znam plany na pierwszy kwartał 2012 i powiem Wam tylko, że znowu są większe :/ Już się nastawiam na ten nacisk ... :( Odpowiedz Link
oslo-bak Re: idzie nowe??? 17.12.11, 17:01 mówiąc lata 60-te miałem na mysli wyprow. oddziałów z centrów miast na kompletne zdupia, powołanie rewirów, zastępów, oddziałowych, centrów czyli dużo stołków do kierowania małą grupą wyciskanych ludzików! Odpowiedz Link
pognieciona.kartka Re: idzie nowe??? 17.12.11, 16:11 U mnie też dyr. straszy zmianami w przyszłym roku i to, w jakim tonie - wyczuwa się wielkie litery!!!.A i nie omieszka dodać na indywidualnych spotkaniach, że mam się nad sobą głęboko zastanowić, bo tak jak jest to być już nie może i w przyszłym roku to nie przejdzie.Ale jasno nie powie, o co chodzi. Już chodzimy zestresowani do pracy i co najgorzej ( nie wiem czy też tak macie) teraz jak mamy mieć dzień wolny to nikt nie chce, bo akurat może trafić się jakiś produkt.Ale jak pech to pech jesteś w pracy wypasione zero sprzedaży bierzesz kilka dni wolnych i zawał po przyjściu, bo były konta,pożyczki tip. Ja myślę , że w moim oddziale zacznie się od przeszeregowań między głównym i podległymi oddziałami. Albo totalna redukcja etatów. Odpowiedz Link
mimi1818 Re: idzie nowe??? 17.12.11, 19:38 jeśli to prawda - kto zna szczegóły? i tak można dostać pierdolca od zmian, które nasz centralka chce wprowadzić w dwa dni - chociaż ustawa o konsumenckim wchodziła od pół roku. I nikt nic nie wie, każdy interpretuje inaczej - za co oni dostają pieniądze Panie Prezesie?? Plany większe albo niewiele mniejsze..czy oni nie czytają gazet, nie oglądają telewizji?? Panowie -kryzys, ustawa o kredycie konsumenckim (gdzie okazuje się nie każdy bank w to wejdzie), rekomendacja S... Chcecie położyć ten bank czy co? Bo my..odejdziemy, nie wytrzymamy itd., ale ten bank musi być. Oj głupia..wy pójdziecie do innej roboty no nie? I te słowa Pana Prezesa, że "to dzięki pracownikom.."..proszę Panie Prezesie darować sobie. Bo większość z nas już w te słowa nie wierzy. Zwartościowaliście nas pięknie - czym się różni nasza - ludzi z prowincji praca - od podobnych nam w Warszawce? Ale planów już nie rozgraniczacie co nie? 9 tys. netto na zadupiu to nie to samo co 9 tys. netto w warszawce..Czy ktoś się z tym nie zgadza? Fajnie gdybyśmy mieli ludzi w centrali z jajami.. Odpowiedz Link
e-menda77 Re: idzie nowe??? 19.12.11, 17:26 Zmienił się minister SP i już są pierwsze efekty. W ubiegłym tygodniu z funkcji prezesa PGE zrezygnował Zadroga, dzisiaj "ze względów osobistych" prezes PGNiG - Szubski. Idzie nowe i rozpoczyna się wietrzenie foteli. Kto następny? Odpowiedz Link
istnycyrk Re: idzie nowe??? 31.12.11, 20:39 Ja wiem ... znowu mam większe plany ... :/ ... o 30% ... :( Odpowiedz Link
roxa-na Re: idzie nowe??? 01.01.12, 18:49 U nas też, jakieś plotki krążą. Czy ktoś wie coś bliższego na temat zmian? Odpowiedz Link
mapika Re: idzie nowe??? 16.01.12, 13:28 i co ze zmianami, cisza przed burzą? ktoś wie od kiedy i gdzie mają być zmiany - oddziały, rody a może centrala. Odpowiedz Link
istnycyrk Re: idzie nowe??? 16.01.12, 21:20 A widzieliście dzisiaj list od Prezesa? Będą nas znowu oceniać, rzekomo na naszą własną prośbę, no i żeby wesprzeć menadżerów :( Porażka. Wymienią chyba po tej ocenie 70% załogi :( Odpowiedz Link